BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým V

Národní tým V (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: wamba

This Post:
00
274195.548 in reply to 274195.546
Date: 4/25/2016 6:20:12 PM
cinomusoj
II.4
Overall Posts Rated:
4444
Tak na Sztenkiela se ozvali ty (Pepan55), Casy, Dead2.
Píši sem, ať neodpovídám každému zvlášť.
Aktualizoval jsem ho do slovenské databáze.
Jak si představuješ jeho další trénink? (Za mě: nemá už prostor pro trénink 1:1, jinak potřebuje z každého trošku.)
Máš proti některému z jmenovaných kandidátů výhrady?
Kolik odhaduješ přestupní cenu? (Mé požadavky nejsou žádné.)
Na tvůj návrh, když usoudíme, že to bude pro něj nejlepší, jsem ochotný přistoupit.

Budu rád když se kromě NT trenéra vyjádří i další.

From: Casy

This Post:
00
274195.549 in reply to 274195.548
Date: 4/26/2016 2:38:26 AM
Neratovický košíci
III.2
Overall Posts Rated:
1010
Můžeš poslat i jeho skilly?
Já o něj stojím jen v případě že se perfektně hodí k Strachotovi. K tomu by se asi trenér NT měl vyjádřit.
Casy

From: Pepan55

This Post:
00
274195.550 in reply to 274195.548
Date: 4/26/2016 4:06:44 AM
Overall Posts Rated:
3939
Na vnějšku by ještě potřeboval JS + JR a také OD. Poté bych přešel na vnitřek a vytáhl mu ho co nejvýš a na závěr bych už jen doladil vnějšek.
Co se týče jeho sladění s tréninkem Strachoty, tak dřív nebo později by došlo ke kolizi, jelikož Strachota bude potřebovat vyjet doskoky a ty Sztenkiel nepotřebuje vůbec. Bylo by spíš na škodu, kdyby je trénoval, jelikož by mu to ubralo hodně potenciálu.
U Deada by zase muselo dojít ke kolizi v tréninku s Vočkou, pokud by ho neprodal. Vočka bude potřebovat trénovat PA a ty má Sztenkiel už dost vysoko, takže tomuto tréninku by se také měl vyhýbat.
Cenu odhaduju hodně vysoko. Myslím že 6 mega by nemuselo stačit. Ale je to dost těžké určit, protože občas některý hráč vylítne (jako např. Kubálek) a jindy to tak šílené není. Důležité je, abychom měli dostatek peněz na to, ho pokrýt za každé situace, jelikož se jedná a velký talent.
Pokud by šel ke mě tak (jak jsem ti psal BB mailem) bych ho mohl koupit až příští sezónu, jelikož se obávám, že by mi v současné době nestačili finance na jeho pokrytí.

From: dead2

This Post:
00
274195.551 in reply to 274195.550
Date: 4/26/2016 6:01:10 AM
Overall Posts Rated:
6565
já ho chci de facto aby se mi vrátil odchovanec a mohl jej trénovat, co se týče tréninku tak bych mu jel OD, JR, JS a popřípadě ID,IS . Šest míčů nemám takže jestli půjde na tuhle cenu tak nemůžu sloužit.

From: Casy
This Post:
00
274195.552 in reply to 274195.551
Date: 4/26/2016 1:12:24 PM
Neratovický košíci
III.2
Overall Posts Rated:
1010
Neslučitelností se Strachotou jsem mimo.

This Post:
00
274195.553 in reply to 274195.1
Date: 4/29/2016 2:31:30 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10391039
Second Team:
Nitra Urpiners
Ahoj komunita! Chcel by som sa verejne vyjadrit k vami ponukanemu TIE na pondelok, ktore som dnes s prekvapenim nasiel v sprave. Povazujem to za bud uplnu zbabelost, vychcanost alebo nespravny odhad situacie. To, ktora z tychto troch moznosti bola zamerom, viete sami najlepsie vy. Vzhladom na to, ze v tejto sezone sme vyhrali 2 zo 7 zapasov a hrali minimalne 2x na vyssom usili ako super, mam svojho favorita z tych 3 moznosti... Citim sa teda dotknuty, obzvlast vzhladom na tie moralne pribehy o tom, co sa robi a co nie. Napriek tomu mosty nepalim, pretoze sa naozaj mohlo jednat o nekompetentnost tych co u vas rozhoduju a nie o umysel. Pristup si vsak rozhodnem sam.
Dakujem

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
This Post:
00
274195.554 in reply to 274195.553
Date: 4/29/2016 2:54:10 AM
Flumpaci
III.3
Overall Posts Rated:
150150
Second Team:
Flumpaci Utopia
Podle mne je to hlavně nesprávný odhad situace z tvé strany :-)

This Post:
00
274195.555 in reply to 274195.554
Date: 4/29/2016 3:31:16 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
10391039
Second Team:
Nitra Urpiners
Necham si ho rad vysvetlit. Myslim ze minimalne na urovni reprezentacii sme maval vzdy korektne vztahy.

1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching
This Post:
00
274195.556 in reply to 274195.553
Date: 4/29/2016 4:54:27 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12481248
Second Team:
Jirkov
Nejprve bych chtěl požádat macrose, aby se v tomto případě zdržel komentáře, že za vším stojím zase já. Děkuji

Pepanovi jsem dohodu doporučil já, třeba by k ní dospěl i sám. Důvod? Myslím si, že pro oba týmy může být výhodná.
Oba týmy mají ještě teoretickou šanci postoupit do semifinále (ale ne současně), i když ta šance už klesla někam do jednotek procent. V každém případě cesta vede jen přes 2 výhry a souhru ostatních výsledků a ještě bude potřeba mít dobré skore, což v případě Slovenska dělá šance ještě o kus menší než naše.
Znamená to, že max. 3 týmy se můžou dostat na 4 výhry, zatím je to jen Španělsko. Dále se můžou dostat už jen 2 týmy na 4 výhry, což se stane už v příštím kole, protože se hraje Polsko - Francie a Austrálie-Srbsko, takže potřebujeme, aby týmy, co tyhle zápasy prohrají, prohráli i v posledním kole. V pondělí kromě našeho zápasu se hraje ještě Španělsko - USA, kde by výhra USA taky snížila šance, protože USA nesmí vyhrát oba zápasy.
Poslední kolo se hraje:
USA - Francie, Česko - Austrálie, Slovensko - Polsko, Španělsko - Srbsko
Takže ten, kdo vyhraje vzájemný zápas, může na uchování naděje potřebovat pomoc (výhru) poraženého, pokud v pondělí prohraje Austrálie, tak vy naší, pokud prohraje Polsko, tak my vaší. Když se navzájem vybijeme na CT, tak si asi moc nepomůžeme.
Samozřejmě může být už v pondělí hotovo, pokud USA vyhraje a Francie prohraje, pak by bylo jasné, že si v posledním kole jeden z nich připíše výhru.

Další věc je, jak se která strana cítí při stejném úsilí a jaké jsou nálady. Kdy nepočítám baráž, tak jsme porazili jen slabé Alžírsko, na stejné úsilí Taiwan a na vyšší úsilí Polsko. Takže výsledky hodně podobné. Nálada bude asi taky hodně podobná. Máme jednou vyšší úsilí než soupeř a ne všechny naše stejné úsilí jsou TIE, nehráli jsme CT na MS, rozdíl by mohl být pokud jste CT nějaký zápas hráli, ale z ratingů předpokládám, že ne. My jsme teda MS začínali s nižší náladou, protože baráž jsme hráli TIE-CT-TIE, pokud si dobře pamatuji.
Ještě mě napadá, kdo má jaké cíle, samozřejmě může být váš primární cíl, neskončit osmí. Jak tě znám, tak bych čekal, že budeš živit postupovou naději, dokud bude aspoň teoretická.
Další věcí je, co kdo bude hrát, když dohoda nebude. Ani jedna strana neočekávám, že by bez dohody hrála TIE. Jestli někdo bude chtít riskovat normal, je otázka.

Samozřejmě, pokud si myslíš, že tobě dohoda nic nepřináší, máš právo jí odmítnout nebo na ní nereagovat, ale přijde mi zbytečná tvá reakce. Vůbec jsem nepochopil tvojí myšlenku o morálních příbězích. Něco jiného by bylo, kdybychom chtěli dohodu, že jedna strana vypustí zápas, aby nahnala skore, kdyby přece jen k rovnosti výher o 4. místo došlo, to by bylo i podle mne za hranou.

Last edited by rwystyrk at 4/29/2016 4:56:37 AM

From: jerza
This Post:
11
274195.557 in reply to 274195.556
Date: 4/29/2016 6:25:23 AM
BC Jerza Brno
III.2
Overall Posts Rated:
3333
...mafie opět v akci ;)

From: vajns

This Post:
00
274195.558 in reply to 274195.555
Date: 4/29/2016 6:41:11 AM
Czech Young Boys
První liga
Overall Posts Rated:
143143
Second Team:
Czech Young Boys II
Taky bych souhlasil s tím, že jsi situaci špatně odhadl ty. Dělám sice jenom skauta NT a Pepanovi jsem nic neradil, ale kdybych byl NT kouč, taky bych ti navrhl dohodu TIE-TIE. Přijde mi to jediné naprosto logické východisko jak v naší, tak vaší situaci. Jak vy, tak my potřebujeme 2 výhry, aby byla ještě aspoň teoretická šance na 4. místo.

Můžeš nám prosím vysvětlit tvoje myšlenkové pochody co na tom považuješ za zbabělé nebo vychcané? Případně co je na tom nekorektního? Díky.

Advertisement