Gerą temą užsukot :)
asmeniškai aš balsuosiu už Darbo partiją, jų programa labiausiai atitinka mano įsivaizduojamą Lietuvą ateinančius 4 metus, gal kiek ten ir populistiškai dėl minimalaus atlyginimo didinimo iki 1509lt, bet visa kita kas susiję su švietimu, energetika, užsienio politika ir kt. atitinka mano kaip rinkėjo lūkesčius. Jei jiems į pagalbą ateitų Masiulio liberalai arba socdemai, be jokios bejonės Lietuva tik išloštų.Uspaskicho gebėjimas vadovauti niekam neturėtų kelti abejonių, o ir komanda surinkta tikrai solidi, politikoj ne pirmi metai, todėl mano balsas atiteks jiems.
Taip pat gyvenime nebalsuočiau už konservatorius, tai ką jie (ne)padarė Lietuvai prisimins dar kartų kartos, apie naftos pardavimą Williamsui net nekalbu, už tokius poelgius reikėjo seniai susodint pusę jų.
Iš kitos pusės koks skirtumas už ką balsuojam, jie paima susijungia, ko pasekoje visokie klounai tampa net seimo pirmininkais, jau nekalbu apie Ezopą, Sacharuką, tą pijokėlį Žilinską ir kitus fruktus iš seimo. Nedzinską Antaną visi lazdavoja, bet jis vienintelis iš tos partijos kažką bent supranta. Dabar Kedžio sesuo su tokiais pačiais lozungais seiman veržias, Romka krepšininkus pasiteklęs irgi didvyrį vaizduos. Kiekvienam seimei buvo ir bus "veselkų", kad ir kaip norėdami mes to nepakeisim.
P.S.nepamirštam kad pas konservatorius Matulas, per šitą veikėją kažkada ir krepšinio nematėm, o jie žada uždrausti visišką alkoholio reklamą, ko pasekoje visi žinom kuo gresia
Last edited by Arnas U18 coach at 9/25/2012 3:09:16 PM