BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Estonia - Polska

[NT] Estonia - Polska

Set priority
Show messages by
This Post:
00
8299.55 in reply to 8299.54
Date: 11/27/2007 9:42:02 PM
Overall Posts Rated:
2020
zerknij tutaj: (7134.1)

e: źle link dałem

Edited by LA-Przemek (11/27/2007 9:42:23 PM CET)

Last edited by LA-Przemek at 11/27/2007 9:42:23 PM

This Post:
00
8299.56 in reply to 8299.55
Date: 11/27/2007 9:50:46 PM
Overall Posts Rated:
88
Zawsze ta spacja wskoczy:).

Wiesz chciałbym się z tym zgodzić ale nie mogę tak do końca, dla mnie oni za bardzo skupiają się na wpływie staminy na minuty. Ja choć uporczywie chcę oszczędzać mojego chińczyka to nie mogę, bo jest po prostu lepszy od swoich zmienników. A w staminie są praktycznie tacy sami (w zależności kto jest z nim na rotacji różnica wynosi 0-1 poziom).

This Post:
00
8299.57 in reply to 8299.56
Date: 11/27/2007 9:54:00 PM
Overall Posts Rated:
2020
ale można to dokładniej sprawdzić, nie mówię że to prawda choć dzisiaj SG z atrocious kondycją został zmieniony przez zawodnika ze strong kondycja w 5 minucie, a ten ze strong gdzie go nie dam to gra bardzo długo (ale fakt faktem jest najlepszy pod względem umiejętności)

This Post:
00
8299.58 in reply to 8299.57
Date: 11/27/2007 9:56:30 PM
Overall Posts Rated:
88
No właśnie jest najlepszy. Co do sprawdzania zgoda, teraz będziemy mieli mnóstwo okazji do test meczy w kadrze:).

From: tyr0x

This Post:
00
8299.59 in reply to 8299.52
Date: 11/27/2007 10:53:37 PM
Overall Posts Rated:
00
Chyba się totalnie nei zrozumieliśmy :)

Zobacz jaką taktyką grała Estonia, taką przy które reby i inside def się zmniejsza.
Oglądałeś jeden mecz Estoni czy wszystkie ? Też jet wielka różnica, nie wiem po co na sile starasz się wykazać większą wiedzą, dlatego że u mnie się nie logują ? :)
Rozstrzelał jak kaczki ? Dziwnie to tłumaczysz, pierw trzeba mieć flowa :)
Przeczytaj mój wcześniejszy wpis, pisałem o strefie 2-3 a nie o taktyce w ataku, r&g nei było głupią opcją.

Z paca'em pisałem że trzeba było by to sprawdzić. Moim zdaniem z obserwacji wynika różnie i też do końca nie mogę się zgodzić co, jak, dlaczego, po co ...
To jest tylko engine, dokładnie nikt Ci nie napisze jak działa, bo to byłoby za prosto, rozszyfruj to sam.

Coach Picks from Depth Chart tu chodzi o kondycję, nie o Twoje widzi mi się, albo byle jakie ustawienie zawdoników do meczu, chodzi o to żeby gracze z kondycją mogli grać więcej, a Ci z gorszą grali tylko tyle ile potrzeba.
Swoją drogą skład ustawia człowiek, wymagasz tylko tego od Siebie w buzzerze ?

Dziekuję, że według Ciebie nie myślę, obyś Ty robił to za Nas wszystkich.
Widzę, że bardzo uważnie przygotowujesz się na objęcie kadry, nie dajesz się we znaki managerowi i pokazujesz jaki jesteś ą i ę reszcie uczestników forum.
Napisałem wcześniej, że nie chce atakować, a pomóc, manager może przecież spróbować w lidze to co każdy z nas napisał.

Swoją drogą napisałem to do Tripaw'a więc On powinien ocenić co jest dobre a co złe, pisz do Niego, mi możesz pokazać jeśli chcesz jaki jesteś boski na maila, lub zrób oddzielny temat do tego, żeby mi tam nawrzucać.

Peace

This Post:
00
8299.60 in reply to 8299.59
Date: 11/28/2007 4:01:34 AM
Overall Posts Rated:
00
Przyznaję się, że nie czytałem wszystkich wypowiedzi, ale pierwsze co mi się rzuciło w oczy to osobiste. Nie wiem czy ten temat został wześniej poruszony ale 25% skuteczność nie jest lekko mówiąc zadowalająca.

Mi też się zdarzyło kilka razy przespać którąś kwartę, ale nie koniecznie czwartą..

Nic , pozostaje się uczyć nba własnych błędach i próbować dalej..

From: Astarotte

This Post:
00
8299.61 in reply to 8299.59
Date: 11/28/2007 8:16:56 AM
The Soulcrashers
IV.9
Overall Posts Rated:
12111211
:) a mnie sie nie podoba ze tak latwo przejales role rzecznika wszystkich;)

"Dziekuję, że według Ciebie nie myślę, obyś Ty robił to za Nas wszystkich." :)

nie pamietam bysmy mieli umowe na wypowiadanie sie w moim imieniu;)

From: al_said

This Post:
00
8299.62 in reply to 8299.59
Date: 11/28/2007 8:57:37 AM
Overall Posts Rated:
88
Nie rozumiem twojej wypowiedzi to fakt. No ale nikt nie jest doskonały.

Po pierwsze bronię Tripawa bo tak mi się podoba, poza tym kiedyś zapewniłem go o moim poparciu, nie tylko oddając na niego głos i uważam, że zasady zobowiązują:). Nie wrzucam tobie jeżeli tak to odebrałeś to przepraszam nie było to moim celem. Po prostu chciałem wykazać, że się mylisz. Gdybym chciał Ci nawrzucać to bym spytał co robiłeś przed meczem? Czemu wtedy nie napisałeś wiadomości do Tripawa żeby zagrał tak a tak. I tu przechodzimy do:

Po drugie. Śmiem twierdzić, że nawet nie obrażając naszego selekcjonera on nie wiedział tyle o trenerze przeciwników co ja. Widzisz uwielbiam wszelkiego rodzaju statystyki, wszystko co się da przekładam na liczby. Perwersyjną wręcz radość sprawia mi przeglądanie setek meczy i analizowanie ich wyników. No ale do meritum widziałem wszystkie mecze nie tylko reprezentacji ale też trenera w klubie. Jeżeli twierdzisz, że miał niskie rebsy ze względu na taktykę to ja się pytam jak to możliwe skoro w 55% swoich meczy grał w obronie 2-3?
Wypowiedzi o r&g nie zrozumiałeś, mi nie chodzi o to, że my tak zagraliśmy tylko o ustawianie obrony pod grę przeciwnika, w 50% swoich spotkań zagrał r&g, patrząc tylko na mecze reprezentacji wynik jest jeszcze bardziej okazały (2 na 3 czyli zaokrąglając 67% meczy). Widziałeś jaki miał poziom outside scoring w meczu z Czechami (po CT z Włochami) - mediocre (medium), i stąd moje twierdzenie, że z naszą pdef z meczu z Macedonią rozstrzelałby nas jak kaczki. Flow miał tam na poziomie takim jak my w meczu z Estonią (zresztą niewiele nam pomógł wyższy Offensive Flow w ostatnim meczu, może dla tego że jak pisali w jednym z editoriali nie przekłada się to na grę w takim stopniu jakby chcieli)

Zdania o Depth Chart nie zmieniam. Co do gry to wymagam od siebie kilku rzeczy, ale może starczy o mnie, o tym będzie cały jeden akapit.

Nie rozumiem dla czego mam zakładać osobny wątek tylko do dyskusji z Tobą, moim zdaniem każde zdanie wygłoszone na forum może być przez kogoś skomentowane i tyle. A że mam inne zdanie to się z twoim nie zgadzam i staram się to napisać, wolność słowa to się podobno nazywa.

Teraz o mnie:). Nie wiem czy nie będę się kiedyś ubiegał o posadę selekcjonera, na dzień dzisiejszy nie mam takich planów (nigdy nie mów nigdy). Czemu nie atakuję selekcjonera naszej repry już wyżej napisałem. Nie jestem boski co najwyżej nadprzyrodzony:). Nie twierdzę, że mam większą wiedzę od Ciebie, każdy ma porównywalną wiedzę na tym etapie, po prostu twierdzę, że grając z pół-botami niczym nie ryzykujesz ustawiając taktykę kompletnie od czapy. Czy ja mam większy poligon w swoim klubie? Wątpię, no ale nie będę ułatwiał zadania moim rywalom.

Na koniec jeszcze raz przepraszam jeśli odczytałeś moje wiadomości jako atak na swoją osobę. Nie twierdzę, że nie myślisz, co najwyżej że źle myślisz.

@Astarotte: z funkcji naczelnego myśliciela abdykuję niezwłocznie bez obaw:).

This Post:
00
8299.63 in reply to 8299.62
Date: 11/28/2007 11:08:37 AM
The Soulcrashers
IV.9
Overall Posts Rated:
12111211
:)))) no i niech ktos powie ze nie jestem szara eminencja:))) niby nic a ludzie mnie sluchaja ze hej:)))

a powaznie dobrze poczytac takie wasze rozmowki:) cos wyniose dla siebie...lub nie..np nie zamierzam spedzac czasu na analizach jak niektorzy bo i tak gra zrobi swoje:)

This Post:
00
8299.64 in reply to 8299.63
Date: 11/28/2007 12:09:38 PM
Overall Posts Rated:
88
No ba:)))

Wiesz aktualnie nie gram sparingów i jedyne co mi pozostaje to analizowanie meczy innych drużyn. Trudno jest kombinować z taktyką walcząc o pierwsze miejsce w tabeli i grając stale w pucharze.

This Post:
00
8299.65 in reply to 8299.64
Date: 11/28/2007 12:20:18 PM
The Soulcrashers
IV.9
Overall Posts Rated:
12111211
No ba:)))

Wiesz aktualnie nie gram sparingów i jedyne co mi pozostaje to analizowanie meczy innych drużyn. Trudno jest kombinować z taktyką walcząc o pierwsze miejsce w tabeli i grając stale w pucharze.

czy to bylo delikatne przemycenie chwalipięty? :)))

Advertisement