BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 49 - Οι Τεράστιοι Σουτέρ

Σεζόν 49 - Οι Τεράστιοι Σουτέρ

Set priority
Show messages by
This Post:
22
303689.55 in reply to 303689.54
Date: 3/29/2020 11:33:36 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Ουτε το ΒΒΒ νομιζω ειναι ταβανι. Το ταβανι το οριζει ο καθενας νομιζω ο καθενας οπως θελει.

Για μενα πχ μπορει να ειναι 3 σερι ΒΒΒ και για σενα μια 5αδα με Ελληνες διαθνεις. Αν υπαρχει ορεξη για το game τοτε δεν εχουμε φτασει ακομα κανενα ταβανι.

This Post:
00
303689.56 in reply to 303689.53
Date: 3/29/2020 11:36:23 AM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Καλησπερα φιλε μου,

Σ ευχαριστω πολυ για την αναλυση και την ευστοχη παρατηρηση σου σχετικα με το γηπεδο μου! Η αληθεια ειναι οτι το εχω παρατημενο εδω κ πολλες σεζον. Καλο ειναι ομως ν ακουμε συμβουλες απο εμπειρους μανατζερ οποτε μπαινει αμεσα σε εφαρμογη πλανο επεκτασης :))

Απο εκει και περα αυτο που με προβληματισε σε σχεση με τη περσινη μου ομαδα ειναι οτι δε καταλαβα πραγματικα τι της ελειπε και δεν ειχε τη δυναμικη που νομιζα οτι θα χει. Δηλαδη αν εχτιζα απο το μηδεν ομαδα νομιζω παλι στην ιδια λογικη θα κινουμουν αλλα απ οτι φαινεται αυτο δεν αρκει. Εχεις δικιο βεβαια μ αυτο που λες οτι δε σημαινει το οτι αν εχεις καλη ομαδα μια σεζον θα σηκωσεις κ ολες τις κουπες αλλα και παλι...μερικες ηττες που εκανα...μερικες αποδοσεις παικτων δε δικαιολογουσαν τα σκιλς (χωρις βεβαια να ειμαι αριστος γνωστης...απλα απο εμπειρια).

Οπως και να χει παιζουμε για την ευχαριστηση οποτε αυτο εχει μεγαλυτερη σημασια!

This Post:
00
303689.57 in reply to 303689.56
Date: 3/29/2020 11:43:52 AM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Γεια και στους υπολοιπους παιδια!

ΒΒΒ ? Τι ναι αυτο ? Ουτε για πλακα δε το θεωρουμε ταβανι κατι τετοιο :))

Οσο για το ταβανι εχεις απολυτο δικιο φιλε μου...ο καθενας εχει το δικο του. Εγω σιγουρα δεν εφτασα σε ταβανι σ οτι αφορα την ορεξη μου για το παιχνιδι (καπου απ το 2005-2006 παιζω οποτε αυτο τα λεει ολα).

Το ταβανι το οποιο ανεφερα ειχε να κανει περισσοτερο με τα σκιλς της ομαδας μου. Νομιζα οτι ειχα σουπερ ομαδα και περιμενα να κενταει μεσα εξω φαση...αντ αυτου η αποδοση μου ηταν κατω του μετριου σε πολλα ματς. Οποτε θεωρησα οτι δεν υπαρχει πραγματικα καμια ελπιδα...

Οπως και να χει συνεχιζουμε περισσοτερο απ ολα για το χαβαλε!

This Post:
22
303689.58 in reply to 303689.52
Date: 3/29/2020 12:48:46 PM
Enjoy Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
121121
Δεν νομίζω πως κούρασες κάποιον.
Αντιθέτως εμένα μου άρεσαν πολύ αυτά που διάβασα. Αυτό απεικονίζεται και από τους 7 που σου έβαλαν και από μία μπαλίτσα.
Σίγουρα αυτή την στίγμη ο στόχος της ομάδας σου είναι η παραμονή, αλλα νομίζω πως θα το καταφέρεις τελικά.
Με το γήπεδο ίσως είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Είμαι και εγώ σαν και εσένα. Το έχω παρατήσει εδώ και πολλές σεζόν και δεν ξέρω τι να κάνω. Να ξοδέψω χρήματα για επέκταση, όταν αυτά σίγουρα θα τα χρειαστώ για ανανέωση της ομάδας μου που σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν αρχίσει να γερνούν?
Η επέκταση έχει και ένα άλλο μειονέκτημα. Αν υποβιβαστώ αυτή ή την επόμενη σαιζον, το μεγάλο γήπεδο είναι άχρηστο.

This Post:
33
303689.60 in reply to 303689.56
Date: 3/29/2020 1:48:22 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Πολλα πραγματα μπορουν να παιξουν ρολο για την συνολικη εικονα μιας ομαδας μεσα σε μια σεζον. Τραυματισμοι, τακτικες, διαχειριση ηθικου, χαμηλες αντοχες, χαμηλες βολες, παικτες που κανουν φαουλ κλπ.

Ειχα συγκρατησει καποιους παικτες σου περυσι και θυμαμαι οι περισσοτεροι μου ειχαν αρεσει σαν σκιλσετ. Ο μονος που ξερω τωρα ειναι ο Σκοντρα που εχω στην ομαδα μου. Τερματισες με 12-10 αλλα δινοντας αρκετα παιχνιδια στο πρωταθλημα αφου ειχες στοχο το κυπελλο. Εκει σταματησες στον ημιτελικο απεναντι στον Ξεφτιλαικο.

Αυτο που θυμαμαι ειναι πως ειχες χτυπησει και τα 3 παιχνιδια με τους βασικους σου την εβδομαδα του ημιτελικου οποτε ειχες χαμηλες αγωνιστικες καταστασεις στα τελευταια 3 παιχνιδια της σεζον. Κερδισες το παιχνιδι που δεν κατεβηκε ο Αετος λογω κυπελλου και εχασες τα επομενα δυο.

Λιγο διαφορετικα να ηταν τα πραγματα θα μπορουσες να εχεις ενα ρεκορ στο 14-8 που θα σου εδινε την 2η θεση και ισως να επαιζες στον ημιτελικο της Α1. Οποτε με πολυ μικρες λεπτομερειες αλλαζει ηδη η συνολικη εικονα. Η αποψη μου ειναι πως οι παικτες σου ειναι στην σωστη κατευθυνση. Θα βρεις τα κομματια του παζλ που χρειαζονται για να ανεβεις κι αλλο επιπεδο αγωνιστικα αλλα αυτο παντα πρεπει να ειναι το 2ο πιο σημαντικο πισω απο την οικονομια.

This Post:
66
303689.61 in reply to 303689.60
Date: 3/30/2020 1:01:08 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της (σίγουρα στη σύγχρονη) σπάει τον κανόνα της να μην αγοράζει παίκτη άνω τον 31 ετών. Και αφού τον έσπασε είπε να το κάνει για τα καλά. Μετά την ήττα από τους πρωταθλητές και κυρίως με τον τρόπο που ήρθε ο προπονητής της ομάδας αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα με έναν πολύπειρο παίκτη ώστε να αποφευχθούν παρόμοια σκηνικά στο προσεχές μέλλον.

Πάμε στην ανάλυση τώρα:

Tromokrates - Enjoy Bulls: Ενδιαφέρον παιχνίδι με τους ταύρους να είναι το φαβορί. Ο άσος στο 1,45 παίζεται καθότι οι γηπεδούχοι θεωρώ ότι είναι ένα κλικ καλύτεροι, έχουν την έδρα και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την αναμενόμενη ήττα από τον Αετό. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι... τρομοκράτησαν την Καρδίτσα, κερδίζοντας εύκολα. Τώρα όμως παίζουν εκτός και σκέφτονται και μία ψιλή και το Κύπελλο.

Volos Velvet Hammers - Karditsa G.B.I: Κακό το κλίμα στην Καρδίτσα, αφού μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ήρθε και η ήττα με σχεδόν κάτω τα χέρια από τους τρομοκράτες. Από την άλλη η ομάδα του Βόλου παίζοντας με παραπάνω διάθεση βρήκε τον τρόπο να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη-ανάσα. Εάν παίξουν το ματς τα σφυριά έχουν τύχη να το διεκδικήσουν. Ωστόσο για να έχουν τύχη στο Κύπελλο θα πρέπει να το αφήσουν. No Bet.

Valencia Basket Club - Supernova Elites: Στο 1,32 ο τίμιος άσος. Οι γηπεδούχοι στη σύνηθες τακτική τους πήγαν για δημόσιες σχέσεις στο εκτός έδρας παιχνίδι τους και έχουν σημειώσει το παιχνίδι με τη Βαλένθια όπου είναι φαβορί. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με ένα σερί 11-0, έχασαν μέσα από τα χέρια τους μία... τεράστια νίκη απέναντι στον τεράστιουσπ. Οι νυχτερίδες τα βάζουν με τον εαυτό τους, την τύχη τους αλλά και το &*()πρόγραμμα καθότι όλα τα ματς ανεξαιρέτως με τους κόκκινους θα ήθελαν να παίζονταν στην αντίθεση έδρα. Κάπως έτσι έφτασαν για μία και μοναδική φορά να σπάσουν τον κανόνα των μεταγραφών τους, ελπίζοντας να είναι το κλειδί για την... πόρτα της παραμονής.

Stelaios - OLYMPIAKOS PIRAEUS: Οι δύο δεύτεροι των δύο ομίλων συναντιόνται σε αυτό το ματς. Στο 1,65 δίνεται ο άσος για τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό, αλλά οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μία περιφέρεια που στην καλή τους μέρα μπορεί να σε... σκοτώσει. Άσος για το προπό, στοιχηματικά δεν αξίζει.

Xeftilaikos - OVERDOSE B.C: Στο 1,45 το διπλό, αλλά έχουν κάνει λάθος οι μπουκ. Οι γηπεδούχοι δεν τα έδωσαν όλα με το Βόλο, ωστόσο στην έδρα τους μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί. Από την άλλη ο Ξεφτιλαϊκός έκανε συντήρηση δυνάμεων με τους Maddogs. Διπλό για το προπό, σ' ένα παιχνίδι όπου κονταροχτυπιούνται 3 Έλληνες διεθνής.

Μετεωρα B.C - Maddogs-Hellas: Τα Μετέωρα τα χρειάστηκαν με τον Hanibal, ωστόσο οι 38 πόντοι στην 4η περίοδο ήταν καθοριστικοί. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έχουν πολύ χρόνο για να δουν ποιο παιχνίδι θα χτυπήσουν για την 3η τους νίκη. ΔΠ για τους γνώστες, δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό για τους μη.

Aetos Anogeion B.C. - terastiousp: Στο τσακ γλίτωσαν την... μπανανόφλουδα οι πρωταθλητές, που λογικά θα είναι πιο προσεχτικοί απέναντι στον περσινό φιναλίστ. Στο 1,35 δίνεται κακώς ο άσος τους με το διπλό στο 3! Αξίζει ένα ποντάρισμα στον Αετό, ο οποίος δεν έχει να σκεφτεί και το Κύπελλο. Βέβαια το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι.

LEPANTO FISHERMEN - Hanibal B.C.: Nτέρμπι παραμονής έχουμε εδώ. Οι μεν φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εύκολα από τον Ολυμπιακό μαζεύοντας κάπως τη διαφορά στο τέλος. Από την άλλη ο Hanibal πάλεψε απέναντι στα Μετέωρα, αλλά έφυγε με άδεια χέρια. Ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας στους γηπεδούχους, ωστόσο όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις το παιχνίδι είναι πέρα για πέρα ανοιχτό (1,95 - 1,77).

From: alekos1

This Post:
00
303689.62 in reply to 303689.59
Date: 3/30/2020 2:49:47 AM
Enjoy Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
121121
Έχεις δίκιο. Μπορεί να ασχολούμε αρκετά χρόνια με το buzzer, αλλά επειδή συνήθως το παρατάω τους καλοκαιρινούς μήνες το θέμα του γηπέδου δεν το είχα δει σωστά.
Με ενδιάφερε πάντα περισσότερο να έχω μία ανταγωνιστική ομάδα, να ανεβαίνω κατηγορίες και να φτάσω στην Α1, όπου πάντα ο στόχος ήταν να παραμείνω εδώ οπότε έριχνα τα λεφτά μου στους κατάληλούς παίκτες.
Το επιχείρημα με την σύγκριση με τον HANNIBAL είναι σωστό.
Θα έπρεπε εδώ και πολλά χρόνια να έχω μεγαλώσει το γήπεδο. Θα ξεκινήσω σήμερα κιόλας.
Ευχαριστώ για αυτά που έγραψες.
Η συβμουλή η δική σου όπως και μερικών άλλων εδώ, που είστε οι μαθουσάλες της κατηγορίας είναι μεγάλη βοήθεια.

This Post:
11
303689.63 in reply to 303689.61
Date: 3/30/2020 3:08:55 AM
Enjoy Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
121121
Μου αρέσει να διαβάζω την ανάλυση της αγωνιστικής που γράφεις.
Χρειάζεται αρκετό διάβασμα πριν, αλλά και ο τρόπος γραφής σου είναι με τόνους και χωρίς greekglish ή όπως αλλιώς λέγονται.
Σε ότι αφορά την ομάδα μου, όλα τα παιχνίδια που θα παιχτούν στο γήπεδο μου, στόχος είναι η νίκη, άσχετα με την δυναμικότητα του αντιπάλου.

This Post:
00
303689.64 in reply to 303689.60
Date: 3/30/2020 1:19:03 PM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Βασικα η αληθεια ειναι πως στο ξεκινημα δεν ειχα στοχο το κυπελο αλλα τα 50.000 που δινει καθε βδομαδα ετσι ωστε να ειναι βιωσιμο το ακριβο ροστερ που ειχα (εδω κολλαει και η ευστοχη παρατηρηση σου σε οτι αφορα το γηπεδο μου). Με το περας των γυρων φυσικα εγινε στοχος ειδικα απο τη στιγμη που μπηκαμε 16αδα.

Οσο για τις τελευταιες αγωνιστικες θυμαμαι οτι υπολογισα ακριβως τι χρειαζομουν για να μη βγω 5ος και να βγω απ το μπελα των πλει αουτ. Απο εκει κ περα τα υπολοιπα τα επαιξα διαδικαστικα...Μονο στο κυπελο με πονεσε η ηττα απο το φιλο Ξεφτιλιακο περισσοτερο για το λαθος διαβασμα που εκανα.

Οπως και να χει εχεις δικιο αλλη μια φορα μ αυτο που λες οτι πολλα πραγματα μπορει να παιξουν ρολο για την εικονα μιας ομαδας μια σεζον.

Υ.Γ. Καλο παικτακι ο Σκονδρας :)) περιμενα να φυγει παραπανω ειναι η αληθεια...Ελπιζω να τηρηθει η συμφωνια περι μη χρησιμοποιησης στο μεταξυ μας παιχνιδι...

This Post:
11
303689.65 in reply to 303689.64
Date: 3/30/2020 2:09:23 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Χαχαχαχα το ειχα ξεχασει οτι ειχαμε υπογραψει τετοιο ορο στο συμβολαιο πριν τον αγορασω!

Ναι εφυγε χαμηλα σχετικα, 3αρι εψαχνα και τελικα αγορασα ακομα εναν ψηλο! Τωρα εξαιτιας της δυσκολης θεσης που βρισκομαι στο Β3 δεν με βλεπω να παιρνω 3αρι που ηθελα.

Advertisement