Nem bántasz meg. De mint az előttem szóló már leírta, az értékelések tényleg nem érnek egy kalap sz@rt sem. Láttál már olyat, hogy 3-as osztályzatot ad a gép 3 pontosra, és a csapat 0/17-et dob? A levédekezésről csak annyit, hogy akit levédekeznek, az nem dob 109 pontot. Vagy te nem így látod? Egyébként ha megnézed pl. a 3 pontos kísérleteket, akkor te 32%-al dobtál, én pedig 38%-al. Te mégis 9-est, én pedig 5-öst kaptam rá. Egyébként derülj csak nyugodtan, de ha öszinte akarsz lenni magadhoz, akkor nyugodtan bevallhatod, hogy a védekezésed, amivel levédekeztél, kalap túrót sem ért. Valahogy nem találtad el a védekezést. Szerintem ezt tökéletesen mutatja, hogy mezőnyből te 43,5%-al, míg én 46,2%-al dobtam. Szóval ki is védekezett le kit? És az igazat megvallva én még nem láttam olyan mérkőzést az életben, ahol ennyire egyoldalúan fújják a faltokat. 29:14?? nevetséges. A bírók egy idő után már csak kompenzálásként is befújnak a másik csapatnak faltokat. Ezt te is jól tudod. Kivéve ebben a játékban. Elismerem, ha a büntetőket kicsit jobban dobom, akkor akkor most nem lehetne ilyen nagy a szád, de hát a kevesebb, mint 2 szezon alatt mást kellett edzeni a csapatnak, hogy legalább idáig eljussanak. Egyébként én is a randomban bíztam, csak sajnos az most téged segített.