Merhaba hocalarım, bu banlanma olaylarından sonra sapla samanın karıştığını görüyorum. Öncelikle GM ekibine teşekkür ederim hile yapan takımları tespit edip oyundan uzaklaştırdıkları için. Umarım bundan sonra böyle şeyler yaşamayız ve tamamen temiz bir oyun olur.
Ancak bir önceki u21 olaylarında kimsenin kimseye bir özür borcu olmadığını düşünüyorum. Her ne kadar o günkü ekip banlanan takımlarla mücadeleye girmişse de yaptıkları hatalı hoca tercihleri sebebiyle kötü şeylerin yaşanmasına sebep oldular. Eski u21 hocamız, kadrodaki son haneye, sadece ve sadece değerini yükseltmek amacıyla kendi oyuncusunu yerleştirmişti hatırlayacaksınız. Bu her ne kadar hile olmasa da etik dışı bir davranıştı ve eleştirilmeyi sonuna kadar hak etti. Eleştirenlerin hileci olması eleştiriyi haksız kılmıyor maalesef. Her neyse, o günkü u21 ekibinin de olanlardan pişman olduğu yorumunu yapıyorum. Bir sonraki seçimde u21 ve mt koçu muhtemelen bu ekipten çıkacak. O yüzden umarım buraya düzgün birini getirip sinir katsayımızın artmasını önlerler bu sefer.
Edit: Eski U21 ekibi, önceki u21 hocasının ekibinde başından itibaren olmadıklarını hoca seçimi kazanınca destek amaçlı girdiklerini belirtti. Öyleyse onlardan özür diliyorum ancak yine de bu ekipten daha doğru kimselerle çalışmasını bekliyorum.
Last edited by volkanegeu at 7/15/2022 6:51:03 PM