BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar válogatott V.

Magyar válogatott V.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
270099.55 in reply to 270099.54
Date: 6/1/2015 3:53:52 PM
Overall Posts Rated:
146146
hozzánk beférne:-)

This Post:
00
270099.56 in reply to 270099.55
Date: 6/1/2015 4:15:19 PM
Overall Posts Rated:
4343
Itt az ideje, hogy államérdekből honosítsuk :)

Ez a kínai csóka 1 válogatott meccset játszott összesen kínában: sokan vannak, sok extra draft, sok 7-es edzős nevelő klub, stb.

Nálunk meg alapanyag sincs sokszor, és hát 7-es edző. Ilyen bedobó nem sok válogatottnál van, ezzel nagyon sokat lehetne előrelépni. De 7-es edző kell, nem 6-os!

This Post:
00
270099.57 in reply to 270099.56
Date: 6/1/2015 4:49:42 PM
Overall Posts Rated:
146146
Dehogy kell 7 es edző. Ezt meglehet csinálni 6- os edzővel is 201 cm-s játékossal. A kv nagyon szépen huzza a bv-t. De ehhez kell alapanyag nekünk rgy drafton max 1 ilyen van nekik 10.

From: Chosen

To: Cimi
This Post:
00
270099.58 in reply to 270099.57
Date: 6/1/2015 11:34:22 PM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
A BB-ben a kínaiak sincsenek sokkal többen, mint mi, alig 200 fővel több a felhasználószámuk. Ezt nem nevezném szignifikáns különbségnek, ami miatt sokkal több jó draft, stb. állna rendelkezésükre.

From: newsea

This Post:
00
270099.59 in reply to 270099.58
Date: 6/2/2015 12:41:50 AM
Overall Posts Rated:
110110
Ők egyszerűen nevelnek. Idén volt megfelelő draft. 2-3 olyan srácunk van, akiből lehetne ilyeneket nevelni. A tulajok nem hajlandóak eladni őket. Inkább elcseszik. Tisztelet a kivételnek. Az elmúlt 2-3 szezonban csomó olyan sráccal találkoztam akiből ki lehetne hozni hasonlót. A tulajaik mind tönkretette őket 1-2 szezon alatt. Amíg a közösséget nem érdekli ez az egész, ne hasonlítsuk magunkat az elithez. Szezonok óta elfoglaljuk a helyünket a megérdemelt 50. hely környékén. A közösség nem tesz elég munkát abba, hogy előbrébb kerüljünk. Amíg ez így marad addig max azt érjük el, hogy hátrébb kerülünk.

Még azt se tudjuk elmondani, hogy majd az u21-es dolgok beérnek. Mert ha így lenne, akkor azért a mezőny első felébe kéne tartoznia az NT-nek is. Az u21 mindig a 20 környékén volt. Hol előrébb kicsit hol hátrébb.

This Post:
00
270099.60 in reply to 270099.57
Date: 6/2/2015 12:53:38 AM
Overall Posts Rated:
110110
A tegnapi meccsről egyből az egyik kedvenc filmemből a kedvenc részem jutott eszembe. Django-ból a csecse csukjás rész (sírva nevettem a moziban, még a székből is kiestem).

Aki nem ismeri annak:

https://www.youtube.com/watch?v=fSRKMjc3v1E

Szóval az elképzelés nem volt rossz, csak a kivitelezés némi kívánni valót hagyott maga után. :D Amúgy örülök neki, hogy valami extrát húztatok. Utólag csak okoskodni lehet, okosnak lenni nem, ennek ellenére elmondható, hogy ezt a meccset csomó más taktikával meg lehetett volna nyerni. A választást azért sem értem, mert a higgadt játék szinte ugyan azt hozza, csak valahogy mégis jobban működik csapat szinten. A múltkor használtátok és bejött, ráadásul ugyan azt hozta volna az MNF ellen, mint ez a legjobb benti dobjon. Azt hittem a tavalyi Svájci elleni fiaskónál rögzült, hogy a legjobb kinti vagy benti-vel nem lehet meccset nyerni ezen a szinten. Ennek ellenére az észjárásotok tökéletes volt, a taktika kiválasztása már nem annyira (ez mondjuk részben a játék készítők hibája, hiszen tényleg semmire sem jó ez a támadási fajta).

Ennek ellenére pozítívan értékelem ezt a meccset, és csak annyit tudok mondani, az a fontos, hogy a ló lásson, mi meg legközelebb majd csecse csukját hozunk magunkkal.

From: Cimi

This Post:
00
270099.61 in reply to 270099.60
Date: 6/2/2015 1:28:00 AM
Overall Posts Rated:
146146
Valahogy azt az előnyt ki kell használni,hogy ilyen magas 2 pontosa van a kinti embereknek és ezt most csak igy tudtuk. 2 pontost higgadtan közelről nem akartunk. Tudtuk,hogy 2x annyi a ts-ük mint nekünk. Persze gyp higgadt jobb lett volna de csak az igy,hogy zonázott de ezt azért nem gondoltuk. Ezt a meccset azonos csapatszellemmel 35 el nyerjük. Végig lazáztak ennyi. Még mindig azt állitom,hogy gyp higgadt 1-1 ellen nem jó föleg a gyp.

This Post:
00
270099.62 in reply to 270099.61
Date: 6/2/2015 2:04:42 AM
Overall Posts Rated:
110110
Valahogy azt az előnyt ki kell használni,hogy ilyen magas 2 pontosa van a kinti embereknek és ezt most csak igy tudtuk.

Jól kihasználtuk.

Állíthatod, hogy a gyp és a higgadt nem jó 1:1 ellen. Még eggyet is értek. Csak akkor azt nem értem most már, hogy miért a legjobb bentit választottátok, ami a lehető legrosszabb 1:1 ellen is, 2:3 ellen is és 3:2 ellen is. Milyen előnye van a legjobb bentinek a higgadt ellen? Kicsit ellentmondásos nekem az, hogy a múlt héten egyértelmű 1:1 elleni védekezés ellen választottátok a higgadt játékot (ugye azt te se gondolod komolyan, hogy a ruszkiktól zónát vártál), most meg azt írod, hogy a higgadt nem jó 1:1 ellen. Akkor a múlt héten mit csináltunk pontosan? Ráadásul NYERTÜNK is vele egy sokkal erősebb csapat ellen mint a Belga. Tehát működött. Az, hogy a te fejedbe mi működik, vagy mi nem, senkit nem érdekel. Az a lényeg, a csapatnak mi működik. És egy működő higgadt-at cseréltetek le egy legjobb bentire. Holott itt azért nagyobb volt a zóna esélye mint a ruszki meccsen (még akkor is, ha a realitás nálam is az 1:1 volt egyértelműen), ezt gondolom nem vitatod. Szerintem ne magyarázkodj, nem sok értelme van neki. Kikaptunk és kész. Ennyi. Előfordult ez mostanában. Próbáljunk meg ebből is tanulni, és előre lépni. Nekem az fáj, hogy az elmúlt meccsek eredményei mintha semmit sem számítanának, nem használod fel a tapasztalatokat. A gondolkodásmódban látom az elképzelést a jó ötletet, azt is látom, hogy hol akartunk nyerni, ez nekem tetszik (régen ennek a hiánya nem tetszett). Csak így tovább azzal a különbséggel, hogy használjátok az eddigi tapasztalatokat. Most már elég rég vagy kapitány ahhoz, hogy ismerd ezt a keretet. 5 szezon után nem hiszem, hogy megmagyarázható ez a taktika. Megnéztem 10 edzőmeccsünket, és még sose próbáltad ki ezt a taktikát, a csapat sose játszotta. Miért most? A higgadt játékot már próbáltad, és eddig többnyire jól működött. Idén már 2x játszottuk. A kérdés a fejemben továbbra is a MIÉRT? Lehet mondani, hogy HA azonos csapatszellem, meg HA jobb a sorsolás meg stb stb! De nincs HA. A sorsolásunk azért ilyen rossz, mert az 5. kalapba vagyunk. Ezt csak magunknak köszönhetjük. És mivel úgy tűnik, ez tovább romlik, még rosszabb lesz legközelebb. Ez egy örvény ami húz lefelé. Ha nem tudunk mit kezdeni vele bele fogunk fulladni. Ráadásul úgy tűnik igazoljuk a helyünket a tabellán, ott fogunk végezni ahonnan indultunk. 1 előre kettő hátra.

From: Cimi

This Post:
00
270099.63 in reply to 270099.62
Date: 6/2/2015 2:55:53 AM
Overall Posts Rated:
146146
Az oroszok ellen azért mert ts ugyanannyi volt. Itt most nekik 10 nekünk ötöskkke.
Akkor kérdem te mit játszottál volna? Ha 1-1 et játszik akkor gyp higgadttal jobban kikapunk. Ráadásul Rufusz Csizmadia 7 es forma.

Message deleted

This Post:
00
270099.65 in reply to 270099.32
Date: 6/4/2015 2:26:57 AM
Overall Posts Rated:
110110
Cimi Nt coach (160427)
Bármilyen kérdéssel forduljatok hozzám vagy Vandebal-hoz.

Scout Vandebal (52118)

Ha jól tudom, vendabal, nem Vandebal. És ha már ilyen rövid a szöveg, angolul is be lehetne biggyeszteni valamit.

Most már lehetne valami értelmes sajtóközleményt kitenni, mert ezzel nem magadat égeted, hanem a válogatottat.

köszönöm
Kiadva 2013. 09. 24.

h

Cimi Nt coach módosította ekkor: 2015. 05. 10. 11:32:48

Köszönöm a közösség nevében is az erőfeszítéseket.

Igazad van. Bocsánat de azt sem tudom hol áll a fejem. Este megoldom.

Igaz azt nem írtad melyik este, de azért szerintem most már időszerű lenne. :D

Advertisement