Haksızlıkların ortaya çıkması sonucunda oyundan soğuyan arkadaşlar olabilir. Hatta hileli takımların varlığının verdiği rahatsızlıktan ötürü yakın geçmişte oyunu bırakan bir arkadaşı bizzat biliyorum. Dürüst olmak gerekirse GM olmadan önce benim gözümde de yıllardır hayatımızın bir parçası haline gelmiş Buzzerbeater'ın değeri çok yara almıştı ve defalarca oyunu bırakma fikrinden kendimi uzak tutmaya çalıştım. Bu konuları okuyan arkadaşlardan sabırlı olmalarını rica ediyorum. BB-Türkiye'de adaleti baltalayan takımlardan en büyükleri artık yok ve bu çok büyük bir adımdı.
Şampiyonlukların silinmesi mümkün olabilir mi bunu öğreneceğim. Böyle bir uygulamanın varlığından haberdar değilim.
GM'lik konumunda henüz çok yeni olduğumdan dolayı eski penceremden bakmak benim için hala çok kolay. Bu yüzden sizleri çok iyi anlayabildiğimi bilmenizi isterim. Forumda rahat rahat konuşamamak can sıkıcı olabilir. Birbirimize yardımcı olmak adına öz kontrolü elden bırakmamak iyidir arkadaşlar. Şimdiye kadarki anlayışlı tavırlarınız için teşekkür ederim. GM-Bora ile birlikte sizlere yeterli bilgiyi sağlayacağız. Maalesef banlanan tüm takımları forumda listeleyemiyoruz. Merakınızı gidermek için banlandığını öğrendiğiniz takımlar ile en son aynı tarihte online olmuş takımları kendiniz bulabilirsiniz. Liglerin "Konferans Genel Durum" sayfaları bu iş için çok uygun. En azından ben olsam kesin oralara bakardım