Φτασαμε στα μισα του 2ου γυρου κ βλεπουμε μια κυριαρχια του κοκκινου ομιλου. 23-9 το σκορ υπερ των κοκκινων, εχουμε ομως αλλα τοσα ματς για να μειωσετε καπως τη διαφορα.
Εεεετσι!οχι καλυψετε,αλλα μειωσετε :P
Παμε κοκκινοι γεραααα!!!
Φιλε babastrumf σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια...Σιγουρα τωρα πια στοχος μου ειναι το απολυτο πλεονεκτημα εδρας,αλλα υπαρχει ψωμι ακομα.Μου λειπουν 2 παιχτες ακομα για τα συμπληρωσω το ροστερ και ετσι φοβαμαι συνεχεια για τραυματισμους και καταστασεις.Αυτος ο γυμναστης μας εχει ταραξει...
Τα ματς μεταξυ των ομιλων δεν εχουν επηρρεασει τελικα την καταταξη στον υποομιλο μας κ ολα θα κριθουν απ'οτι φαινεται στις τελευταιες 7 αγωνιστικες.Μπορει να εχεις μονο 5 παιχτες,αλλα τωρα που δεν εχεις κυπελλο μπορεις να συντηρηθεις με αυτους προσωρινα,μεχρι να βρεις κατι καλο...
Εμεις φτασαμε σε ενα κρισιμο σταυροδρομι για αυτη τη σεζον καθως το εργο μας στο κυπελλο ειναι πολυ δυσκολο αυτη τη βδομαδα.Το να διεκδικησω την προκριση προυποθετει την αγορα (που ηταν στα σκαρια ουτως ή αλλως) ενος βασικου παιχτη,αλλα απο την μια η αγορα ειναι οχι μονο χωρις φυσιολογικες τιμες,αλλα κ αρκετοι σαπιοι παιχτες και απο την αλλη θα ζοριστουμε οικονομικα για το υπολοιπο της μισης σεζον.Και θελω να ειμαι σιγουρος για την τελικη επιλογη.Ειδομεν...
Χθες ειχαμε νορμαλ αποτελεσματα και τα πραγματα παραμενουν ως ειχαν πριν απο αυτη.
Last edited by epanaleon at 3/1/2015 5:52:24 AM