1. Nem-nem, nem ez volt ennek a pontnak a lényege, arra válaszolj.
2. Na akkor, ha ezt megbeszéltük, hogy 100% bukta lett volna 2-3 zónával, akkor most jöhet az, hogy miért is lett volna jobb kihagyni egy esélyt (hiszen te magad is leírtad, hogy nincs tapasztalat a benti vegyesről), mint fejjel menni a falnak, tutira elbukni a meccset úgy, hogy sem esélyt nem adunk az ismeretlen taktikával (amiről pont az ismeretlensége miatt senki nem tudta előre - bizony, még te sem - hogy mi lesz a vége), sem információt nem szedünk ki a meccsből.
4-5. Ki mondott ilyet? Hát te.
(246064.766) Idézem: "Nem-nem, ti megsértődtök a kritikán az az ajánlaton meg a jó szándékon is, PEDIG nekem a kisujjamban van az u21-es scoutolás! Elhihetnétek már végre"
Ha majd kell a többi, pl hogy mikor jósoltad, hogy EB12-ben sem leszünk, meg vb-re sem jutunk ki, vagy hogy mikor is írtad, hogy a 2-3 zónát messze el kell kerülni, vagy hogy mikor mondtál olyat, hogy az ezüstnél többet ér a bronz, csak szólj és mutatom azokat is bármikor. De elég visszalapoznod pár hsz-t, odáig, hogy te igen ritkán tévedsz, ugyanis kb egy perc alatt linkelem neked, hogy Domi idejében hogy kardoskodtál, hogy rossz taktikát ment (pedig nyert) és neked volt igazad, miközben te tök más taktikát meg teljesen rossz MNF-et mondtál, hogy azt kéne menni. Arra meg hadd ne hozzak példát, hogy hányszor játszottad el, hogy meccs után benyögöd, hogy ez lett volna, meg az lett volna, holott bizonyítani sosem tudtad. Mindenkinek legalább 10 ilyen eset eszébe jut kapásból.
Az engem nem érdekel, hogy Dzsevasz mikor és min sértődött meg, nem őt védem és nem vele vitatkozom. A te butaságod az egyetlen oka annak, hogy megint ide írogatok. A lemondásodról meg annyit, hogy ugyanazt csinálod, amit már annyiszor. Belengetsz valamit, amiről te is tudod, hogy nem történhet meg. Pl mint amikor kijelentetted, hogy ha mutatunk neked egy 18 éves legendát 3*7 főskillel ÉS multival, akkor te azt majd megveszed. Vagy amikor nagylelkűen felajánlottad egy maratoni vita végén, miután a stáb összes tagjával összevesztél, hogy jönnél scoutolni. Könnyű ám olyat ígérni/felajánlani, amiről tudod, hogy 0% az esély a feltételek megvalósulására.
Na igen, megint kezdődik, mint a bronznál. Neked az ér többet, mert te azt nyertél. Másnak meg a felsőbb liga eredményei érnek többet. Szerinted egy amerikai kosarasnak mi ér többet, egy NBDL bajnoki cím, vagy egy NBA PO első köréből továbbjutni? Csak szólok a vébén nyolcba jutás előfeltétele az ebén négybe jutás. Neked ez talán semmi, szerintem meg nagyobb teljesítmény, mint amit te valaha is elértél. Na persze te kerek perec kijelentetted azt is (utalva a vigaszági eredményre), hogy te azért nem leszel soha többet kapitány, mert "elérted a maximumot a játékban". Szerintem meg a vigaszgi cím az a második vonal maximuma. Az elsőnek még a legalja is magasabban van ennél. Na én meg ezt gondolom.