Ale podmínky jsou pro všechny stejné. Naše možnosti jsou asi následující:
- smířit se s tím a reagovat na změny tak, abychom se za daných podmínek snažili naše týmy vést co nejlépe (o to se snažím já)
- aktivně se účastnit diskuzí s BB-manama a zkusit tak ovlivnit, kam budou hru dále rozvíjet, dávat jim podnětné náměty
- pokud se nám hra nelíbí, nehrát jí
Jejich motivaci k zavedení nového staff systému úplně nechápu. I když za sebe musím říct, že mi příliš nevyhovoval ani ten minulý, čekání na level 10 bylo často z mého pohledu příliš dlouhé.
Co bylo motivací ke snížení příjmů, chápu. Reálně nastalo to, že kluby měli mnohem větší příjmy než výdaje a důsledkem byl velmi rychlý nárůst cen na trhu hráčů, který by dále pokračoval, kdyby nějak nezasáhli. A Ti samí lidi, co si dneska stěžují, že nemají peníze, by sice nějaké peníze měli, ale pro změnu by si stěžovali, že za ně nic nemůžou koupit, protože pořádný hráč stojí 10M apod.
Že s tím něco chtěli dělat, se jim tedy nedivím. Jestli zvolili správnou cestu, to je otázka. Ale když se na to dívám nezaujatě, tak se mi zdá, že se jim to celkem povedlo. Podle mne i tak je většina klubů v plusu v běžných příjmech a výdajích (pokud jsou nějaké, co nejsou v týdnu s jedním domácím ligovým zápasem v týdnu v plusu, rád si poslechnu jejich zkušenosti). Dalším jevem, který byl před těmito změnami bylo to, že se rozevíraly nůžky mezi silou prvoligových týmů a týmů v nižších divizích, což se asi trochu zabrzdilo, ale tady by to chtělo zkušenost nějakého týmu, který hraje níž a má malý stadion, podle mne je teď hodně obtížné na ten stadion našetřit u nás v 2. nebo 3. Lize, i když třetiligoví odevzdávají snad jen 10%.
To, co se asi mnohým nelíbí, je, že z pohledu reality ten systém nevypadá logicky. Tady můžu opět jen říct, že je to hra a nikdy nemůže plně reflektovat realitu (ale to bych taky mohl namítat, že není reálné, že tým nastaví obranu 1-3-1 a v zápase nezareaguje změnou, když vidí, že soupeř hraje Look Inside apod.). Prostě je potřeba to brát tak, že je to hra, respektovat její pravidla (jsou pro všechny stejná, i když někdo má lepší a někdo horší výchozí pozici při jejich změně) a nehledat v tom nic více.