BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar válogatott III.

Magyar válogatott III. (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Wenger92

To: Cimi
This Post:
00
215892.545 in reply to 215892.543
Date: 3/12/2013 1:24:17 PM
Overall Posts Rated:
145145
"Miért kell az a 300 emberes lista amiböl max 50 a jó potos ember"

Excel egy sima sorbarendezéssel sorbateszi nekem, és csak az első 50-et nézem meg akkor.

"Ezentúl ti edzetek mindenkit"

Évente pár embert akartunk kiemelni, nem mindenkit, mint azt nagyon sokszor leírtuk.

"Minek hivogatod be az 1-3 posztos embereket?"

Behívok mindenkit. Találtam régen olyat, aki 211 cm-rel dh volt, találtam olyat most, aki 193-mal irányító, de úgy, hogy dobni nem tud, U21-re nagyjából nem is jó. Mivel az tisztán kiderült, hogy más típusú játékosokat is esélyesnek tartunk, ezért biztosra megyek. Idő az végülis van.

"Az elöző szezonban 5 olyan multis ember volt aki mind válogatott lehet"

Pont ez volt a lényeg, hogy egy picit más sorrendben edzenénk, hogy jobban eltarthatóbbak legyenek és könnyebben edzhetők a kinti játékosok. Nem mondtam soha azt, hogy rossz volt az edzés a játékos szempontjából, viszont nem volt a legideálisabb a csapat szempontjából. Az, hogy kinti posztokon az élvonalba tartozunk, az az eddigi stábnak volt köszönhető. Működött, és csak kis változtatásokat szeretnénk rajta csinálni. Ami szintén működik, Fazekas így nevelkedett.

"Eddig minden jól működött az utánpótlás szinten. Miért kell ebbe a jól müködö rendszerbe belenyulni??????? Erre válaszolj nekem kérlek."

Jó volt az utánpótlás, de nem működött minden jól, vegyük pl a Krizsán esetet.

"Ha megtudom valakitöl,hogy valakinek is edzéstervet adtál nem tudom mit csinálok. NEKED NEM EZ A FELADATOD."

Nem adtam még senki olyannak, aki mással már egyeztetett. Egyelőre gyűjtjük az információt.
Azt viszont hogy az arcomba ordítod(Mert a nagybetű ezt jelenti), hogy nekem nem feladatom edzéstervet adni, amikor én vagyok a szövetségi kapitány, azt elfogadhatatlannak tartom. És itt nem is fog változni a véleményem.

"Az én feladatom az,hogy a legjobb u21-es csapatot rakjam össze és a legjobb eredményt érjük el. Azt hiszem ezzel semmi baj nincs."

Az enyém meg, hogy a legjobb válogatottat rakjam össze. És ehhez ki kell választani fiatalkortól 1-2 játékost, ha tetszik, ha nem.
De az, hogy nem adtad át a listát, nem adtad meg a lehetőséget sem hogy tárgyaljunk a dologról, azzal én nem tudok sokmindent csinálni.
A tényen nem változtat: Még a lehetőséget sem adtad meg, hogy felvázoljuk a terveinket nevekkel, és érdemi módon elkezdjük megbeszélni a dolgokat.

"Ha nem lennének multis játékosok a válogatottban megérteném a problémád de vannak. Akkor most ki van kivel?
"

Vannak, de nem elég, és a célunk, hogy továbbra is legyenek, sőt legyen több. És szerintünk azt az arra alkalmasabb korai multizásával lehet elérni, mert sokkal menedzserbarátabb. Kipróbáltuk, működöt...Erről szólt a kampányunk.

This Post:
00
215892.546 in reply to 215892.543
Date: 3/12/2013 1:29:03 PM
Overall Posts Rated:
145145
Ja és a konklúziót lehagytam:

Mi megpróbáltunk nyitni az U21 felé, írtam levelet, de elutasító választ kaptam.

Innentől mi abban a meglepő, hogy magunktól kezdtük el.

"Ha jól emlékszem azt mondtam gondolkozom még rajta,hogy odaadom-e a listákat de elképzelhető,hogy azt mondtam nem"

A te első válaszleveled megvan, olvasott levelek között sokkal tovább lehet visszakeresni.

"Eddig minden superül müködött europa legjobb 10 csapatában vagyunk évek ota de ha kiveszitem minden szezonban azokat a magas potos embereket amiböl max 4 db-t edzenek szezononként akkor végünk van és ez tény."

Ez volt az egyetlenegy mondat ami egy kicsit is a listákra vonatkozott. Semmi még gondolkozom. Úgyhogy ne ködösítsünk.

Nem tudok várni, TS resetig lehet ezt a behívásos dolgot csinálni. Azután vége a dalnak. Nem mehetek talánra.

This Post:
11
215892.547 in reply to 215892.545
Date: 3/12/2013 1:37:01 PM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Emberek, vége a kampánynak és nagyobb a fighting, mint választás idején. Nagyjából úgyis a játékos tulaja fogja eldönteni, hogy U21-re, vagy nagyválogatottra(vagy sehogy) fogja edzeni. Akkor most majd a 2 kapitány külön-külön fogja gyűjteni a kopogtatócédulákat?
Ez esetben mindenki mondjon le (ahogy Torgyán dr. mondaná).
Láthattátok az elmúlt szezonokban, hogy Huklival nem vagyunk szoros baráti viszonyban, és sokmindenben különbözik a véleményünk, de kérdezzétek meg őt, hogy még gyakorlatilag a kezdeteknél(sokan még nem voltatok ott), Hukli megtette azt a kérésemre, hogy átadta a nagyválogatottól a 21 éves játékosokat az U21-nek(nekem), hogy eredményt érjünk el. Értünk el? Látszólag nem. Pedig de, hiába nem nyertünk abban az évben semmilyen trófeát, sokkal előrébb kerültünk a világranglistán, ebből következik a kedvezőbb sorsolás és hopp utána lett is némi eredmény.
Szóval béke van, vagy ha nincs, akkor semmi sincs.

Jól emlékszem, Hukli?

HUNGARY!
This Post:
00
215892.548 in reply to 215892.547
Date: 3/12/2013 1:54:46 PM
Overall Posts Rated:
145145
Mindenképpen szeretnék együtt dolgozni az U21-es stábbal, mint már kifejtettem.
Azt is, hogy pl a mostani 18 évesek közül 1 olyan center van, aki egy picit eltérő edzés igényelne terveink szerint.
Ez nálam 4 szint passzolást jelentene fiatalon, ami miatt lehet lecsúszna U21-ről. Viszont tuti lenne aki átvenné, és nem kéne időskorban megadni ezt neki. Ami nagy haszon lehet akkor.
a többi játékos vagy bedobó ami hasonló edzést kíván, vagy lemaradt játékos.

Szerintem ezen nincs mit ragozni többet.

From: Cimi

This Post:
00
215892.549 in reply to 215892.548
Date: 3/12/2013 2:16:04 PM
Overall Posts Rated:
146146
Rendben átadom az mvp+potos embereket nem szeretnék vitatkozni.
Ezzel alá is irtam a a válogatottak halálos itéletét.
Jöttök ezzel a fizetés bla-bla-bla dologgal. Aki ilyet vállal az tisztában van a pénzügyekkel.
Tudod probáljátok megmagyarázni a kezdö tulajdonosoknak,hogy majd idösebb korban kell fö skilleket edzeni és ne nekem aki egy legendát nevelget. Akinek ennyi idösen 6-os edzövel 9 edzés kell egy szint kv lépéshez. És megnézném,hogy a forditott edzésetekkel most hol lenne.
Maradjunk annyiba,hogy én tudom nem fog müködni és csak sajnálni tudom azokat az embereket akik ezt elhiszik neked.

Különben is le van szarva az u21 megmondták.

This Post:
00
215892.550 in reply to 215892.549
Date: 3/12/2013 2:22:28 PM
Overall Posts Rated:
146146
Bocsánat ezt még meg akartam irni csak a csalodottságtól készen vagyok.

Ahhoz nem elég csak a scout, meg kapitány, hogy egy játékost úgy edzzünk, ahogy...
Ahhoz az elsődleges a tulajdonos, ha ő nem működik közre velünk vagy nem kérdez, akkor én, te tehetetlenek leszünk.
Csak ti még ezt nem látjátok át.

From: LA-Hukli

This Post:
00
215892.551 in reply to 215892.549
Date: 3/12/2013 2:32:34 PM
Overall Posts Rated:
9797
Az 1-2 játékos kiemelése évente, és az edzés kis változásokkal kifejezésekből te egészen pontosan hogyan vízionáltad mindkét válogatott halálát? Ember...

Vendaballal értek egyet. És jól írtam a neved

Last edited by LA-Hukli at 3/12/2013 2:32:54 PM

This Post:
00
215892.552 in reply to 215892.549
Date: 3/12/2013 2:37:44 PM
Overall Posts Rated:
145145
"Rendben átadom az mvp+potos embereket nem szeretnék vitatkozni.
Ezzel alá is irtam a a válogatottak halálos itéletét."

Nem kell minden MVP+ potos ember, ezt le is írtam itt is minimum 4-szer, meg PM-ben is.
Nekünk összesen egy lista kellett volna. Átakartuk nézni az embereket. És az arra alkalmasakat elkérni NT-re.
Mint írtam ezt IS, a mostani 18 éves generációból egyetlenegy olyan játékost találtunk, akinek megvátoztatnánk az edzéstervét 4 szint passzolással fiatalon. Így lehet, hogy ő lemarad. Ezt a tulaj tudtára is hoznánk. Ha ő nem ezt választja, akkor mehet U21-re.
Viszont hangsúlyoznánk azt a részt is, hogy míg 4 szint passzolással ha átveszi 22 évesen egy MKL csapat, akkor nem kell irányítóba többet játszatnia 80k körüli fizetésnél, és elérheti a válogatottat. Míg ellenkező esetben vagy játszatja irányítóként, nem is keveset, mert akkor már lassabban fejlődik, vagy nem lesz válogatott.
Emiatt az ára sem ugyanaz a kategória lesz.

Nem kell itt mártírkodni meg ködösíteni.

"Rendben átadom az mvp+potos embereket nem szeretnék vitatkozni."

Idézzél egyetlenegy olyan hozzászólást, ahol azt kértem adjál át mindenkit!

This Post:
00
215892.553 in reply to 215892.552
Date: 3/12/2013 3:00:16 PM
Overall Posts Rated:
146146
Van akármiféle lista a mostani 18-21 évesekről, ami skilleket is tartalmaz??

Igy kezdted az elsö leveled. Szerintem ez egyértelmü?
Én mártirkodom. Érdekes modon pont te akarod megmenteni azt az embert aki eddig nagy ivben leszarta a kapitányt és az,hogy mit kér töle.
Érdekes modon most hirtelen átadóra került jó áron.

De tényleg hagyjuk ezt a vitatkozást.

This Post:
00
215892.554 in reply to 215892.553
Date: 3/12/2013 3:10:50 PM
Overall Posts Rated:
145145
Amennyiben arra utalsz, hogy Tham farmcsapatnál van, akkor óriásit tévedsz. És nem is kell utalgatni itt semmire.
Gunnar tulajával volt ma egy kb 10 leveles váltásom. Nem adott volna neki használható edzést. Kv ment volna fél évig.
Amennyiben 3,6 milka jó ár, akkor te nem vagy tisztában a piaccal. Nekem megér annyit, mert válogatott lesz.Haza akartam hozni, ennyiért volt hajlandó eladni.

Tehát ha gyanusitgatni akarsz, akkor először gondolj bele a dolgokba, és szerezz valami bizonyítékot.

Mert az egész csak kezd átmenni vagdalkozásba

edit: hogy ilyen félbizonyíték is legyen, az egy üzenet két szezonnal ezelőttről:

"Sziasztok!

A külföldieknél találtunk egy egész fiatal, ámde nagyon szépen multisra kiedzett centert, aki véleményem szerint 3-4 szezon múlva kiemelkedő játékos lehetne a válogatottunkban C-ECS poszton.
Jelenleg nem edzené főskillekre, pedig ideje lenne, ezért ha lenne érte jelentkező, akkor haza lehetne őt hozni.

A fizuja 23 évesen 66ezer(!!)

A főskilljei: 2 pontos: titáni (15) Belső védekezés: csodálatos (14)
Lepattanózás: világklasszis (13) Blokkolás: megfelelő (6)
Erőnlét: gyenge (4) Büntető: jó (7

Első és második ligás tulajok előnyben, de a harmadikban is még eledzhető-tartható véleményem szerint.
Az ára 2,7 misi lenne, esetleg alkudható.

Várom az érdeklődőket PM-ben."

pörköltszáj írta. a stáb most rajta kívül ugyanaz (ő cserélődött Cyrussal).

Ha nálunk lett volna a játékos, akkor nem lett volna baj, nem próbáltuk volna hazahozni nagy nehezen.

Last edited by Wenger92 at 3/12/2013 3:32:20 PM

This Post:
00
215892.555 in reply to 215892.553
Date: 3/12/2013 3:14:32 PM
Overall Posts Rated:
145145
Most jött az első válasz U21-es korú játékostól, aki leírta, hogy ki felügyelte az edzését. Nem adtam neki semmi tanácsot, nem is állt szándékomban. Csak felírtam az adatbázisomba a neve mellé a scoutot. Így vele tudok majd egyeztetni.
Persze itt is lehet gyanúsítgatni, csak fölösleges.

Advertisement