No właśnie, z Szefciem mam relacje wzorowe! nawet nominowałem go do oskarów BB :))) Bo to dobry chłopak jest :)
a teraz lubię go jeszcze bardziej. dlaczego? bo - takie mam ortodoksyjne podejście, wybaczcie - jeśli ktoś mieszka w Toruniu, powinien sympatyzować z tamtejszymi zespołami, jeżeli interesuje go sport, a nie Legią, na przykład.
To samo tyczy się innych miast. Pewnie gdyby pochodził z Poznania, kibicowałbym Lechowi, a z płocka - Wiśle. Urodziłem się jednak w Warszawie i jestem z tego powodu dumny. z tego, że byłem na grubo ponad stu meczach Legii i kilku wyjazdach też. a napisałem o tym we wcześniejszych postach w ramach prowokacji :) jak widać, podziałała.
w gruncie rzeczy prezes "najlepszej drużyny w PLK, budowanej harmonijnie, bez żadnych błędów, nie na hurra", pisząc o moich posunięciach w negatywnym świetle, pomaga mi się zmobilizować. Także, zachęcam, nie zwalniaj tempa. Twoje posty, w których jedziesz po zmianach w moim składzie, deprecjonujesz wygranie na wyjeździe z Lepsi, spływają po moim BB sercu jak miód :)
kocham wszystkich polakóff, tych z wielkopolski tyż ;) hyhy