Misr
Użytkownicy: 18
Sezon: 4
Menager: Cactus Suns
(52992) Egipt to jedna z najsłabszych reprezentacji w BB, nawet w mistrzostwach swojego kontynentu więcej przegrywają niż wygrywają. Na dotychczas rozegrane 42 spotkania wygrali tylko 6, z czego aż 4 w ostatnich 2 sezonach. Ponieważ rywal jest jaki jest i niestety ze względu na system wyzwań nie mogę wyzywać rywali na ich terenie ten mecz potraktujemy treningowo. Od środy w tym wątku pojawiają się liczne koncepcje co do tego co powinniśmy zagrać. Po początkowej przewadze koncepcji zdominowania tablic powoli przebija się wizja gry na obwodzie.
O zawodnikach Egiptu można napisać tylko tyle, że są. Ani ich pensje, ani pomeczowe statystyki nie są warte głębszej analizy, choć oczywiście przy naszych założeniach może być ciekawie, i albo wygramy to spotkanie wysoko, albo też zapiszemy się złotymi zgłoskami w historii egipskiej kadry w BB, z tak wysoko notowanym rywalem Egipt jeszcze nie wygrał i miejmy nadzieję, że my nie poprawimy ich statystyk.
Graczy teoretycznie mam tyle ile potrzeba do każdej koncepcji jaka pojawiła się na forum, jednak nie wykluczam tego, że w ostatniej chwili powołam dodatkowego gracz w zależności od tego na jaką taktykę się zdecyduję. Tak czy siak po następnym sparingu w którym poprowadzi nas zwycięzca typera czeka nas małe przemeblowanie w kadrze, niestety termin nowych wyborów nie pokrywa się z resetem entuzjazmu w kadrze juniorów stąd o losie kilku zawodników będę musiał zdecydować razem z hatchetem, ale bez obaw po sezonie w zawieszeniu kadra narodowa ma odzyskać zęby i walczyć w ME które miejmy nadzieję zostaną rozegrane w Anglii.