BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.551 in reply to 254065.550
Date: 1/17/2015 9:40:22 AM
Overall Posts Rated:
350350
Azért baj, mert kísérletezni nem olyan meccsen kezdenek, ami az év meccse! Ld mi lett Bukarestben ominózus 0-3-kor...
Új hátvéd,öngólpassz és nagy bukta...
Az nem baj, ha van infónk, csak ne az év meccse legyen terep a kísérletre. Ezért kéne középcsapat ellen megnézni előtte.
Kizárt, hogy ne tudnánk max közeli győzelmet hozni pl egy norvég ellen b. vegyessel vagy bármely középcsapat ellen.
Ez úgy szolgálja fejlődést hogy gyorsan el lesz felejtve,mint taktikai lehetőség! Ezt mondom 1 hete...

Ha múltba megyünk, abból 1500 hsz-es tengeri kígyó fog kerekedni qrvaanyázással, gyökerezéssel, gecizéssel vegyítve. Ezt nem akarom.

Mutass, hol mondtam, hogy én vagyok itt a BB-k álló fölöttes vagy atyaúristen?
Én csak azt mondom, hogy MI NEM VOLT JÓ, MIT KELLETT VOLNA MÁSKÉPP TENNI, JOBBÍTÓ SZÁNDÉKKAL, kultúrember módjára. Mit kapok, hogy gyökér, okádék gecipöcs vagyok, aki még eredményt se képes elérni.
Nos, a 17. szezon óta nem értünk el semmit sem a vigaszágin, pláne 100%-os idényt. Az nektek smafu..
Ezért "bírom" a kétszínűségetek.........

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/17/2015 9:44:16 AM

This Post:
00
254065.552 in reply to 254065.550
Date: 1/17/2015 9:51:04 AM
Overall Posts Rated:
350350
Hú, miért nem kísérletezel, ha mindegy az eredmény? És abból le tud szűrni bármit is az u21? Szerintem alma vs körte esete... még úgy is, ha van/volt u21 playád. Az ugyanis nem teljes u21 csapat..

This Post:
00
254065.553 in reply to 254065.545
Date: 1/17/2015 9:52:39 AM
Overall Posts Rated:
411411
Te menj orvoshoz, kétszínűség királya! Sosem feledem el azt a gyalázatos és undorító hozzáállásodat, ahogy egyes farm csapattokhoz viszonyultál scoutként 18-19. szezon környékén és még miattad ment el innen 3 akkor még aktív pénzzel teli farm!

Igen? Na hazug melyik volt ez a 3 farm? 10 meg miattam maradt! Kérdezd meg azt is, mennyi ember hagyta abba miattad a játékot és a fórumozást!

Le se s...rtad a játékosaikat, még azt se mondtad az akkori kapnak (Ww), hogy nézze me őket.

LOL tényeket akarok! Biztos nem jól emlékszem, de mintha alatta már nem scoutoltam volna.(itt most lehet tévedek)

C/PF: 18: blive (160905) 19-20: John the Revelator (160315)
SG/SF: gecsega (160770)
SG: cimi (160427) LA-Peter70 (52066)
PG: Norbi9218 (52004)

És igen! a közösen becsmérelt 2-3 is lehet, hogy jobb lett volna adott szituban noha en bloc nem sokra tartom én sem meg te sem!

Most már csak lehet? Egyre jobb. Ebből látszik újra mekkora nagyágyú vagy. Először 100% most már csak lehet. Aztán majd 2-3 hónap múlva majd jössz, hogy inkább 1:1 kellett volna? LOL Egy jó orvos csodákra képes.

kétszínűség királya

Az te vagy. Én amikor elindultam ezt írtam a kampányomban:

Nem ígérek semmit! A jelenlegi kapitányunk Domi annyira magasra tette a mércét, hogy már ezt tartani is hatalmas eredmény lenne bárkinek is. Nem lenne korrekt azt ígérni, hogy előrébb juthatunk ennél. Természetesen mindent megteszek azért, hogy feljebb jussunk, de nagyon nehéz dolog lesz, nagyon erős csapat és kemény munka kell hozzá. Ez nem csak a stábon, hanem rajtatok nevelőkön is múlik. Annyit tudok ígérni, időt energiát nem fogok sajnálni, hogy minél jobbak legyünk.

Fontos!

Aki ismer, tudja, én kockáztatós típus vagyok. Engem nem érdekelnek az olyan alap célok, hogy jussunk ki az EB-re vagy jussunk be a vigaszági vb rájátszására. Én nyerni akarok, nem vegetálni, és ha erre lehetőség lesz, mindent megteszek, hogy a maxot hozzam ki a csapatból, és nem a minimum elvárást. Előfordulhat, hogy néha nagyot bukik a csapat velem, de így látok lehetőséget arra, hogy ha lesz egy kis szerencsénk és megfelelő csapatunk, talán valami igazán nagyot érhetünk el! Akit ez zavar, kérem ne szavazzon rám!

Megszavaztak, bizalmat kaptam a többiektől. Akkor lettem volna képmutató, ha nem azt csinálom amit ígértem. Én nem hazudozok úgy mint te. Én nem vagyok olyan, hogy egyik nap ezt mondom a másik nap azt mondom. Nem úgy mint te. Én itt építő munkát végeztem az elmúlt szezonokban nem úgy mint te.

És akkor nézzük a listádat!

Leszkoven, Aczél Dániel, Klárik, Paulik, Tham, Csongvai, Sultz , Nemesi..

Klárik: láthatóan tönkretetted a tulaj. Nem mellesleg jó ideje szerinted ki foglalkozik vele? Elárulom, NEM TE!

Nemesi: az ő tulaja is befejezte, alakul a listád. mind miattad fejezte be?

Tham: tudtommal teljes zsákutca. Sose volt használható. jó munka gratulálok hozzá.

Sultz: jééé nem fogod elhinni, ki foglalkozik vele szezonok óta. Elárulom nem te.

Úgy tűnik rég elfelejtetted mekkora viták voltak abból, mennyi játékos ment tönkre miattad a scoutolásod alatt. Akkoriban az a kritika ért téged, hogy nem foglalkozol a tulajokkal, rosszul scoutolod a játékosokat a tulajok szempontjából. Értéktelen játékosokat nem lehetett eladni jó pénzért. Akkoriban próbáltalak védeni, erre sem emlékszel már. Kár volt. Idővel kibújt a szög a zsákból.

This Post:
00
254065.554 in reply to 254065.553
Date: 1/17/2015 9:54:35 AM
Overall Posts Rated:
411411
Felsoroljam én is neked ki azok, akik az NT-be játszottak, és volt közöm hozzájuk vagy így vagy úgy? Én is tudok ám ilyenekkel dobálózni. Csak tudod te már csak 10 szezonnal ezelőtti tettekről tudsz beszélni. Én tudok beszélni mostaniakról is. Te mit csináltál az elmúlt 5 szezonban? A trollkodást ne számold ide. Mondj már egy mentoráltat akit te tanítasz/tanítottál és elért bármit is? Ha már felhoztad ezt a témát. Dicsekedj gyerünk. Mond egy olyan játékost, akit te neveltél, és az NT közelébe jutott? Vagy akit most u21-re vagy NT-re nevelsz? Egy Isten gondolom csomó példát tud majd felhozni. Mikor volt utoljára játékosod u21-ben? Ne kímélj tudni akarom minden apró titkodat. Mondod, ne foglalkozzunk a múlttal, te semmi mást nem tudsz itt felmutatni csak múltat. Nincs jelened, nincs semmid.

Nem hiszem el, hogy nem hiányzik az, ami régen itt volt. Sokan kedveltek, sokan szerettek. Jó hangulat volt, nem voltak ilyen viták. Nem volt trollkodás. Egymást segítettük, és az újakat is. Jó volt scoutolni, segítettük a kapitányokat. Nem volt mocskolódás sárdobálás feszültség keltés. Ha volt is, egy idő után mindig megoldódtak a dolgok vagy így vagy úgy.

Hihetetlen az, hogy meg fogod fel, az, hogy ezek a dolgok megváltoztak sok minden más mellett jó nagy részben a te hibád. Ezzel nem kell egyetértened, szimplán kérdezd meg az aktív fórumozókat. Aki ide téved folyamatosan megírja ezeket neked. Nem hiszem el azt sem, hogy neked jó a jelenlegi megítélésed, és szereted azt, hogy mindenki rühell mint az állat. Ha tényleg, akkor tudom már miért csinálod ezt az egészet. Miért jó a közutálat? Szerinted itt mindenki buta, egyedül te vagy Isten. Valaha leírtad már valakinek, hogy igaza van? Nem. Te tévedhetetlen vagy szerinted. Persze ez Isteni tulajdonság, a kérdés, hogy te tényleg azt hiszed halhatatlan vagy?

This Post:
00
254065.555 in reply to 254065.552
Date: 1/17/2015 10:07:16 AM
Overall Posts Rated:
411411
Itt egy újabb ellentmondás egymás utáni 2 üzenetedben!

Hú, miért nem kísérletezel, ha mindegy az eredmény? És abból le tud szűrni bármit is az u21? Szerintem alma vs körte esete... még úgy is, ha van/volt u21 playád. Az ugyanis nem teljes u21 csapat..

Az nem baj, ha van infónk, csak ne az év meccse legyen terep a kísérletre. Ezért kéne középcsapat ellen megnézni előtte.
Kizárt, hogy ne tudnánk max közeli győzelmet hozni pl egy norvég ellen b. vegyessel vagy bármely középcsapat ellen.

Ha középcsapat ellen kísérletezek lazázva hazai pályán mondjuk, az alma. A szezon legfontosabb meccsén ugyan azt játszani idegenbe egy másik csapat ellen az körte. Ugyan úgy alma vs körte esete van. Most akkor mi van? Az, hogy egy jó csapat ellen döntő szituációban vesztes állásnál milyen egy taktika csak úgy tudom tesztelni, hogy döntő szituációban vesztes helyzetben egy erős csapat ellen játszok. Nem lehet máshogy tesztelni, mert különben ez alma vs körte esete. Ez szerintem rajtad kívül mindenki más érti.

Ha szerinted max közeli meccset lehetne kihozni egy gyenge csapat ellen, akkor max közeli eredmény született a török meccsen is, hiszen egy taktika vagy működik vagy nem. Ha a norvégok ellen működött volna, a törökök ellen is működött Nem én írom ezt, ez a te írásod. Ha max közeli eredményt értünk el, akkor nem értem mi a bajod. A maxot meg nem a 2:3-al tudtuk volna elérni, hanem az 1:1-el. Ezzel is egyetértettél a minap. Akkor hol a probléma? Az egész eddigi szócséplésedet ellen írtál most. Magyaráz el, ez miért jó neked? Még 1-2 nap és gratulálsz a megfelelő taktikához? Lassan eljutunk oda.

Last edited by JoeBlack at 1/17/2015 10:16:05 AM

This Post:
00
254065.556 in reply to 254065.553
Date: 1/17/2015 11:05:13 AM
Overall Posts Rated:
350350
Igen? Na hazug melyik volt ez a 3 farm? 10 meg miattam maradt! Kérdezd meg azt is, mennyi ember hagyta abba miattad a játékot és a fórumozást!

Egyik nevére emlékszem Az Újpest Admirals volt, a másik kettőt már nem tudom, hogy hívták. Talán Misi7 volt a neve egyiknek... Régen volt, úgy 4 éve. És mivel NEM VAGYOK ISTEN, a memóriám is véges :P

LOL tényeket akarok! Biztos nem jól emlékszem, de mintha alatta már nem scoutoltam volna.(itt most lehet tévedek)

C/PF: 18: blive (160905) 19-20: John the Revelator (160315)
SG/SF: gecsega (160770)
SG: cimi (160427) LA-Peter70 (52066)
PG: Norbi9218 (52004)

Nem jól emlékszel. Különben nem lettél volna aktív a kinti scout fórumon, az voltál és óriási vita volt a „leszarom”-ügy miatt kettőnk között. Cimi, Norbi, blive, Péter, kaygge tanúja az esetnek. Biztosan emlékeznek, hogy ott volt a levél bemásolva meg, amiben kifakadt a nevelő miattad! Te meg ezen még vérig is sértődtél........... NO comment, most is azt mondom erre.

Most már csak lehet? Egyre jobb. Ebből látszik újra mekkora nagyágyú vagy. Először 100% most már csak lehet. Aztán majd 2-3 hónap múlva majd jössz, hogy inkább 1:1 kellett volna? :D LOL Egy jó orvos csodákra képes.

100% is lehet meg 10% is, mert szerinted csak találgatás az egész fejtegetésem… Tehát helytálló a „lehet” szó használata. 100% az tuti, 10% az = lehetséges.
1-1-ről mondtam, HOGY AZ NEM JÓ, az nem kellett volna semmi pénzért, sem a b. vegyes, sem a 3-2, sem a kinti vegyes, sem az 1-3-1, sem egészpálya
Egyetlen jó opció lett volna, az pedig a 2-3!!!

Nem ígérek, semmit, ...

Te azt mondtad most, hogy próbáljunk vigaszágin minél előbb jutni. Amíg ment a könnyebbek ellen, azzal semmi gond nem is akadt.
DE miért nem motsoltál a török ellen? Nem látom azt, hogy mindenáron be akartál kerülni a 4-be, pedig előre ki volt emelve, kb van 10-20% sanszunk legalábbis nagyon kevés esélyünk van!

Azt mondtam, hogy KI INDÍTOTTA EL ŐKET! Értelmezz! Mivel sosem voltam NT Scout óriási hazugság részedről, hogy nekem kellett volna akkor is felügyelni, mikor már 22-23 évesek lettek!
U21-ig sőt csak 18-20 év között volt a dolgom velük, így tehát HAZUDSZ, amikor azt kéred számon miért nem figyeltem őket pl 24-25 évesen. Mert sosem voltam NT scout!

Úgy tűnik rég elfelejtetted mekkora viták voltak abból, mennyi játékos ment tönkre miattad a scoutolásod alatt. Akkoriban az a kritika ért téged, hogy nem foglalkozol a tulajokkal, rosszul scoutolod a játékosokat a tulajok szempontjából. Értéktelen játékosokat nem lehetett eladni jó pénzért. Akkoriban próbáltalak védeni, erre sem emlékszel már. Kár volt. Idővel kibújt a szög a zsákból.

Nálam senki sem csinálta azóta sem lelkiismeretesebben a scoutolást! Egy szezonban minimum 5 levelet kiküldtem mindenkinek és érdeklődtem folytonosan felőlük.
Arról nem tehetek, hogy az edzőcsapat nem tartotta be az kérést vagy pl nem bagózott rám sem egy válasz erejéig sem. Én kerestem mindenkit szezononként többször is.
Írtam már erről már itt a fórumon, hogy scoutolás az kétoldalú . kell nevelő és szorgos scout is! Én 150% beleadtam minden szezonomban scoutként. Tehát ismét hazudsz, mikor ezt mondod, hogy rosszul csináltam. Az nem a hibám volt hanem azé aki nem volt hajlandó követni a kérést vagy válaszolni bármit is. Ilyen van/volt és lesz is. De az hazugság, hogy trehány lettem volna!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/17/2015 11:08:10 AM

This Post:
00
254065.557 in reply to 254065.551
Date: 1/17/2015 11:09:35 AM
Overall Posts Rated:
310310
1. még egyszer kérdezem: ha mutatok olyan hsz-t, ahol szerinted jó húzás volt az év meccsén (továbbjutás múlt rajta) nem megszokott dologgal kísérletezni, akkor arra mit fogsz mondani?
2. Te magad írtad le: azt a meccset nem lehetett megnyerni. Akkor miért ne azon kísérletezz? Ha nem azon, akkor melyiken? Amikor igenis számít a pontdifi?
3. Te jöttél már megint (sokadjára) a múlttal, én csak reagáltam rá. De ezen ne lepődj meg.
4. Na kezdődik a ferdítés. Nem arról beszéltem (és te sem eddig), hogy a BB-k fölött állnál. Erről beszéltem: "Én sosem mondtam olyat, hogy bárkinél jobban ismerem a játékot!". Erre kérdeztem, hogy mi van, ha én mutatok olyan hsz-t, ahol az volt a sérelmed, hogy Domi és a stáb nem vevő a tanácsaidra, holott neked nagyobb a tudásod és a tapasztalatod, mint az egész fórumra írogató magyar közösségé.
5. Az aztán jobbító szándék, hogy lemondásra szólítod fel a kapitányt, mert kikapott 27 ponttal, holott szerinted lehetett volna ez egy 15 pontos bukta is? Mitől jobb a 15 pontos bukta? Most miért nem azzal jössz, amivel tavaly, hogy tökmindegy, hogy -1, vagy -50? Ha tényleg ilyen következménynek kellene lennie szerinted, akkor magad fölött miért nem gyakoroltad a kritikát? Te miért nem mondtál le a 20-30 pontos vereségek után? Te ott nem hibáztál taktikailag? Nem lehetett volna kisebb arányú a vereség? Elmondom neked, mi a különbség az akkori és mostani dolgok között. Az hogy most tényleg tökmindegy volt, hogy mennyivel kapunk ki, akkor meg nem volt az. Ennyi.
6. Szólj, ha felfogtad, hogy a vigaszági az a második vonal. Azok kerülnek oda, akik a "rendes" vb-hez gyengék voltak. Ha ez megvan, majd jöhet a következő lépés, pl hogy miért ér többet az EB-bronz (neked "vasköcsög"), vagy a vb ötödik hely, mint bármelyik vigaszági győzelem.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.558 in reply to 254065.557
Date: 1/17/2015 11:40:54 AM
Overall Posts Rated:
350350
1.) Ha 2-3-as példát hozol fel, jót fogok röhögni! :D :D Én is azt preferáltam volna pl minden más helyett! Ahogy 1* német ellen is meghúztam. Akkor az volt sztem legjobb opció, mert meccs előtt 20 perccel hívtak +1 ecs-ét a keretükbe bd poszton (de ez múlt, kár azon merengeni mi volt IRL 4 éve. Akkor más játékmotor volt, más csapatok (mono). multi vs mono sikill meg nem mérhető össze objektíven. Ezért is csak az elmúlt 11 szezon eredményét hoztam multiból.) De félre a fecsegéssel.

2) Azért, mert mi van, ha mégis (talán, esetleg) bejön a 2-3 zónával, de mondjuk a b. vegyessel nem! Persze ehhez előtt fel kell mérni b. vegyes gyengéit, erénye nem sok van vagy nincs is. Középcsapatot bárhogy megverünk 35-40 ponttal. Csak kifogás a pontdifi, hogy miért nem lehet ott tesztelni, szerinted.

4) De akkor sem igaz, hogy ISTEN lennék. Tévedhetek, bár azt ritkán szoktam. Az tény, hogy 2-3-ban nem kapunk ki 26+ ponttal erre a nyakam is ráteszem!!!

5) Mivel saját magát buzzermessiásnak képzeli, ezért ilyen kudarc nem vállalható fel tőle. Jobban teszi ha saját magától feláll és elmegy az u21-től, de ha nem akkor igenis "mondjon le!!"
Azért, mert a sport lényege MINDEN ESETBEN, hogy:
1)vagy nyerj és azt minél nagyobb arányban tedd meg
2) ha meg nem tudsz nyerni, akkor lehető legkisebb vereséget szenvedd el ami létezik!

PONT ERRŐL szól a taktikázás! Maximalizáld a győzelmet vagy minimalizáld a vereség mértékét. Ezért jobb -15 és nem a -27. Érted?

Én felajánlottam akkor lemondásomat, az 1. kudarcnál de nem lehet lemondani év közben, nincs olyan opció.
U21 fórumba be is van írva valahol ezer évvel ezelőtt, hogy lemondanék.

6) Én nem a vigaszági vs elit szintet vetem össze, hanem csak a vigaszági éveket veszem, mert az az összemérhető.
Hogyan méred almát körtéhez? Vigaszágat a rendes nagy vébéhez?
Márpedig 17. szezon óta nem nyertünk vigaszágit, ez tény. Az, hogy közben elitben is volt siker, az most nem ide tartozik. Alma v körte esete...

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/17/2015 11:45:32 AM

This Post:
00
254065.559 in reply to 254065.555
Date: 1/17/2015 11:53:40 AM
Overall Posts Rated:
350350
Alma vs körte:

Kis Pista csapata, annak kerete = alma
Az u21 kerete = körte

Ennyi, túlkombinálod. Hogyan méred össze Kis Pista csapatát az u21-gyel?,mikor tök más skill vagy skillszerkezet a kettő?

U21-ben van egy relatíve fix keret fejlődéseket is bekalkulálva), tudnak x meccsen "almát", akkor y meccsen is almát fognak produkálni. pl b. vegyes tesztelve norvégok ellen és az éles török meccsen is b. vegyes. Az, hogy egyik meccset megnyerjük,másikat bukjuk, az nem alma vs körte eset, ahogy mondod.
Ugyanolyan hatások jönnek elő meccsmotor jóvoltából mindkét meccsen, csak egyiken verhető az ellen, másikon nem.

Ha meg kispista csapatát kombinálod az u21-gyel, ott eleve lehet számottevőbb skillszerkezet vagy skill eltérés Az már körte vs alma esete.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/17/2015 11:58:24 AM

This Post:
00
254065.560 in reply to 254065.558
Date: 1/17/2015 11:57:43 AM
Overall Posts Rated:
310310
1. Nem 2-3 zónás példa, ennyit elárulok. Sőt nem is 4 IRL évvel ezelőtt volt Tehát? Amúgy az teljesen helyénvaló, hogy más a meccsmotor, mások a lehetőségek. Így tehát ha te nem hozod fel a saját szezonjaidat, akkor majd én sem fogom. Amíg viszont folyamatosan felemlegeted, addig kétirányú lesz ez a dolog.
2. Talán, esetleg, mi van ha??? Dehát te magad írtad le, hogy úgyis bukta lett volna. Nem volt abban semmi feltételes mód, kerek perec kijelentetted. Tehát? Innentől kezdve miért is nem volt mindegy? Egyébként a "talán, esetleg, mi van ha" pont a benti vegyes volt, amit nem ismertünk. Na az talán. Amit unalomig ismerünk, tudjuk róla (és amiről te magad is bizonygattad anno), hogy nem nyerünk vele az mitől is jobb?
4.Persze, hogy nem igaz. Én is ezt mondom. Te állítottad magadról, hogy kisujjadban a scoutolás, mindenkinél jobban értesz hozzá és hogy több tapasztalatod van, mint nekünk mindannyiunknak együttvéve. És lehet, hogy 2-3-mal kevésbé kapunk ki. De még egyszer kérdem, mit számít ez egy egyenes kieséses rendszerben? Tudod hol számít? Csoportmeccseken. Ott ahol te zakóztál ekkorákat.
5. Ja és te minek képzeled magad? Nem te vagy az, aki mindig azzal jön, hogy tudja a tutit? Nem te szoktál kijelenteni dolgokat, hogy ez lett volna, meg az lett volna? De te honnan is tudod? Megvan a meccsmotor, plusz ismered minden válogatott játékos összes nyilvános és rejtett skilljét?

A taktikázáshoz a hozzáértésedet már megcsodálhattuk Domi idején.

Jah, hogy te felajánlottad a lemondásodat, de nem lehet. Nos Dzsevasz is megtette, ugyanis bejelentette már rég, hogy nem indul újra. Pont.

6. Ühüm, most persze megint ne hasonlítsuk össze, ugye? Miért ne nézzük akkor már a vb-éveket, amikor ki is jutottunk? Miért ne azt nézzük, hogy te azt jósoltad, hogy sem EB 12-ben nem leszünk, sem vb-re nem jutunk ki? Ja, merthogy nem jött be, ugye?

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.561 in reply to 254065.560
Date: 1/17/2015 12:27:37 PM
Overall Posts Rated:
350350
1) a múltheti meccsről beszéltünk, ti kezdtetek vagdalkozni a múlttal,hogy ezt buktam meg amazt. Én csak erről a -27 pontról papolok 1 hete!

2) Ma már írtam, hogy tuti= 100% 10-20% az talán. Ez a meccs 100% bukta volt, de 2-3-ban jobb eredményt érünk a -27-nél és ebben tuti biztos vagyok.
Mert léteznek nagy számok törvényei, és nem a vereség ténye kérdőjeleződik meg általunk, hanem a difi mértéke.
pont az a taktika lényege, hogy minél kisebb arányban bukj. Erre mit teszünk? Megyünk egy totál ismeretlent, amiről azt se láttuk, hogy használható-e? A 2-3-ról legalább tudtam és hoztam féltucatnyi példát, hogy néha, esetleg bejöhet és úgy biztosan nem bukunk 27-tel, hanem kevesebbel.

4-5) ki mondott ilyet? Mutasd már meg! ne kezdjük el a múltkori ferdítgetéses játszmát...

Dzsevasz már akkor sértődött meg, amikor 3 napja ment a véleménycsere. Sértődésből nem marad, ennyi.
Különben meg ő kért véleményt. Hát megkapta! Mit gondolt, hogy meg fogják simogatni buksiját ezután a -27 pont után?
Muhaha, hát nem szokás épeszű embernek ilyet csinálnia (pl nekem vagy Mikhailnak), ezért negatív kritikát kapott és jogosan!

Hogyan méred össze? Egyik elit,másik csak szted 2. liga!
Hát inkább sok-sok "2. ligás " aranyunk legyen, mint pl vébén bejutni 8-ba. Ezt gondolom.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/17/2015 12:30:38 PM

Advertisement