Γεια σου Σακη.
Οι καλες ερωτησεις θελουν και καλες απαντησεις. Συγκριτικα με το πριν και το μετα, ειχα 7 παικτες με μισθους στα 330 χιλιαρικα και τωρα εχω 9 παικτες με συνολο 290 χιλιαρικα. Οποτε το ερωτημα σου απανταται με το "τωρα με παιρνει οικονομικα".
Δεν εφυγε μονο ο Καραμανης. Εφυγε και ο Βοιτετσεκ, αυτο το τεραστιο σεντερ που δεν το δουλεψα σχεδον καθολου γιατι προσωπικα εκρινα οτι δεν χρειαζοταν δουλεια. Τα στατιστικα του μεχρι που εφυγε τα ελεγαν ολα. Ομως η πραγματικοτητα ειναι πως τον πηρα με μισθο 50 χιλιαρικα και με λιγη προπονηση πηδηξε στα 70+. Τον πουλησα με κερδος που εβγαλε τη χασουρα που εκανε η διαφορα απο την αγορα και την πωληση του Καραμανη. Οποτε απο χρημα ειμαι εκει που ημουν πριν τους παρω και τους 2.
Στη θεση των βασικων ψηλων που μου κοστιζαν 140 χιλιαρικα συνολικα, ηρθαν παικτες που οι μισθοι τους δεν ξεπερνουν τα 37 χιλιαρικα, σε καμια περιπτωση.
Και παμε στο γομαρι που λες. Δεν θα τον επαιρνα αν δεν ειχα νευριασει! Χτυπουσα παικτη που χαθηκε επειδη επεσε το ιντερνετ. Επειδη ηταν η 2η φορα σε 1 εικοσιτετραωρο που εγινε αυτο, τον πρωτο διαθεσιμο που βρηκα τον αρπαξα...απο τα νευρα μου. Ο παικτης που εχασα εφυγε για 950 χιλιαρικα και ειχε μισθο 40 χιλιαρικα. Για εκει πηγαινα και στους 2 που εχασα αλλα δεν ηταν γραφτο μου να μου κατσει.
Ο λογος και ο τροπος που κινηθηκα στις μεταγραφες, βασιζεται σε συγκεκριμενο πλανο. Καλα, μπουρδολογω, μην νομιζεται πως εχω καταστρωσει και σχεδια! :P
Απλα ειπα πως θα κανω αυτο και αυτο, θα αγορασω ετσι κι ετσι, και θα εχω ζητουμενα αυτα και αυτα για τις συγκεκριμενες θεσεις.
Τα υπολοιπα θα βγουν στο γηπεδο ή θα μεινουν στην αφανεια, οποτε στο τελος της σεζον η ομαδα που εχω θα πωληθει για νεα προσωπα.
Σακη, τη συνεντευξη στην παραχωρησα αποκλειστικα, μη τη δω σε αλλη φυλλαδα χωρις την εγγραφη συγκαταθεση μου, θα σε σερνω στα δικαστηρια με δικηγορο τον Κουγια! :D:D:D
Και επειδη το κυπελλο τελειωσε και τωρα θα φτιαξω τις αγωνιστικες μου, ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!
Απο την επομενη εβδομαδα οι αγωνιστικες μου που ειχαν φτασει στο...4, θα παρουν την πανω βολτα.
Καιρος να το ξανασκεφτουν οσοι πιστευουν οτι θα πεφτω τοσο ευκολα!
Χαχαχα!
Ελπιζω να ημουν κατατοπιστικος.
Αυριο δεν θα μπορεσω να ειμαι στο τσατ, παω το γιο μου σε 3D ταινια.
Την Τριτη ομως θα ειμαι μεσα.
Χαιρετισμους!