BuzzerBeater Forums

Hrvatska - III.6 > Sezona ... 11

Sezona ... 11

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122134.55 in reply to 122134.54
Date: 1/3/2010 11:47:34 AM
Overall Posts Rated:
3939
istina da ova nasa je puno laksa tak da tu i tam mogu kiksat ...

This Post:
00
122134.56 in reply to 122134.55
Date: 1/5/2010 11:05:04 AM
Overall Posts Rated:
10361036
danas ću pobjedit

This Post:
00
122134.57 in reply to 122134.56
Date: 1/5/2010 12:44:26 PM
Overall Posts Rated:
10361036
loš sam u 3 p.m

This Post:
00
122134.58 in reply to 122134.57
Date: 1/5/2010 1:50:44 PM
Overall Posts Rated:
1818
... a sta kukas, jesi dobio - jesi .... sve drugo je manje bitno ... evo moji usli u formu i sve ulaznice sa subotnji spektakl su rasprodane ....

This Post:
00
122134.59 in reply to 122134.58
Date: 1/5/2010 4:14:02 PM
Overall Posts Rated:
3939
deci ajmo mi na analizu tekme...neznam kaj da kazem vjeciti derbi protiv ekipe i danas se iskazo u punom sjaju...bilo je preokreta,drama do samog kraja točnije do zadnje sekunde kad ekipa pobjeduje... ali neka...cestitam mu na pobjedi.
i htio bi napomenut da moj centar ima šut 2-8... tak da katastrofa a sun iznutra mu je impresivan...

PS.Bez brige dolazim jaci kod tebe u goste i vratit cu ti ;)) :D

This Post:
00
122134.60 in reply to 122134.59
Date: 1/6/2010 4:20:03 AM
Overall Posts Rated:
00
deci ajmo mi na analizu tekme...neznam kaj da kazem vjeciti derbi protiv ekipe i danas se iskazo u punom sjaju...bilo je preokreta,drama do samog kraja točnije do zadnje sekunde kad ekipa pobjeduje... ali neka...cestitam mu na pobjedi.
i htio bi napomenut da moj centar ima šut 2-8... tak da katastrofa a sun iznutra mu je impresivan...

PS.Bez brige dolazim jaci kod tebe u goste i vratit cu ti ;)) :D

Koji si ti redikul xd.Zadnje vrime si pobidia na sricu, a sad sam ti vratija.Doma nkod mene nimas nikakve sanse xd

This Post:
00
122134.61 in reply to 122134.60
Date: 1/6/2010 7:40:43 AM
Overall Posts Rated:
3939
hahahah da smešan si... jedva si me dobil...i nemoj mi samo rec da ovo tvoje nije bilo sreca jer si se zesce zmetal!!! :D

This Post:
00
122134.62 in reply to 122134.58
Date: 1/6/2010 9:21:39 AM
Overall Posts Rated:
00
Svaka cast rasturio si me ko staru kantu, ja mislim da si moji najlosije odigarali ikad do sada......... katastrofa
Prosjek šuta je bio 29% prestrašno......

This Post:
00
122134.63 in reply to 122134.62
Date: 1/7/2010 12:37:44 PM
Overall Posts Rated:
1818
... evo ovako .... presjek dosadasnjeg dijela ...

Vucic ..... mmmmmmm prvi, al spopale ga ozljede i jako losa forma za Plenkovica, tako ko igra sa njin obavezno pogledat oce li mu forma skocit, ako ne skoci puno, opalite mu run and gun i 3-2 obranu ... eto ga na ... al sjajan start, to se mora priznat, jer i ovako hendikepiran , jer prevelik zalogaj za mnoge, tako dok je vakat, pucajte ga, jer posli necete sigurno ...

Pet nebodera .... reklo bi se totalni suter, ne bas najbolji ulaz ... omjer 3-2 .... moglo je i bolje ... glavna mana, losa vanjska obrana ... tu mu je slaba tocka, pa ko misli dobit, eto nek proba ... ja spreman neko iznenađenje u subotu, pa da vidimo junaka na djelu ... derbi lige, sasvim sigurno ... ni ja ni on nismo na 100 %, ali sve ce se znat u 19.40 ...

Siga ... izjednacen na svin pozicijama ... odlican i iznad ocekivanja ulaz u sezonu ... u najboljoj formi od svih nas ... ima veliku sansu u subotu osigurat velike stvari, a skinio je i mene, sta oce rec jako jako dobar ... bravo majstore ... e nema nekih izrazenih mana, jer kazem jako konstantan, eto tek nesto skromnija trica, ali nije to faktor koji presuđuje ... dakle konstantan bez superzvijezda i bez losih ... jos ce se za njega cut ove sezone ...

Hakler .... e grlon u jagode ... nediscipliniran .... gubi sljedecu sigurno ... zasto ... e pa zato sta je rano poce pucat po trgaoni, je dobio je te meceve, ali nije to to ... istina, kad se opet vrati u normalu bit ce vise nego opasan ... odlicna unutarnja linija, sigurno među najboljima, ali vise su opasni u napadackom smislu ... vanjska solidna ... puno rotira ... slab u skoku .. odlicna trica ... dosta izgubljenih baluna ... kazem, kad se vrati u formu, bit ce u vrhu, to je sigurno ...

Shepson ... ocajno otvaranje sezone ... njega sigurno cekaju bolji dani, jer ima sirinu, puno rotira ... e sad skok mu je među najlosijima, tu je veliki problem ... njegov cilj je vratit talijana u formu i onda ce ekipa dobit sasvim drugu dimenziju ... ekipa slicna ka i u haklera, samo sta je ipak nijansu ispod, ali slican rooster ...

... Aguero .... lose otvaranje, iako nije ekipa po mom gustu ( postujen njegove ideje, samo iznosim svoj osobni stav), prika pokusaj i nesto drugo osim obrane "covjek" i napada "kretanje" , jer to mu je slika u 99% slucajeva ... pokusaj sa push the ball, miksaj malo obrane, snimi protivnika ... igraj se malo taktike ... imas nelosu ekipicu, pogotovo C, KC i K ... na tome gradi momcad ...

... TNT ... a moj prika, valja te molje ide sa zenama, jer upa si u prebolesnu ligu, odnosno konferenciju ... sigurno ces dobit pola one tamo konferencije, ali sta ti to vridi kad ces svakako ispast .... ali imas ovdi puno toga za naucit , ukljuci se u rasprave , pitaj za savjete ... jebi ga, nisi ima srice ...

... Langova .... uh, strasan iskorak u unutarnjoj liniji, Bakmaz i Issa , prejebeni.... takticna nedisciplina ... znas ga brate zajebat ka niko .. ali super opasan ( vidit zadnju kontra jednog od favorita, Ekipe) ... nekad run and gun player, a sad catanaccio, obrana do jaja ... mana mu je vanjski sut, ali obrambeno je dobar ... cilj - skupit pristojnu lovicu i kupit pristojnog beka sutera kojeg ce fiala hranit sa asitencijama ... ovako tvoj play igra sam za sebe, nema kome ...

... Starosta .... reeka san 100 puta i ostajem pri tome ... moj favorit br. 1 u onoj konferenciji ... prebolesna petorka za trecu ligu ... ali nesto ne stima zasad ... iako kemija ce se pronac ... jer vidin nije mu ni forma zavidna .... on je sad krenio i mislin da ce ga se tesko zaustavit ... od minusa, a mozda skok ... iako sta ce skakat kad ima onakav napad ... cuvajte se kad uđe u formu, sad je na oko 60 % ... dakle sve je jasno ..e da pazite na napad , jer krade puno baluna ...

... Ekipa .... favorit br.2 .... odlicna petorka, ma sta odlicna, je be na ... ali pazite sad ... jedinstven slucaj u svitu .. NEMA klasicnog beka sutera , prilicno nevjerovatno ... kladin se da to nis

This Post:
00
122134.64 in reply to 122134.63
Date: 1/7/2010 12:50:23 PM
Overall Posts Rated:
1818
.. poce san o ekipi pa nestalo slova .... ha ha .... kladin se da niste primjetili da igra bez beka sutera ... nevjerovatno ... zna se pogubit, ali odlican rooster ...

... bezdan je ekipa koja ima dobru momcad ali strasno nezainteresiranog menadžera ... iman osjjecaj da ga zivo boli kita za sve , a bit ce neka flegma od covika ... glavni problem CENTAR ... iako ti je onaj Roblot dobar igrac, moras mu nac ispomoc ...

... WAL ... ima je super raspored iako strsi pobjeda nad Staroston ... prosjecna ekipa, ali ocito jaaako lukav i sposoban menadžer ... ali on ce bit opasan tek za 2 sezone kad malo ojaca momcad ... dotad ce vrebat iz prikrajka ...

.... ostali .... prolazni likovi ....

.... i naravno JA ... a je najbolje da cu van rec .... ko vas j.... ha ha ha salin se ja malo ....

This Post:
00
122134.65 in reply to 122134.64
Date: 1/8/2010 8:12:16 AM
Overall Posts Rated:
00
haha prika hvala na pohvalama
iskreno ja ti uopće ne kužim što trenirati kako snimiti protivnika što je važno što nije što treba gledati kod kupovine igrača ukratko totalni amater
ali opet igrica mi je super i trudim se sve pohvatati
naravno bilokakva pomoć ili objašnjenje super bi došli
eto toliko od mene i čuvajte u svakoj tekmi idemo na pobjedu pa što bude jer dečki su mi osjetljivi poslije svakog poraza plaću dobro i ja im pomognem jer baš svaki dobije bar jednu iza uha
pozdrav svima posebno našem sinjaninu

Advertisement