Δεν νομίζω πως γίνεται για να κατασκοπεύουμε τις αντίπαλες ομάδες. Εξάλλου δεν είναι μυστικό πως έβγαλε τον παίκτη του κάποιος για μεταγραφή. Είναι κάτι το οποίο έτσι κι αλλιώς ισχύει στην πραγματικότητα, γιατί να μην μεταφερθεί και στο παιχνίδι μας και να γίνει ακόμα πιο ρεαλιστικό, μιας και μιλάμε για μία απλή ανακοίνωση που απλά θα μας έχει πιο καλά πληροφορημένους για τα γεγονότα του ομίλου μας. Από την άλλη για κάποιον που είναι σε έναν μη ενεργό όμιλο, αυτός έχει άλλα πλεονεκτήματα, πολύ πιο χρήσιμα για να καταφέρει τους στόχους του και αγωνιστικά και οικονομικά.
Μια δεύτερη ιδέα που έχω είναι να μπορούν να γίνουν ανταλλαγές παικτών δίχως χρηματικό αντίτιμο. Το είχα προτείνει και παλαιότερα αλλά είχαν πει πολλοί πως θα γίνονταν έτσι πολλές ρεμούλες! Το ξανά προτείνω και λέω πως για μην γίνονται ανταλλαγές ανάμεσα σε παίκτες που δεν είναι ισάξιοι, θα μπορούσαν να επιτρέπονται ανταλλαγές μόνο ανάμεσα σε παίκτες με ανάλογους μισθούς. Για παράδειγμα αν έχω έναν παίκτη των 6000 μισθό, θα μπορώ να τον ανταλλάξω μόνο με παίκτες με μισθούς ανάμεσα στις 5000-7000. Υποτίθεται πως ο μισθός είναι ενδεικτικός των ικανοτήτων των παικτών, οπότε όλα θα ήταν δίκαια έτσι!