Tak uvediem tu príhodu, ktorá viedla (opäť) k našej smolnej prehre. Dlho-predlho (áno, možno tu som urobil chybu) som premýšľal, ako zareagovať na výzvu na spoločný TIE-TIE zápas od Srba. No ešte doobedu (pred jedenástou) som mu napísal, že ok, dohoda platí. Pozeral som, že online dnes bol. Čakal som v práci až do pol šiestej, či náhodou neodpíše a rýchlo som bežal na intrák. Keď som sa prihlásil, mal som poštu od neho, že vraj ak to myslím vážne, nech mu napíšem ešte raz - už vtedy sa mi to zdalo čudné, ale... (to bolo pár minút pred vygenerovaním zápasu). Tak som mu bleskovo odpísal (niečo vyše 2 minúty pred). Samozrejme o 5 minút prišla pošta, že smola, hrajú Normal. Viac sa k tomuto nevyjadrím, ale nechápem prečo proste nedal TIE hneď po mojom ubezpečení, že dohodu prijímam? Názor si vytvorte vy a kľudne prijmem aj kritiku na moju osobu. Buď som mal kladne reagovať hneď v stredu (možno by nás aj tak podrazil) alebo som sa mal na to vykašlať a hrať normal a určite by sme vyhrali. Túto prehru beriem na seba. S Gréckom sa popasujem o prvé víťazstvo.
P.S. nešiel mi net hneď po zápase, tak to dávam sem až teraz