BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Lietuvos U-21 rinktinė

Lietuvos U-21 rinktinė (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
204183.547 in reply to 204183.546
Date: 2/28/2012 9:29:19 AM
Overall Posts Rated:
141141
Sito ir as nesuprantu mane tiesiog siutina padarau "grieztai laikytis keitimu plana" atsilikineju 5tsk likus 3min ir isleidzia visus atsarginius losti.. velniop sakau padarau nuspresti treneris visiskai nekeicia nes per prasta atsarga..

Message deleted
This Post:
00
204183.549 in reply to 204183.546
Date: 2/28/2012 9:39:22 AM
Overall Posts Rated:
561561
Klube tik grieztai visad losiu nes trenkes man svarbiausia. Rezultatai po to ateis kaip sakant, tokia mintimi as losiu. Klube tik atkrintamosiose naudojus treneris renkasi pagal keitimu plana arba nuspres treneris.
O Nt lygiu zinoma, nieks nelosia grieztai laikytis, nes zaidybine prasme, manau, tai prasciausia taktika is visu, nes nesvarbu kas geras ar blogas daugmaz visi sulosia 36 startas ir 12 atsarga minuciu. Mazai i istverme atsizvelgiama. Todel tai yra prasciausia taktika, bet minutems palaikyti del trenkiu geriausia, todel dauguma ir renkasi ja. Nt minutes nesiskaiciuoja, todel zinoma nelosiama grieztai, vos treneris mato kad kazkas pavargo ir atsarga tapo geresne siuo metu nei jis, iskart keicia, tai zinoma naudingiau. Todel naudoju arba treneris renkasi pagal keitimu plana, arba nuspres treneris.
Kuom skiriasi pagal keitimu plana arba nuspres treneris? Niekuom beveik tik 1 maza smulkmena. Kai sudeti sudeti starta, atsarga ir rezerva. Tai jei dedant pagal keitimu plana, tai jis ir keis starta atsarginiu ziuredamas kada vienas uz kita jau naudingesnis i rezerva nekreips demesio, panaudos ji nebent triuskinant, ka panaudoja ir grieztai laikantis. Tai koks skirtumas nuo nuspres treneris ? Toks kad toje taktikoje atejus laikas keitimui, jis nuspres ar rezerve yra geresnis zaidejas ar atsargoje ir gali vietoj atsarginio leist rezerva, jei jam taip pasirodys.

This Post:
11
204183.550 in reply to 204183.546
Date: 2/28/2012 9:50:00 AM
Overall Posts Rated:
561561
P.S. Priedo nieks nekreipia demesio i dar viena nustatyma taktikoje. Sodinti prisirinkus prazangu ar leisti zaisti.
Klube zinoma dedu leisti zaisti, nes man rezai px, svarbiausia minutes, formos ir trenkes geros, o kai ateina laikas panaudoju geriausia taktika.
Rinktineje perziurejau Ryckos taktikas jis dejo visur leisti losti, kas mano manymu yra didele klaida ir neapsiziurejimas ir kas tai deda, daro nesamone. Kodel ? Kuom skiriasi sitas reikalas ?
Aiskinu. Jei zaidejas prisirenka prazangu ir liepi jam lost toliau, jis ima saugotis baudu ir ima gintis silpniau nei iki tol. Todel tarkim turimas isorines gerbiamas skilas pavirsta i koki tik pusetina ar pan :) Todel tokiose rinktinese kas liepia pagrindiniams lost, tie lb lb didele klaida daro, nes ant suolo, taigi, sedi ne ka prastesni zaidejai, tikrai neblogi, todel uzdejus sodinti zaidejus, pamatome to nauda:
1)Lyderis losia lemiamais momentais iki galo rungtyniu ir greiciausia nesurenka 6 baudu, net jei jis ir megsta bauduotis
2)Jis isnaudoja savo laika geriausiai kiek gali ir kai jau imtu gintis saugodamasis t.y. jo skilas susilpnetu, tada i jo vieta stoja atsarginis, kuris sviezias su istverme nepavarges, baudu neprisirinkes, tad jei ir turi tarkim gynybos ta skila vidutini tik, bet jis jau bus didesnis nei startinio naudojamas.
Jei kas kam neaisku siuo paaiskinimu, klauskit dar.

This Post:
00
204183.552 in reply to 204183.548
Date: 2/28/2012 9:57:54 AM
Overall Posts Rated:
141141
Jis kalbejo apie visuma. O ne apie isganytoja mjo.

From: Hexas

This Post:
00
204183.554 in reply to 204183.553
Date: 2/28/2012 10:04:49 AM
Overall Posts Rated:
4747
Tikrai taip. Didelis dekuj jums uz tuos mokymus, zinokit, jog bent maza dalis jusu klauso.

P.S. Cia Pauliui skirt turbut turejau :D

From: Paulius V

This Post:
00
204183.555 in reply to 204183.551
Date: 2/28/2012 10:05:48 AM
Overall Posts Rated:
561561
Nekiek :)) Visad visus mokiau, kas tik kreipesi ir kas rimtai norejo kazka suzinot, visad padejau. Ar idomiau kovot su neismaneliais ar su rimtais konkurentais ? :) Man tai zinoma su rimtais. Juk idomiau tokius nugaleti, nei pusbocius :)) Jei butu atvirksciai buciau likes V,IV ar III lygose ir ten jauniais uzsiemynejes kas man maloniausia buzeryje, bet norisi turet ir su kuo pakovot, deja, siuo metu tik 2 lygos yra rimtesnes. LBBL ir II. Todel ir kilau, kad butu idomu. Jei kazkada butu man gailejes patarimu Vycka toks buvo BC Atlantas savininkas, gal ir as nebuciau taip uzsikabliaves. taisykles pamenu per pirma diena perskaiciau 3 kartus, bet realiai kaip kas veikia tai man pasakojo Vycka viska :)) Aciu jam isties :) Gaila, kad kazkada pasitrauke. Sake kad buvo sugrizes jis, bet ar belosia nezinau..

From: Nerka

This Post:
00
204183.556 in reply to 204183.544
Date: 2/28/2012 10:35:55 AM
Overall Posts Rated:
1717
o kam keist. Gerai gi yra - sėdėsim visi viršuje kas bent kiek domisi dar ilgai :)

Na tikrai kam keist? Jus visi sėdėsit viršuj, o rinktinės dugne nes dar dauguma varo monoskillų armijas kaip kokia bobutė samanę. Kaip jau Paulius ir minėjo kuo visi bus supratingesni tuo bus aukštesnis lygis ir įdomiau žaist, o kas svarbiausia nebus tokios prarajos tarp II ir III lygų

Advertisement