Te menj orvoshoz, kétszínűség királya! Sosem feledem el azt a gyalázatos és undorító hozzáállásodat, ahogy egyes farm csapattokhoz viszonyultál scoutként 18-19. szezon környékén és még miattad ment el innen 3 akkor még aktív pénzzel teli farm!
Igen? Na hazug melyik volt ez a 3 farm? 10 meg miattam maradt! Kérdezd meg azt is, mennyi ember hagyta abba miattad a játékot és a fórumozást!
Le se s...rtad a játékosaikat, még azt se mondtad az akkori kapnak (Ww), hogy nézze me őket.
LOL tényeket akarok! Biztos nem jól emlékszem, de mintha alatta már nem scoutoltam volna.(itt most lehet tévedek)
C/PF: 18: blive (160905) 19-20: John the Revelator (160315)
SG/SF: gecsega (160770)
SG: cimi (160427) LA-Peter70 (52066)
PG: Norbi9218 (52004)
És igen! a közösen becsmérelt 2-3 is lehet, hogy jobb lett volna adott szituban noha en bloc nem sokra tartom én sem meg te sem!
Most már csak lehet? Egyre jobb. Ebből látszik újra mekkora nagyágyú vagy. Először 100% most már csak lehet. Aztán majd 2-3 hónap múlva majd jössz, hogy inkább 1:1 kellett volna?

LOL Egy jó orvos csodákra képes.
kétszínűség királya
Az te vagy. Én amikor elindultam ezt írtam a kampányomban:
Nem ígérek semmit! A jelenlegi kapitányunk Domi annyira magasra tette a mércét, hogy már ezt tartani is hatalmas eredmény lenne bárkinek is. Nem lenne korrekt azt ígérni, hogy előrébb juthatunk ennél. Természetesen mindent megteszek azért, hogy feljebb jussunk, de nagyon nehéz dolog lesz, nagyon erős csapat és kemény munka kell hozzá. Ez nem csak a stábon, hanem rajtatok nevelőkön is múlik. Annyit tudok ígérni, időt energiát nem fogok sajnálni, hogy minél jobbak legyünk.
Fontos!
Aki ismer, tudja, én kockáztatós típus vagyok. Engem nem érdekelnek az olyan alap célok, hogy jussunk ki az EB-re vagy jussunk be a vigaszági vb rájátszására. Én nyerni akarok, nem vegetálni, és ha erre lehetőség lesz, mindent megteszek, hogy a maxot hozzam ki a csapatból, és nem a minimum elvárást. Előfordulhat, hogy néha nagyot bukik a csapat velem, de így látok lehetőséget arra, hogy ha lesz egy kis szerencsénk és megfelelő csapatunk, talán valami igazán nagyot érhetünk el! Akit ez zavar, kérem ne szavazzon rám!
Megszavaztak, bizalmat kaptam a többiektől. Akkor lettem volna képmutató, ha nem azt csinálom amit ígértem. Én nem hazudozok úgy mint te. Én nem vagyok olyan, hogy egyik nap ezt mondom a másik nap azt mondom. Nem úgy mint te. Én itt építő munkát végeztem az elmúlt szezonokban nem úgy mint te.
És akkor nézzük a listádat!
Leszkoven, Aczél Dániel, Klárik, Paulik, Tham, Csongvai, Sultz , Nemesi..
Klárik: láthatóan tönkretetted a tulaj. Nem mellesleg jó ideje szerinted ki foglalkozik vele? Elárulom, NEM TE!
Nemesi: az ő tulaja is befejezte, alakul a listád. mind miattad fejezte be?
Tham: tudtommal teljes zsákutca. Sose volt használható. jó munka gratulálok hozzá.
Sultz: jééé nem fogod elhinni, ki foglalkozik vele szezonok óta. Elárulom nem te.

Úgy tűnik rég elfelejtetted mekkora viták voltak abból, mennyi játékos ment tönkre miattad a scoutolásod alatt. Akkoriban az a kritika ért téged, hogy nem foglalkozol a tulajokkal, rosszul scoutolod a játékosokat a tulajok szempontjából. Értéktelen játékosokat nem lehetett eladni jó pénzért. Akkoriban próbáltalak védeni, erre sem emlékszel már. Kár volt. Idővel kibújt a szög a zsákból.