Βρε χρηστο πως δεν εχουν σχεση ? μιλαμε και οι 2 για την βαρυτητα της συνεννοησης ..... για μενα δεν παιζει σημαντικο ρολο και να σου πω και κατι ακομα ? και η κλεψια παλι το ιδιο μου κανει δεν με πολυαποσχολει πλεον ποσο καλλιτερος να γινει ο αλλος με 1 μυριο αν βγαλει ? να θυμηθουμε χρηστες που πηραν νομιμοτατα 5,6,7,8 μυρια ? τι κανανε ? μια τρυπα στο νερο...
Αυτο που με πειραζει ειναι να στο παιζει ο αλλος ντε και καλα φιλαρακι και στην πρωτη ευκαιρια να στην φερνει, να κλεβει η και αυτο που λες να στηνεται σε αγωνες εις βαρος σου και αυτο για το γαμωτο οχι για τιποτα αλλο.
Θα συμφωνησω μαζι σου οτι αν συμβαινει να κομπαζει καποιος για νικη του σε στημενο ματς ειναι...... μαλλον για γελια ειναι..
και να σου πω κατι που μπορει να συμβει ,εαν τα παιδια απο τον κοκκινο ομιλο δωσουν παιχνιδια ωστε να σωθει ο κατζα δηλ. να σωθει ενα μποτακι και παιξω εγω με μειονεκτημα εδρας απεναντι στον γκριν και πεσω παλι δεν θα με πειραξει ας προσεχα ας μην εκανα χαζομαρες....
Ουσιαστικα φτανουμε στο θεμα που απασχολησε καποιους εδω μεσα πριν λιγο καιρο εγω πιστευω οτι οι συνεννοησεις δεν επηρεαζουν τοσο δραματικα την βαθμολογια ενος πρωταθληματος....