takodje da uzmu nasi bogatasi da pokupuju sve reprezentativce nase iz inostranstva...a ne da ih prodaju...ko zan koje sve igrace imamo u inostrasntvu...nek svako prerevidira svoje transfere...pogotovo oni koji imaju tim od 3 sezone...pozz
ovo ne moze da bude, ali nikada, iz vrlo prostog razloga. Primer ti je Pekovic, jer njegov vlasnik vise vodi racuna o njemu nego sto bi neki nasi menadzeri ili ako hoces procesljaj malo reprezentaciju i videces da neki nasi menadzeri ne vode dovoljno racuna o igracima koji su u reprezentaciji. Pazi ovaj podatak, da nisam uzeo da treniram Arsenijevica, da nismo vrsili pritisak na Kineza da trenira Gudelja, kao i na Nemca da trenira Mikulica, mi OVE, ali jos jednom ti ponavljam, naglasavam i podvlacim, OVE SEZONE ne bi imali centra preko 100k plate. Mnoge reprezentacije su imale takve igrace jos prosle sezone, i zato malo bolje sagledaj stvari.
Rezultate onoga sto smo mi stvarno radili videces sledece sezone u mladoj reprezentaciji, tada ce se u reprezentaciji naci prva generacija igraca koju ja kao selektor pratim od njihove 18godine. I onda cu ti izbaciti spisak i poredjenje kakvi su igraci bili u reprezentaciji kada sam je ja preuzeo, a kakvi kada se lepo isprate i u dogovoru sa vlasnicima treniraju. Tako da sledeci selektor koji dodje na celo mlade reprezentacije ne mora nista da radi naredne tri sezone, jer ce imati sve na gotovo.
Da su rezultati mlade reprezentacije losi, upravu si, ali to je posledica vise sile (sranja), a ne loseg vodjenja ili neznanja, jer ja ne mogu sada da se setim neke utakmice da smo je takticki promasili ili da smo nesto drugo debelo zajebali, ali ako postoji voleo bih da znam. Sto se tice rezultata seniorske reprezentacije tu rezultati uopste nisu losi, tu su rezultati i vise nego dobri u odnosu na ono cime smo raspolagali.
I uopste se ne slazem da treba vracati sve reprezentativce, jer neki jednostavno vise ne mogu napredovati, mnogo je bolje da se dovode igraci iz nasih nizih liga, od onih menadzera koji su ih dobro trenirali i koji nece vise biti u mogucnosti da ih zadrze zbog prevelike plate.