Ile to się człowiek rzeczy o sobie może dowiedzieć jak się szybko z BB wyloguje:)
Co do Warszawy, czy ja kiedyś jechałem po hatchecie, korsarzu, Tripawie za to, że są fanami Legii? Mam wręcz wrażenie, że z 2 z nich mam aż za dobre stosunki, a jeden to mi ciągle marudzi na gg (musiałem:)), poza tym w Poznaniu są inne drużyny niż Lech i tym zakończmy temat kogo lubię/nie.
Zajkos czy ja gdzieś pisałem, że moja drużyna jest najlepsza? Ja mam przekonanie graniczące z pewnością, że nie ma drugiej tak beznadziejnie uzależnionej od jednej taktyki ekipy od JW. Mógłbym to zmienić, ale że po pierwsze primo poprzednia sprzedaż Centra zakończyła się prawie spadkiem do II ligi, po drugie primo trenuję tylko C a ta 3 nie jest jeszcze taka stara, postanowiłem zaryzykować z modelem wyciśnięcia kasy z hali i po wzmocnieniu co najwyżej jednemu z 2 podających ręczniki w lidze pokażę drzwi.
Czy zrobiłeś dobrze (znowu do Zajkosa) ocenimy po meczu gwiazd, jak BBcy powrócą do eksperymentów z silnikiem gry, patrząc na to co do tej pory nam zaprezentowali, śmiem twierdzić, że popełniłeś sporo błędów kupując graczy no ale rozumiem skąd te błędy (czas). Z twoim stwierdzeniem, że w tej lidze bez tak znaczących zmian szans nie masz, można się zgodzić, albo i nie zgodzić, ja bym ewoluował zamiast robić rewolucję, 2 mecze bez zmian też byś wygrał, a sensowniej się wzmacniając (powoli) mógłbyś namieszać w rundzie rewanżowej. Poza tym gotówka z biletów za PO plus 1kk za awans przy obecnych cenach bez wyprzedaży fajnego C zapewne byś kupił.
A co do Lepszych to ja widzę coś takiego Per Henriksson
(2636982) Injury! 1 weeks, także nie cieszcie się Panowie z B8 bo jak Per wróci (niestety chyba już w sobotę, bo kontuzjowany jest od 13) to znowu lekko nie będzie.
Last edited by al_said at 6/24/2009 2:21:56 AM