BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým

Národní tým (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
102056.547 in reply to 102056.546
Date: 5/7/2010 10:51:00 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
Kdyby se našel nějaký zájemce o koupi, tak bych mohl buď já nabrání do NT nebo Amare nabráním do U21 z neděle na pondělí zachránit hráče (13884044). Bohužel nezmáme jeho skilly, hráč neprošel draftem a jeho tým a tudíž i on vznikly těsně po draftu. S ohledem na to, že to vygenerovaný hráč, vůbec nehrál (a tudíž netrénoval, pokud neměl tým nastavenou staminu nebo trestné hody), tak by neměl mít žádný z 10 základních skillů vyšší než 7 (pokud se nepletu generování hráči na začátku mají stejná omezení jako hráči v draftu ohledně limitů vlastností). A protože je to SF, tak aby se dostal na takový plat, měl by mít JS, JR, OD, ID, Reb(střelba, dostřel, vnější obrana, podkoš. obrana, doskoky) vesměs 7, možná nějaká 6. Ale těžko odhadovat úroveň vlastností Han, Dr, Pas, IS, SB (Kontrola míče, nájezdy, přihrávky, podkoš. střelba, bloky), ty mohou být relativně vysoké, ale taky některé z nich (nebo i všechny) můžou být i třeba na úrovni 1-2. Úroven trestných hodů a kondice taky těžko odhadovat.

Každpádně kdyby byl nějaký zájemce, kterému chybí hráč do tréninku a má nějaké dolary v kase, ozvěte se a hráče zachráníme. Pokud se nikdo neozve, poradíme se s Amarem, jestli ho zachraňovat nebo ne. Každý máme na soupisce 4 volná místa a NT čekají ještě nejspíše 3-4 zápasy (ale v případě nějaké prohry už může být osud zpečetěn dříve), co se týče U21, tak tu čekají ještě určitě 2 zápasy a pokud by vybojovala postup, tak po té dalších 5.

Last edited by rwystyrk at 5/10/2010 3:31:23 AM

This Post:
00
102056.548 in reply to 102056.547
Date: 5/7/2010 12:07:03 PM
Overall Posts Rated:
154154
Tak nároďák může ztratit šanci na postup do play off turnaje už dřív, pak už ty místa nebudou tak klíčová.

Taky bych zohlednil, že plat bude mít větší než podle výpočtové formule, takže pokud jsi nezohlednil, že tughle sezónu se zdvihly platy všem, bude nejspíš o něco hročí, než se dá odhadovat z výpočtu platu. Škoda, že je mu už devatenáct a půlku sezóny už ztratil.

This Post:
00
102056.549 in reply to 102056.548
Date: 5/7/2010 1:03:55 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
Plat má 7794.
Podle formule JS, JR, OD, ID, REB 7 vychází 7235, když přidám bloky 7, tak 7322, samozřejmě tam můžou být vysoké 7 a něco tím pádem klesne. Ale v zásadě by podle mne mělo platit, že těchto 5 skillů nebude mít pod 6. Klíčovější budou opravdu ty ostatní skilly. Protože, když si přidáš Pas, Dr, Han 7, plat je stejný a pořád je to SF, takže tyhle skilly mohou být kdekoli mezi 1-7. Dokonce i IS, SB může mít docela vysoké, protože až při nastavení obojeho na 7 se hráč mění v PF, ale zase, stejně tak ty hodnoty mohou být kdekoli mezi 1-7.

Šanci na postup může při prohře ztratit už toto pondělí jak NT, tak U21, ale doufejme, že to tak špatně nedopadne.

Už jsme se stejně mezitím s Amarem domluvili, že ho vezmu do NT v neděli, pokud se majitel nepřihlásí (čemuž dávám tak 1% naděje), i kdyby se žádný zájemce neozval. Tím, ale nechci nikoho odrazovat a budu samozřejmě rád, když se někdo ozve.

This Post:
00
102056.550 in reply to 102056.549
Date: 5/7/2010 1:22:13 PM
Overall Posts Rated:
154154
Já se na něj pokud budu online podívám, když ho stejně zachraňujete, do tréninklové rotace bych nějak vměstnal, ale takhle naslepo těžko říct. Ale nechci tím někoho odrazovat, přeplácet ho nebudu a snad o něj bude někdo stát víc.

This Post:
00
102056.551 in reply to 102056.550
Date: 5/9/2010 3:57:50 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
Tak si můžete připravit prašule, Jan Gášek se opravdu povedl. Z 10 základních skillů hned 8 na úrovni 7, jenom bloky 3 a kontrola míče 2 (ta docela zamrzí) a k tomu kondice 5 a trestné hody 4.

This Post:
00
102056.552 in reply to 102056.551
Date: 5/10/2010 3:34:17 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
Gášek končí ve středu 11:35 a už je na něm 900k bid od českého týmu. Co se týče jeho tréninku, tak vzhldem k výšce a univerzálnosti se nabízejí následující varianty:
- trénink vnějších vlastností, aby finálně byl SF
- trénink pdokošových vlastností, aby finálně byl PF
- samozřejmě případná kombinace vnějších a podkošových tréninků je vítaná

This Post:
00
102056.553 in reply to 102056.552
Date: 5/10/2010 12:24:08 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
Protože v Panamě hrajeme tentokrát v půl druhé v noci, tak tady v době zápasu nebudu a neočekávám, že by někdo jiný sledoval zápas online. Takže k info k zápasu je tentokrát dostupné jen na externím foru a ve federaci. Doufejme, že nás ráno čeká příjemné překvapení.

This Post:
00
102056.554 in reply to 102056.553
Date: 5/10/2010 11:32:05 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
Tak bohužel ani v Panamě jsme neuspěli a pomalu přestávám mít chuť na experimenty s taktikou a zvažuju návrat ke svým osvědčeným metodám.

This Post:
00
102056.555 in reply to 102056.554
Date: 5/11/2010 4:34:35 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12291229
Second Team:
Jirkov
Nejprve bych zhodnotil zápas. Jsem hodně zklamán hlavně ofenzivním příspěvkem našich hráčů na PG, SG, od těch jsem čekal mnohem více, obzvlášť při soupeřově osobce v obraně. Díky očekávanému ofenzivnímu příspěvku těchto hráčů, jsem volil rychlou taktiku a ne pomalou. Je mi trochu záhadou, proč si při podobných skillech dokáže Žáček drajvovat pod koš téměř při jakékoli taktice a jiní hráči v taktice pro to dělané ne.
Škoda, že jsme soupeře trochu více nepřehráli na doskoku. (Celkový počet je dokonce vyrovnaný, ale častěji se doskakovalo pod jejich košem, takže v obraně jsme měli vyšší % úspěšnosti doskoku než soupeř.)

Další otázkou je, jak v dalších zápasech s taktikou, jestli dále experimentovat nebo se vrátit k osvědčenému stylu (stačí se podívat na výsledky v této sezoně, kde experimentujeme a v minulé, kde jsme hrávali mojí klasiku) - teď teda až tak nemyslím přáteláky, ty budou o ničem a tam můžeme hrát, co chceme s náladou 1, ale hlavně pak zápasy v kvalifikaci v příští sezoně (pokud zůstanu u kormidla).

Třetí věcí je, jak naložit s posledními 2 zápasy turnaje útěchy, jestli se je snažit odehrát co nejlépe s aktuální náladou nebo už tomu nechat volný průběh a začít nabírat a vyhazovat hráče do repre dle libosti
- jednak bych si mohl prohlížet případné hráče před zbotováním a rozhodovat se, koho zachránit a koho ne,
- taky bych si mohl monitorovat trénink všech hráčů širšího kádru, aniž by mi majitelé museli posílat poštou skilly
- taky bych mohl pro potřeby U21 stejně prohlížet hráče všech věkových kategorií
- dále bych pro U21 mohl prohlížet hráče, kteří by případně mohli naskočit ještě teď do kvalifikace, aniž by majitelé museli posílat poštou skilly
- i kdybychom poslední 2 zápasy vyhráli, náš postup je utopií (postupuje 32 týmů), aktuálně je 15 týmů, co mají 5-6 výher, ty už 100% nedoženeme, dalších 18 týmů má 4 výhry a stačí jim jediná výhra, aby zůstali před námi, navíc spousta z nich má v porovnání s námi takové skore, že by nejspíše i při 2 prohrách zůstali před námi, dalších 18 týmů má v tuhle chvíli o výhru více než my a opět jsou mezi nimi týmy, které by i při 1 výhře na skore nejspíše skončili před námi
- aktuálně jsme v redukovaném evropském žebříčku na 20. místě, pokud by se nám povedlo spadnout na 25.-30. místo, byli bychom do kvalifikace v příští sezoně nasazeni v 5. koši, případně v 6. koši, kdyby to bylo 31.-36., což by nám zajistilo v kvalifikaci na úvod 4 relativně nejsilnější soupeře ve skupině, což by mohlo být výhodné, protože by mohli být více nakloněni TIE-TIE dohodám z důvodu šetření nálady a naopak ty slabší týmy z 6.-8. koše by si na nich někde mohli vybít náladu a na zápas s náma být pak lehčím soupeřem. Nemusel by to být až takový problém, protože tento týden ztratíme body za výhru před 2 sezonama a v posledních 2 kolech taky ještě obhajujeme jednu výhru a navíc jsme jednu výhru v sezoně 10 urvali i v playoff a vypadli až ve 2. kole. V přátelácích už pak byla jen 1 výhra, ale to by se vhodným výběrem soupeřů dalo taky pohlídat, abychom moc nevyhrávali. My máme aktuálně 198.2 bodů, 25. Belgie 189.8 a 31. Bělorusko 162.2. Myslím, že spadnout pod 25. místo by neměl být až tak velký problém.

Byl bych rád, kdybyste řekli svůj názor na zbytek turnaje útěchy, zda ho hrát "naplno" ze současné nálady nebo ho "vypustit" tím, že bychom srazili náladu na bod mrazu (sestava by samozřejmě byla v rámci možností ta nejsilnější, asi bych už nepoužil netrénované hráče za potenciálem, kteří by měli v repre končit nebo hrát v budoucnu menší roli - např. Žáček, Portavales).

From: Amare

This Post:
00
102056.556 in reply to 102056.555
Date: 5/11/2010 5:10:20 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
No, pokud jde o mě, určitě by mi usnadnilo práci, kdybys mohl jednoduše kontrolovat skilly hráčů na hraně U21 - jsou to tedy opravdu vyjímky, ale občas se stane, že se mnou někdo nekomunikuje, zvláště ze zahraničí. A měli bychom i jistotu, že nám zbotováním nezmizí nějaký nadějný hráč z týmů, které vznikly až po resetu nálady v národních týmech, takže skilly neznáme.

Nevím, jestli bychom zrovna měli cíleně padat v žebříčku. Můj naturel v první chvíli bez rozmyslu říká ne, ale strategický smysl to určitě může mít, to je nutné si přiznat.
Sehrát pár zápasů s perspektivní sestavou, která má šanci hrát i do budoucna, by nemuselo být na škodu. I když z nulové nálady. Každý zlomek expů dobrý. (Mám ale v klubu pár kandidátů seniorského NT, takže v tomto bodě mě berte jako zcela podjatého - je to jen můj osobní názor, vyslovený trenérem Vizovických švestek, ne U21).

This Post:
00
102056.557 in reply to 102056.555
Date: 5/11/2010 5:26:10 AM
Overall Posts Rated:
4040
Jsi mohl možná zkusit Motion. Jsem se díval i na jejich předchozí zápasy a jejich vnější obrana nic moc... možná i princeton, jestli máš C a PF s passingem.

Advertisement