Merhaba,
Şu ana kadar aldığım tek galibiyet sezon sonundaki tek galibiyetim olmaz umarım. Bakalım ilerleyen haftalarda toparlayabilecek miyim?
İlk beş maç geride kaldı. Ben de Buzzer Manager'dan ilk beş maç sonundaki en iyiler tablosunu çıkartayım dedim. Ligin en fazla asist yapan takımı olmak dışında kayda değer bir başarım gözükmüyor. Bu sevindirici benim açımdan ama sezon sonu sıralama daha mühim tabii. En iyi 5'teki verimlilik puanlarına bakarsak 1 ve 2 numaralar değişebilir gibi görünüyor. Böyle devam ederse MVP şimdiden belli gibi. Genel durum özetle şöyle:
Sezon 46 : Performanslar (ile http://www.buzzer-manager.com)Sezonun en iyi kollektif performansıSayı : 537 : gözztepe, StarScream
Ribaunt : 298 : gözztepe
Asist : 130 : Filtre Kahve
Top çalma : 37 : Soğanlı
Blok : 31 : gözztepe
Sezonun en iyi kişisel performanslarıSayı : 55 : V. Moura Silva (FlareX UnieX)
Ribaunt : 22 : J. Stenroos (StarScream)
Asist : 11 : S. Vira (Gönen Belediye Spor), M. Arnuzzo (Soğanlı), Ü. Çile (Filtre Kahve)
Top çalma : 6 : Z. Aba (AMELEE)
Blok : 5 : T. Ðoàn (gözztepe)
Sezonun en iyi 5'iOyun Kurucu : P. Stark (FlareX UnieX) (23.3 Sayı, 3.3 Ribaunt, 5.5 Asist, 1.8 Top çalma, 0.5 Blok) : Verimlilik : 19.8
Şutör Gard : V. Kisis (es-es) (21.6 Sayı, 3 Ribaunt, 6.4 Asist, 1.4 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 18.6
Kısa Forvet : R. Giner (CASPERFATHER) (28.8 Sayı, 7.2 Ribaunt, 1.8 Asist, 0.8 Top çalma, 0.2 Blok) : Verimlilik : 28
Uzun Forvet : A. Marakasov (FlareX UnieX) (23 Sayı, 12.7 Ribaunt, 4 Asist, 1 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 36.7
Pivot : K. Efsan (Gönen Belediye Spor) (18.2 Sayı, 13.2 Ribaunt, 1.8 Asist, 0.6 Top çalma, 0.4 Blok) : Verimlilik : 26
Sezonun EDO'suA. Marakasov (FlareX UnieX) (23 Sayı, 12.7 Ribaunt, 4 Asist, 1 Top çalma, 2 Blok) : Verimlilik : 36.7
Sezonun en kötü performansıB. Jovanović (AKD CLub) (0 Sayı, 0 Ribaunt, 1 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : -7
Tüm istatistiklerSezon boyunca eldivenleriyle oynayan adam : A. Shahumyan (AKD CLub) : 18 Top kaybı
Sezon boyunca hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : T. Mutluer (Soğanlı) : 26 Faul
Sezonun demir adamı : F. Lovreković (es-es) : 240 Dakika
Sezonun şutörü : C. Aceña (Bursa Brothers) : 19 Üç sayı
Sezonun en iyisi : R. Giner (CASPERFATHER) : Not : 18.5
Sezonun en kötüsü : I. Betil (FlareX UnieX), S. Kaya (MFK'NIN PRENSESLERİ), E. Söylemez (AMELEE) : Not : 2.5