BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Genel Sohbet Başlığı 3

Genel Sohbet Başlığı 3

Set priority
Show messages by
This Post:
00
295498.546 in reply to 295498.545
Date: 7/14/2022 4:32:06 PM
Overall Posts Rated:
5757
Bu takımların kazandıkları şampiyonluklar silinecek mi?

Son 6 sezon TBL şampiyonları hileciymiş :/

This Post:
11
295498.547 in reply to 295498.545
Date: 7/14/2022 4:47:38 PM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
Yeni takım açarlarsa yapacak birsey yok hocam. Farkli bir mail adresiyle kayıt olurlarsa sıradan oyuna yeni baslayan bir kullanıcı oluyorlar. En azından belki yeni gelismeler sayesinde Multi takımlar olmaz.

This Post:
22
295498.548 in reply to 295498.546
Date: 7/14/2022 4:53:52 PM
KskAltyapı
TBL
Overall Posts Rated:
106106
Cengo ve durma yolcu sezonlardir bangır bangır biz hile yapıyoruz diye bagiriyorlardi. Forumda bu kişilere övgü yazan, yazı karakterleri, kullandıkları nickler benzer olan kişiler çok vardı. Çok söyledim, şikayet ettim ama sonunda ne halleri varsa görsünler dedim.

Geçen sezon batıya düşseydim düşüreceklerdi. Doğuda da son ana kadar 5. olmam için milli takım kadrosuyla 7.likte durdu malum takım. Yancisi Cengo da pusudaydi.

Sweppess beni sasirtsa da V for Vendetta ben de daha çok şok etkisi yarattı. Herkese elma şekeri dagitsa da (Bora hocayı Mtye fahri üye seçmesi başlı başına saçmalıktı, GM arkamızda imajı çiziyordu ki bence hataydı) oyunda en çok mesajlastigim, atistigim biriydi. Bu yola girmesi beni çok üzdü.

Ve evet bu kullanıcılar yıllardır oyunu oynayan kişiler ve şu an muhtemelen hesap açmışlar ve yazılanları okuyorlardir.

Ve hatta hala oyunu başka hesaplarından takip ediyor da olabilirler.

Temizlik için kiku başta olmak üzere GMlere teşekkürler.
Haksızlıklar karşısında oyunu bırakan kullanıcılar olmuştur ama bundan sonrası daha iyi olacaktır.

Last edited by Seer ĸaŋŋ at 7/14/2022 4:57:52 PM

This Post:
00
295498.549 in reply to 295498.543
Date: 7/14/2022 5:43:23 PM
Overall Posts Rated:
1919
20 yaşın başında edo ve üstü birkaç yarım antrenman dışında tam antrenman almış, savunması ve hücumu dengeli 77typ civarı Türk oyuncular arayacağım zamanı geldiğinde, Türk takımlarının para kazanması önceligim olacak bu sebeple pilot takım diyorum, uygun fiyata Türk takımlarından değil de yabancı takımlardan yakalarsam alırım neden olmasın

From: kiku
This Post:
77
295498.550 in reply to 295498.548
Date: 7/15/2022 5:31:53 AM
kiku
II.1
Overall Posts Rated:
307307
Haksızlıkların ortaya çıkması sonucunda oyundan soğuyan arkadaşlar olabilir. Hatta hileli takımların varlığının verdiği rahatsızlıktan ötürü yakın geçmişte oyunu bırakan bir arkadaşı bizzat biliyorum. Dürüst olmak gerekirse GM olmadan önce benim gözümde de yıllardır hayatımızın bir parçası haline gelmiş Buzzerbeater'ın değeri çok yara almıştı ve defalarca oyunu bırakma fikrinden kendimi uzak tutmaya çalıştım. Bu konuları okuyan arkadaşlardan sabırlı olmalarını rica ediyorum. BB-Türkiye'de adaleti baltalayan takımlardan en büyükleri artık yok ve bu çok büyük bir adımdı.

Şampiyonlukların silinmesi mümkün olabilir mi bunu öğreneceğim. Böyle bir uygulamanın varlığından haberdar değilim.

GM'lik konumunda henüz çok yeni olduğumdan dolayı eski penceremden bakmak benim için hala çok kolay. Bu yüzden sizleri çok iyi anlayabildiğimi bilmenizi isterim. Forumda rahat rahat konuşamamak can sıkıcı olabilir. Birbirimize yardımcı olmak adına öz kontrolü elden bırakmamak iyidir arkadaşlar. Şimdiye kadarki anlayışlı tavırlarınız için teşekkür ederim. GM-Bora ile birlikte sizlere yeterli bilgiyi sağlayacağız. Maalesef banlanan tüm takımları forumda listeleyemiyoruz. Merakınızı gidermek için banlandığını öğrendiğiniz takımlar ile en son aynı tarihte online olmuş takımları kendiniz bulabilirsiniz. Liglerin "Konferans Genel Durum" sayfaları bu iş için çok uygun. En azından ben olsam kesin oralara bakardım :)

From: Benoni

To: kiku
This Post:
11
295498.551 in reply to 295498.550
Date: 7/15/2022 5:56:14 AM
Artvin Belediye
III.6
Overall Posts Rated:
5555
GM'lerimiz başta olmak üzere topluluğu temiz tutmak için çaba gösteren bütün kullanıcılara kendi adıma teşekkür ediyorum. Bulunduğu yerin adını kirleten eylemlerde bulunanlara da tek sözüm;

"Devran döner durur sabran
Yok olmasan da saklan
Utanmasan da arlan
Ve her zaman bulduğun, en küçük ine saklan"

From: volkanegeu

To: Bora
This Post:
55
295498.553 in reply to 295498.540
Date: 7/15/2022 6:03:31 PM
Overall Posts Rated:
155155
Merhaba hocalarım, bu banlanma olaylarından sonra sapla samanın karıştığını görüyorum. Öncelikle GM ekibine teşekkür ederim hile yapan takımları tespit edip oyundan uzaklaştırdıkları için. Umarım bundan sonra böyle şeyler yaşamayız ve tamamen temiz bir oyun olur.

Ancak bir önceki u21 olaylarında kimsenin kimseye bir özür borcu olmadığını düşünüyorum. Her ne kadar o günkü ekip banlanan takımlarla mücadeleye girmişse de yaptıkları hatalı hoca tercihleri sebebiyle kötü şeylerin yaşanmasına sebep oldular. Eski u21 hocamız, kadrodaki son haneye, sadece ve sadece değerini yükseltmek amacıyla kendi oyuncusunu yerleştirmişti hatırlayacaksınız. Bu her ne kadar hile olmasa da etik dışı bir davranıştı ve eleştirilmeyi sonuna kadar hak etti. Eleştirenlerin hileci olması eleştiriyi haksız kılmıyor maalesef. Her neyse, o günkü u21 ekibinin de olanlardan pişman olduğu yorumunu yapıyorum. Bir sonraki seçimde u21 ve mt koçu muhtemelen bu ekipten çıkacak. O yüzden umarım buraya düzgün birini getirip sinir katsayımızın artmasını önlerler bu sefer.

Edit: Eski U21 ekibi, önceki u21 hocasının ekibinde başından itibaren olmadıklarını hoca seçimi kazanınca destek amaçlı girdiklerini belirtti. Öyleyse onlardan özür diliyorum ancak yine de bu ekipten daha doğru kimselerle çalışmasını bekliyorum.

Last edited by volkanegeu at 7/15/2022 6:51:03 PM

This Post:
22
295498.554 in reply to 295498.553
Date: 7/16/2022 6:49:33 AM
Overall Posts Rated:
99
Hile diye ne yapmışlar? Milli takımı nasıl etkilemiş?
Başka takımdan girnce milli takım mı kaybetmiş?
Bir önceki de düzenbazdı kendi oyuncusunu oynatıyordu bu ekipte nolmuş?
Bir sürü şeyy yazılmış anlamadım gerçekten hocam

This Post:
00
295498.555 in reply to 295498.554
Date: 7/16/2022 7:05:54 AM
Overall Posts Rated:
1919
sütten çıkma ak kaşık gibi hile yapanların arkalarından konuşmaları da cabası maalesef.. neyse yorum yok, itham yok izleyeceğiz göreceğiz oynayın bakalım

Advertisement