BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
308537.56 in reply to 308537.55
Date: 3/24/2021 5:15:59 PM
SUMY DEVILS
III.3
Overall Posts Rated:
13491349
аж 1 раз из 3 обыграл меня в прошлом сезоне и то если бы не домашняя поляна...))) устал он... :D

This Post:
22
308537.57 in reply to 308537.55
Date: 3/24/2021 6:07:25 PM
Overall Posts Rated:
1818
Я не те що проти тебе, чи не підтримую тебе, я скоріше за те щоб дати шанс, ще порулити тренеру в кого вийшло на мою думку показати самі круті результати за останніх сезонів 10?
Мене тішить, що є конкуренція між нашими тренерами, а не як були зальотні Грулло, Бонато, і так далі, яким наша збірна була як друга команда, виграв ок, не виграв ну і пуфік.
Помінялось дійсно багато що, але коли я починав, не було ні додаткових тренерів, ні угадайок, і багато іншого, тому то не дуже корректно порівнювати. Якщо дивитися на коубний рівень, то Айрон мав би збірною, ну як мінімум утішалку вигравати...БББ багато чого дає, в часи коли я там бавився, давили тупо зарплатою, не було лімітів і обмежень як зараз.
То все фігня, основне що я втратив історію своєї команди, ось це дійсно плачевно.

This Post:
33
308537.60 in reply to 308537.58
Date: 3/25/2021 7:17:31 AM
Vavilon
II.1
Overall Posts Rated:
228228
Как оцениваете соперников по группе?
Польша, Босния, Финляндия...

Каковы шансы выйти на Евро?

Група для нас похожа на групу попереднього Чемпіонату Європи. Знов є п'ять збірних, які можуть боротися за другий етап. Думаю, шо значну роль буде відігравати і то, хто очолить збірні. В першу чергу, ту же Польщу. Шанси на вихід є, як і на минулому Чемпі. Цього сезону у нас кращий календар. План на вихід уже є. Але все може помінятись. Залежить від форми нашої та суперників. Ну і від того, щоби нам не тупити в матчах :-)

This Post:
00
308537.63 in reply to 308537.58
Date: 3/25/2021 8:27:04 AM
Dynamo Kyiv
Superleague
Overall Posts Rated:
646646
Как оцениваете соперников по группе?
Польша, Босния, Финляндия...

Каковы шансы выйти на Евро?

Кандидаты все расписали, но конкретно про шансы не ответили) ну что ж, попробую прикинуть.
Ребята оценили что примерно 5 претендентов на выход. Немного упростим и предположим что у всех +- равные шансы (хоть это и не совсем точно, ну допустим).
Теория вероятностей гласит, что в этом случае шансы 40%. Если учесть что у поляков и боснийцев немного выше шансы, то тогда наши будут в раене 33-35%. Ну а дальше вступает в игру мастерство тренеров, удача, форма и т.д.

Борітеся - поборете!
Message deleted
Advertisement