Ne znam sto skrecete sa teme?Ovde nije bilo reci o tome da li je BC potpuno precizan nego se pricalo o tome da pomaze pri odredjivanju rasporeda treninga, tj na sta se prvo fokusirati odnosno verovatnoca na sta se prvo fokusirati.A daleko od toga da je potpuno precizan, to vidim i sam naravno.
Ako ja mogu malo da skenem sa teme.Gledam malo tvoju ekipu i ostale CG prvoligase, jel ste se vi dogovorili da svi imate igrace sa platam ispod 30k ili sta je u pitanju?
Hahaha,mi i dalje imamo botove u prvoj ligi:))Ali evo javno izazivam Samuraja na mec na kraju sljedece sezone!!:))
Hahaha,mi i dalje imamo botove u prvoj ligi:))Ali evo javno izazivam Samuraja na mec na kraju sljedece sezone!!:))Ti si bas neki mazohista? Ili mnogo volis da gubis :P :P
Hahaha,mi i dalje imamo botove u prvoj ligi:))Ali evo javno izazivam Samuraja na mec na kraju sljedece sezone!!:))Ti si bas neki mazohista? Ili mnogo volis da gubis :P :PNe znam:)Ali nesto nemam bas puno poraza :P A igracemo ukoliko samuraj ne bankrotira prije toga:))
Kazu da nahranis kerove i nista ne diras:)Salim se, znaci da ne saljes skillove igraca(tog mladog Spanca koga imas), jer vrse izmene neke, pa se taj natpis pojavljuje svakom spanskom igracu ispod 21g.