BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > ΚΥΠΕΛΟ

ΚΥΠΕΛΟ

Set priority
Show messages by
This Post:
00
278253.57 in reply to 278253.55
Date: 4/22/2016 12:04:46 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Μετα και το κυπελλο του μαμου την σεζον 31 ειναι ο μονος μανατζερ στο μπαζερ που σιγουρα δεν θα κοιταξω τοσο το ροστερ του οσο αφορα ενα παιχνιδι ζωης και θανατου.

Και τοτε με τον ισι αν θυμαμαι καλα με 6 παικτες ειχε παιξει και στον τελικο με τον ζωγραφο μια απο τα ιδια. Δεν υποτιμαω σε καμια περιπτωση τον ΘΕΟ αλλα σιγουρα σε αυτα τα παιχνιδια τεραστιο ρολο παιζει και η εμπειρια.

Εξαλλου ο μαμου και παλαιοτερα με τον ματσας στους τελικους ειχε παντα λιγοτερα μισθα και τα πηγαινε περιφημα. Δεν ηταν δηλαδη ποτε του στυλ να ειναι στα 2-3 πιο ακριβα ροστερ της κατηγοριας

Στο αλλο ζευγαρι παντως γνωριζω 3 παικτες του ξεφτιλιακου. Ξερω στο περιπου και καποιους παικτες του Αλεξανδρου. Με βαση τις λιγες πληροφοριες που εχω δινω οριακο προβαδισμα στο ξεφτιλιακο. Μπορει να κανω και λαθος

This Post:
00
278253.63 in reply to 278253.62
Date: 4/22/2016 12:51:51 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Πιστεψε με εγω γνωριζω πολυ παραπανω παικτες και απο τους δυο
για να μην πω σχεδον ολοκληρο το ροστερ τους.

Εσύ πως στο καλό ξέρεις τόσους παίχτες????Θέλω και εγώ... :-)

Έχω την εντύπωση ότι είμαι καθαρό αουτσάιντερ,αν όπως υποψιάζομαι δεν χτυπήσει ο Ξεφτιλιακός και τα 3 ματς!Είναι ομάδα που μπορεί να παίξει τα πάντα το ίδιο επιτυχημένα,το οποίο είναι τρομερό πλεονέκτημα!Πέρα από την διαφορά στους μισθούς!

Νομίζω 70-30 περίπου!

Τώρα για τον Κινέζο είναι δική μου η ευθύνη.αλλά δεν περίμενα να κάνω blow!Έπρεπε να κατεβάσω 9αδα!

Advertisement