Ovo se sve desilo posle odredjenih izgovorenih reci na forumu i ja zbog toga osnovano sumnjam da si umesan u ovo...
Bio si selektor i neke stvari si ocigledno znao. Predpostavljam da je intervencija usledila posle tvog maila kanadjaninu.
bio sam selektor, ali apsolutno nemam pojma, ko je imao farmu i koja mu je bila farma. mogu samo da nagadjam kao i ti.
a meni bi trebalo da napisem mail kanadjaninu 15 dana ili da platim nekoj profesorici engleskog 10 evra. a nemam ni jedno ni drugo...
S druge strane cudesno je koliko daleko uvredjeni ego nekog klinca moze da ide.... i sta sve moze da sjebe
Iskreno cu se potruditi da svi clanovi bb srbija saznaju sta si uradio i da nikada niko ne glasa za tebe
i ja se iskreno nadam da ces svima otkriti istinu, jer i mene zanima. a što se glasanja tiče ne budi smešan. napravio sam jednom grešku i izneverio i sebe i druge, neću to ponoviti.
Naravno zadrzavam pravo da kao dugogodisnji suporter, u mailu vlasnicima BB-a pojasnim neke okolnosti.
pozdrav svima
nadam se da će te kao uvaženog dugogodišnjeg suportera pažljivo saslušati.
p.s. razočarao si me sa ovakvim postom. prvo bi trebalo da bar malo proveriš bilo šta, pa da onda napišeš nešto. to što se tebi učinilo da je tako bilo, ti ne daje za pravo da tako pišeš. mislim da su gm-ovi izrazito loše radili svoj posao. na forumima su često vređali i provocirali druge korisnike i selektivno delili pravdu. samo mi je zato drago što su banovani. a ovo za repku je i meni krivo. mada ne postoji neki ogroman problem. nadam se da će doći pravi ljudi i sve to vratiti na svoje mesto...