BuzzerBeater Forums

Srbija - II.3 > Sezona 27

Sezona 27

Set priority
Show messages by
This Post:
11
256880.55 in reply to 256880.54
Date: 6/19/2014 2:21:06 PM
Overall Posts Rated:
113113
(71982625) Piih, zamalo kvadr-dabl legende. Nema veze, bice u finalu. :)

This Post:
00
256880.56 in reply to 256880.36
Date: 6/22/2014 11:44:37 AM
Overall Posts Rated:
353353
Jel si siguran da možeš do opstanka u ligi ili si rešio da sledeće sezone u trećoj ligi imaš samo jednog igrača kad si kupio ovu skupocenost' :)

This Post:
00
256880.57 in reply to 256880.56
Date: 6/22/2014 12:01:36 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
557557
Second Team:
Mad Mamba Academy
А јбг, никад нисам имао А репрезентативца у својим редовима па рекох да пазарим једног.
:)

За опстанак ће се потрудим...
:)

No guts, no glory!
This Post:
33
256880.58 in reply to 256880.2
Date: 6/28/2014 8:48:26 AM
Overall Posts Rated:
113113
U boj krenite junaci svi..
Na danasnji dan, pre tacno 625 godina, odigrala se jedna od najvecih bitaka u istoriji Srba. 625 godina kasnije, umesto krvoprolica, nas narod u prilici je da uziva u sjajnom basketu. Pre svega u ligi II.3, gde se oduvek igralo junacki i do poslednjeg atoma snage i energije, bez trunke sumnje u (ne)regularnost. Posle duge i iscrpljujuce sezone za Drinkerse, deluje da smo na 48 min do odmora.
"Da smo tako razmisljali, sigurno bi polufinale lige za nas bio samo san." - kaze kapiten Mirkovic. "Istina, Bask nam je naneo najtezi poraz u ovoj sezoni, potpuno nas je dotukao u poslednjoj utakmici, iako smo igrali kuci. Medjutim, mi danas moramo da odigramo za nase verne Pancevce, koji ce nas i danas podrzati u velikom broju. Moracemo da igramo iznad svojih mogucnosti i skupo prodamo kozu. Opet, treba biti objektivan i reci da je Bask veliki favorit i da cemo tesko uspeti da napravimo senzaciju. Ipak, nadam se bar solidnom otporu."
-U danasnji mec ulazite sa znatno izmenjenim sastavom u odnosu na vec pomenuti prethodni duel.
"Istina, Staack i Kusturica su nas napustili, a Shauy je novi igrac" - kaze Jiří Novodvorský, izuzetni ceski trener. "Staack nije pristao na smanjenje plate, iako je njegov kvalitet znacajno opao. Razumem ga, na zalasku je karijere, mora da razmislja i o egzistenciji. Prihvatili smo ponudu jednog kluba koja je zadovoljila obe strane. Sto se nas tice, zahvalni smo Staacku za sve sto nam je pruzio, pre svega u najbitnijim mecevima. Sto se Kusturice tice, moram priznati da nisam ni bio za njegovu kupovinu, ali je rukovodstvo insistiralo. Zeleli su jos jednog Srbina u timu. E pa ja da vam kazem, vise sam ja naucio srpski za ovih mesec dana u klubu, nego sto ga on zna. Razumem da je predugo bio u inostranstvu, ali da se tako lako odreknes svojih korena..Pritom izuzetno sebican igrac, a takvi kod nas u klubu nisu omiljeni. Posle njegovog drugog meca u klubu, kada je uzeo cak 27 suteva, insistirao sam na njegovom odlasku."
-Dovedeni ste pre svega zbog rada sa mladim igracima. Jedan od njih, Turic, prodat je za dobar novac. Kako ste zadovoljni sa drugom dvojicom?
"Senijada su prodali da bi mene doveli, tako da tu nemam sta reci. Video sam po klupskoj statistici da je momak bio prilicno dobar, ali nista dalje od toga necu reci. Maslar i Mirkovic su izuzetni momci. Maslarom sam odusevljen, takvu posvecenost klubu i treningu nisam do sada video. Mirkovic je vragolan, ponekad je nezainteresovan, ali fino napreduje od kada sam ga uzeo pod svoje. Primenjujem ceske metode treninga i verujem da uz njegov potenijal mozemo daleko da doguramo."
Favorit iz senke
-Vase prognoze za zavrsnicu plej ofa.
"Mi smo objektivno najslabija ekipa, tako da potpuno rastereceno ulazimo u danasnji mec. Bask je veliki favorit danas, a da li ce biti favorit i u finalu? Tesko je reci, mada prednost domaceg terena nije zanemarljiva. Meni kao velikom ljubitelju kosarke, bice zanimljivo ispratiti drugo polufinale. Do pre 10-15 dana rekao bih da je Vid siguran finalista. ALi posle ulaska bogatog seika u klub BG Samuraj, nisam vise tako siguran. Procentualno, Vidu bih dao 44% sansi, ostatak Samuraju. Moze se reci da je BG Samuraj favorit iz senke. U eventualnom finalu Bask-BG Samuraj, navijacu za Bask, vise mi se svidja njegov nacin selektiranja tima."
Ispracamo ekipu Drinkersa u klupski autobus uz neprevazidjeni hit https://www.youtube.com/watch?v=HW8ghAp9PzE i zeljom da "skupo prodaju kozu" , kako sami rekose.

This Post:
00
256880.59 in reply to 256880.58
Date: 6/28/2014 2:02:47 PM
Overall Posts Rated:
1111
Hahaha... E ti si genije čoveče... :) Da nisi slučajno novinar? :D

This Post:
00
256880.60 in reply to 256880.58
Date: 6/28/2014 2:06:23 PM
Overall Posts Rated:
100100
"Staack nije pristao na smanjenje plate, iako je njegov kvalitet znacajno opao. Razumem ga, na zalasku je karijere, mora da razmislja i o egzistenciji. "

Hahah, bravo, bravo, vidi se da nas je gos'n Gomeljski sve inspirisao :)

Ocekivano finale, nema sta. Samuraj je bio uspavani dzin i bilo je pitanje vremena kad ce se probuditi. Nazalost po Bask, to se dogodilo ove sezone. Izgleda da dozivljava dejavu od pre par sezona i situacije sa Lebronom :). Ocekujem prvoligaske rejtinge u finalu.

Svaka cast Vidu, jer covek vec sezonama igra muski, uvek ima jak tim, ne steka se, ali zbog jacine nase divizije, a i cele lige, ne da mu se da ode gore. Ipak, mislim da si ti, Pivski Stomace, moralni pobednik ove sezone, jer si imao ubedljivo najjeftiniji tim, a nista manje los od Baska, Vida, Samuraja i mene. Svaka cast na tome. Siguran sam da ces u nekoj od narednih sezona otici u I ligu.

Na pocetku sezone, mislim da smo Bask i ja bili negde u rangu po kvalitetu. Imao sam najjaci centarski par Pingan-Simek, ali i jako los raspored. Videvsi da nemam sanse da zauzem pol-poziciju pred plej-of, odlucio sam se da se malo pristekam i prosirim arenu.

Videcemo sta ce biti naredne sezone. Ako se tradicija nastavi, onda ce nam doci Ivko iz prve, a s njim u paketu i neki najtalentovaniji menadzer iz trecih liga :D

This Post:
00
256880.61 in reply to 256880.58
Date: 6/28/2014 2:12:47 PM
Overall Posts Rated:
353353
Odličan tekst baš mi drago što ostaješ u ligi, moram i ja malo da se reaktiviram sa pisanjem , nešto me pritisle obaveze na poslu ali sad ide leto pa ću imati više vremena :)
Samuraj je odlično pokriven na svim pozicijama i nisam znao kako da napadnem, možda da sam stavio predviđanje za igru pod košem imao bih neke šanse, ali u finalu bih onda svakako bio slabiji protivnik Basku.
Ja navijam za Samuraja da bi se malo očistila naša divizija prejaki smo :)

This Post:
00
256880.62 in reply to 256880.60
Date: 6/28/2014 2:14:30 PM
Overall Posts Rated:
353353
Ja uvek igram po principu da ne budem u minusu, tako dau uvek imam konkurentan tim ali liga je suviše jaka mora više da se rizikuje sa pojačanjima da bi se stiglo do titule :)

This Post:
00
256880.63 in reply to 256880.60
Date: 6/28/2014 2:15:52 PM
Overall Posts Rated:
1111
Vidim i ti si upoznat sa finalem iz sezone 21. :D

Mogu da kažem da Bask nešto nema sreće sa ulaskom u prvu ligu, tada Lebron, sada Samuraj, ali videćemo. Nadam se da će domaći teren biti dovoljan, mada je realno Samuraj jači desetak poena. Videćemo da li su moji momci sposobni da zaustave probuđenog džina.

U slučaju ostanka u drugoj, velika je dilema da li rekonstuisati ekipu ili pokušati još jednom da se dokopam te čuvene prve lige. Mislim da tim ima novčanih rezervi da održi ekipu bar još jednu sezonu, ali videćemo, nije još ništa gotovo.

This Post:
00
256880.64 in reply to 256880.1
Date: 6/28/2014 5:17:41 PM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
557557
Second Team:
Mad Mamba Academy
Другари, никад нисам играо мечеве за опстанак па ме занима да ли је грешка што ми је заказан још један меч иако са добио оба или то треба тако. Колико сам видео, игра се до два, али рекох да питам. Нешто ми се не дају плате ако не морам(класичан приватник )...

No guts, no glory!
This Post:
00
256880.65 in reply to 256880.59
Date: 6/28/2014 6:41:27 PM
Overall Posts Rated:
113113
Hahaha... E ti si genije čoveče... :) Da nisi slučajno novinar? :D

Da sam genije, ne bih izgubio 30 razlike :) Bar je Mirkovic hrabro izasao na crtu, za razliku od ovih p(l)acenika.

Advertisement