BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Hvaaljenje, cuganje i jos po nesto ...

Hvaaljenje, cuganje i jos po nesto ... (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
99308.551 in reply to 99308.541
Date: 10/18/2009 3:13:29 PM
Overall Posts Rated:
5757
...ocu k...c da im saljem...jednom sam sve lige pretrazio i dao flavijusu bar 10 reprezentativaca koje nije ni imao na spisku...i sta sam dobio da me je tada nesto bio zajebavao na forumu...i sto bi ja sada pomagao njima...jeste poenta je u tome u mom hiru da sve smenimo....fora je u tome da kada recimo Vujosevicu na celu repke nije islo...koliko god dobar bio smenili su ga zato sto je napravio los rezultat nama su timovi na 23 i 38 mestu...sve osim uprava napolje je suvisno...odjavljujem se i ja...i da Grobar-e ne dozvoli da te isprovociraju ljudi koji su na nize na intelektualnoj lestvici...hvala na podrsci...znaci mi to...

ne sporim, jesi, nasao si igrace koji nisu bili na sirem spisku, ali to nisu reprezentativci, vec yglavnom igraci onih klubova koji su dobili aktivne menadzere nakon drafta, znaci ispod tih igraca ne stoji da su draftovani od strane tog i tog kluba u toj i toj sezoni. I to je jedan od problema koji je po meni ne resiv, jer ja ne mogu da znam kad je neko prisupio tj. dobio tim i poceo da igra. Ja sam uradio sledecu stvar, u onaj Sneak Peek sam ubacio forume svih liga, znaci do IV.64, jer kada menadzeri dobiju tim, onda treba da obave onaj zadatak da napisu nesto na svom ligaskom forumu, pa sam se nadao da cu tako kada oni nesto napisu da bi zavrsili taj zadatak, da nadjem u nekom timu nekog igraca vrednog treninga. Medjutim dosta menadzera uopste ne odrade taj zadatak.

DOKAZI, da sam te zezao zato sto si nasao 10 reprezentativaca. Ali pazi, ako te i jesam zezao, napisi zasto, zbog cega itd., a ne da mi ovde provlacis da si ti nasao 10 igraca, a da sam te zbog toga zezao, to nije u redu, jer to sigurno nisi doziveo s moje strane.

evo ti moj predlog, da se jednom u sezoni izaberu igraci koji su postigli najvise sa svojim nivoom i da se dogovore oko strategije za repku...a ne da ima 10 unapred izabranih koji su strucni stab i koji odlucuju a mozda su i malo zaostali za vremenom.... :))

ljudi, da li vi shvatate da je svakome od vas data mogucnost da iznese svoje misljenje u vezi taktike. I da ce se sa svakim razmeniti misljenje u vezi taktike, naravno koliko to bude bilo moguce, ali cinjenica je da niko nece biti ignorisan. Pa nije to napisano tek onako. Ali evo nacrtacu sta je cilj toga. Cilj je da se vidi ko je stvarno zainteresovan za to. Pa da se na taj nacin oni koji su stvarno ozbiljno to shvatili, da se polako uvedu u rad reprezentacije i da za sezonu, dve ili tri cine standardan deo strucnog staba, i da nastave sa vec zapocetim radom, a ne da recimo sutra neko pobedi na izborima i tek tako dodje i pocne da se uci na reprezentaciji. Pa strucni stab je u pocetku cinilo 5 ili 6 menadzera, sada nas je osmorica. Ali zamislite kada bi Nemci ili Spanci davali ovolike slobode i kada bi selektor sa svakim ko to zeli diskutovao o taktici reprezentacije, EEEEEEEEEEJJJJJ O TAKTICI. To je neverovatno smesno koliko to malo vremena oduzima, samo jednom nedeljno, i to samo kada imamo nekog protivnika koji nije kao sto je sutra Hayastan.

This Post:
00
99308.552 in reply to 99308.539
Date: 10/18/2009 3:13:41 PM
Overall Posts Rated:
5757
takodje da uzmu nasi bogatasi da pokupuju sve reprezentativce nase iz inostranstva...a ne da ih prodaju...ko zan koje sve igrace imamo u inostrasntvu...nek svako prerevidira svoje transfere...pogotovo oni koji imaju tim od 3 sezone...pozz

ovo ne moze da bude, ali nikada, iz vrlo prostog razloga. Primer ti je Pekovic, jer njegov vlasnik vise vodi racuna o njemu nego sto bi neki nasi menadzeri ili ako hoces procesljaj malo reprezentaciju i videces da neki nasi menadzeri ne vode dovoljno racuna o igracima koji su u reprezentaciji. Pazi ovaj podatak, da nisam uzeo da treniram Arsenijevica, da nismo vrsili pritisak na Kineza da trenira Gudelja, kao i na Nemca da trenira Mikulica, mi OVE, ali jos jednom ti ponavljam, naglasavam i podvlacim, OVE SEZONE ne bi imali centra preko 100k plate. Mnoge reprezentacije su imale takve igrace jos prosle sezone, i zato malo bolje sagledaj stvari.
Rezultate onoga sto smo mi stvarno radili videces sledece sezone u mladoj reprezentaciji, tada ce se u reprezentaciji naci prva generacija igraca koju ja kao selektor pratim od njihove 18godine. I onda cu ti izbaciti spisak i poredjenje kakvi su igraci bili u reprezentaciji kada sam je ja preuzeo, a kakvi kada se lepo isprate i u dogovoru sa vlasnicima treniraju. Tako da sledeci selektor koji dodje na celo mlade reprezentacije ne mora nista da radi naredne tri sezone, jer ce imati sve na gotovo.
Da su rezultati mlade reprezentacije losi, upravu si, ali to je posledica vise sile (sranja), a ne loseg vodjenja ili neznanja, jer ja ne mogu sada da se setim neke utakmice da smo je takticki promasili ili da smo nesto drugo debelo zajebali, ali ako postoji voleo bih da znam. Sto se tice rezultata seniorske reprezentacije tu rezultati uopste nisu losi, tu su rezultati i vise nego dobri u odnosu na ono cime smo raspolagali.
I uopste se ne slazem da treba vracati sve reprezentativce, jer neki jednostavno vise ne mogu napredovati, mnogo je bolje da se dovode igraci iz nasih nizih liga, od onih menadzera koji su ih dobro trenirali i koji nece vise biti u mogucnosti da ih zadrze zbog prevelike plate.

This Post:
00
99308.553 in reply to 99308.552
Date: 10/18/2009 3:20:07 PM
Overall Posts Rated:
427427
sto se tice zezanja nije povodom tih 10 igraca nesto drugo je i znam da sam se bas bio naljutio na tebe...ne sproim sve sto si uradio...i nigde ne pominjem glavni pik na tebe...nego na GM-a...zato sto me covek izludjuje...ako sam te uvredio mojim postovima izvini...nije mi bila namera...i verovatno se secas da sam se ja na pocetku zalagao da samo SELEKTOR odlucuje o timu...ali posto ste vi to odbili...sada se zalazem da svi uticu...i uvek se prica u temama o repki...mole se CLANOVI STRUCNOG STABA da se jave do sutra i sl...mrzi me da trazim znas da sam u pravu i da to postoji

From: Golub

This Post:
00
99308.554 in reply to 99308.553
Date: 10/18/2009 3:28:35 PM
Overall Posts Rated:
427427
nego na GM-a...zato sto me covek izludjuje

da i obrazlozim...evo najbolji primer...svadjamo se lepo u temi Mladi Orlovi 10 i umesto da odma stavi upozorenje pre svog mesanja on se dobro isproziva pa onda kada mu odogvara stavi upozrenje i ja treba da cutim...znas kada cu da cutim NIKAD BRE. On kada je uzeo da bude GM vise nema licno misljenje...ja necu da uposljavam babu da mi baca pasulj da vidim kada se obraca kao GM, a kada kao obican igrac...

This Post:
00
99308.555 in reply to 99308.553
Date: 10/18/2009 3:34:47 PM
Overall Posts Rated:
178178
i nigde ne pominjem glavni pik na tebe...nego na GM-a...zato sto me covek izludjuje...

Jel` te izludjujem?

E pa vidi ovako...ima dve opcije za dalje. Prva je da te ja sada pitam zasto itd. itd. ali cu ja izabrati onu drugu - kracu, i staviti tacku na komunikaciju sa tobom za sva vremena: "Izludjujem te, nerviram te - e pa ti onda ucini svima ovde uslugu i crkni od muke!"

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
99308.556 in reply to 99308.555
Date: 10/18/2009 3:39:37 PM
Overall Posts Rated:
427427
kasnis deda vec sam izabrao prvu opciju....si siguran da svi to zele...ako svi kazu da zele obecavam da rec napisati vise necu na ovom forumu...casna rec

From: Golub

This Post:
00
99308.557 in reply to 99308.556
Date: 10/18/2009 4:03:26 PM
Overall Posts Rated:
427427
ne javlja se deda niko....odo ja da spavam...sutra dolazim oko 4-5...popodne...videcemo sta ce tada biti...i da li ce svi zeleti da crknem :)

This Post:
00
99308.558 in reply to 99308.553
Date: 10/18/2009 4:07:59 PM
Overall Posts Rated:
5757
sto se tice zezanja nije povodom tih 10 igraca nesto drugo je i znam da sam se bas bio naljutio na tebe

ako je nesto drugo, to shvati kao moj trenutak inspiracije za zajebanciju, nista ozbiljno sto bi trebalo da promeni neku nasu komunikaciju, ali eto kazi sta ti je smetalo i nece da bude vise.

i verovatno se secas da sam se ja na pocetku zalagao da samo SELEKTOR odlucuje o timu...ali posto ste vi to odbili...sada se zalazem da svi uticu...i uvek se prica u temama o repki...mole se CLANOVI STRUCNOG STABA da se jave do sutra i sl...mrzi me da trazim znas da sam u pravu i da to postoji

pa naravno, NE MOZE jedan da odlucuje, shvati da je bolje kada je vise ljudi radi i vodi brigu o tome. I opet cu ponoviti, bilo ko da dodje da mesto selektora, MORA, ALI MORA da napravi svoj strucni stab, jer onaj ko to ne uradi, garantujem, 100% garantujem da ne cini nista dobro. Mozda, ako uz BB provodi jedno 10 sati dnevno, onda mozda i uspe.

Last edited by Flavius Valerius Aurelius Constantinus at 10/18/2009 4:08:40 PM

This Post:
00
99308.559 in reply to 99308.554
Date: 10/18/2009 4:10:59 PM
Overall Posts Rated:
5757
nego na GM-a...zato sto me covek izludjuje

da i obrazlozim...evo najbolji primer...svadjamo se lepo u temi Mladi Orlovi 10 i umesto da odma stavi upozorenje pre svog mesanja on se dobro isproziva pa onda kada mu odogvara stavi upozrenje i ja treba da cutim...znas kada cu da cutim NIKAD BRE. On kada je uzeo da bude GM vise nema licno misljenje...ja necu da uposljavam babu da mi baca pasulj da vidim kada se obraca kao GM, a kada kao obican igrac...

Tacno tako, sad bas licis na pravog sesnaestogodisnjaka :):):):):):):) to je ono o cemu skoro pisah, ja znam sve, ja sam najpametniji itd, pa takav sam i ja bio pre desetak godina, jbga, ti imas srece, ja tada nisam znao za online igre. :):):):):):):) a nisam ni imao nekog kao sto je Cika :):):):):):):):)

Nemoj i nemojte, bez potrebe, zbog loseg odnosa sa GM-om, da reprezentaciju uvlacite u sve to, bez obzira sto je Cika selektor. Eto ti dobar primer zasto je bolje kad nas je vise i zasto je ovakav sistem bolji. Ukoliko ne zelis sa njim, kao selektorom, da kontaktiras o bilo cemu vezanom za reprezentaciju, a hoces i imas zelju za tim, imas na raspolaganju ostale menadzere koji ce ti dati odgovore oko reprezentacije, i mene i Jarleya i Frksa. . . . . . .
Ali stvarno mi mnogo smeta, sto zbog loseg odnosa sa cikom ili mozda sa mnom trazite dlake u jajetu da dokazete da se u reprezentaciji ne radi dobro. Ja opet ponavljam i opet cu ponavljati, mozda nekome dosadim pa resi i da uradi nesto korisno. U strucnom stabu reprezentacije imate osam menadzera, nemoguce je da ste sa svakim od njih u losim odnosima.

This Post:
00
99308.560 in reply to 99308.546
Date: 10/18/2009 4:21:20 PM
Overall Posts Rated:
740740
pa normalno, al ako sada ne uzivam kada cu??....nemas pojma koliko me opusta da zajebavam ovu bandu ovde msm max respekt za sve postignuto al odabrao si pogresnu stranu pazi kod nas ima piva i to 10 burici po 50 litrici

ja sam te burice prodavao kada ti nisi ni pio pivo.

@Flavius
i jos nesto. kao sto ranije rekoh. ako si mene racunao u tih 8 menadzera u strucnom stabu, onda ja mogu da kazem da ih ima 7 i jedno upaznjeno mesto. pa ti Gohlube izvoli

This Post:
00
99308.561 in reply to 99308.560
Date: 10/18/2009 4:34:39 PM
Overall Posts Rated:
427427
neeeeeeeeeeee....ja necu to...nemam ja snage da se nabedujem tamo...ja samo hocu da neko ko stvarno vredi ode tamo...ja sam sto bi flavijus reko samo klinja...koga nervira GM...pozz

Advertisement