Και φτασαμε στους τελικους,που οντως οι 2 καλυτεροι βρισκονται εκει.Ο Mad με την "αλοπροσαλη" ομαδα,που κατεχει πολυ το game και κανει κινησεις εξυπνες και εξαιρετικες σχετικα με το ροστερ του,και εμεις οπου επιτελους μετα απο συνεχομενες σεζον με πολλους τραυματισμους,καταφεραμε να κανουμε μια αξιολογη πορεια και να βρεθουμε εδω..,Δε θα μιλησω για προγνωστικα,απλα θα αναφερω πως ο αντιπαλος μου ειναι το μεγαλο φαβορι για την ανοδο.Και αυτο θα το αναλυσω σε 3 τομεις: 1)πλεονεκτημα εδρας, 2)πανεξυμνο ροστερ με πολλους ποιοτικους παιχτες σε πολλες θεσεις οπου μπορουν να εναλλασονται, 3)στη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο,εχει ανωτερες αγωνιστικες καταστασεις.Ομολογω πως εχω σπασει το κεφαλι μου,προσπαθωντας να "διαβασω" τον αντιπαλο μου,εξαιρετικο ροστερ και μπορει να στην φερει απο παντου...,παρολα αυτα η ελπιδα πεθαινει τελευταια και ελπιζω σε αυτη τη σειρα η ομαδα μου,αν και με τα μειονεκτηματα που προανεφερα,να παλεψει για το καλυτερο και να ειναι ενας ισχυρος αντιπαλος!!Καλη μας τυχη λοιπον!!