Nem kell itt mártírkodni meg ködösíteni.
No, akkor végigolvastam.
Egyszer vagyok hajlandó ehhez az egészhez hozzászólni, remélhetőleg tanulságos lesz mindenkinek, főleg azok figyelhetnének a fórumra (tényleg csak ez egyszer), akik megválasztottak.
Az a módszer, hogy kiválogatjuk a multis magas potokat és nem az U21-re neveljük őket, szakállasabb, mint azoknak az össz játszott szezonja, akik a 45 között vannak. Szerinted a Szoboszlaik, a Plotárok, a Chalúmovok, a Menyhértek, a Gécsekek hogy a búsba kerültek oda? Gedóval, Schar-rel történt kísérletezések során mi a búbánatot csináltunk szerinted eddig? A Gondák és a Novákok mi a franc alapján nevelkedtek eddig?
Otthagytad az U21-es stábot, gőzöd nem volt, és nem is lehetett arról, hogy milyen munka megy a válogatott mellett, az egyetlen dolog, amivel be tudtad (ismételten) hülyíteni a tapasztalatlanabb, válogatott környékére legjobb esetben is csak választáskor benéző réteget, az a saját informálatlanságod az eddigi munkáról.
Az, hogy megválasztottak ide azután, hogy két szezonnal ezelőtt azzal köszöntél el tőlünk, hogy sz@rsz a válogatottra, maximum azoknak a szegénységi bizonyítványa, akik megnyomták a nevednél a gombot, nem pedig az u21-es stábnak, akik nem akarnak együtt dolgozni veletek (minden logikusan gondolkodó ember számára érthető módon).
Ha eddig nem derült volna ki rólam egyértelműen az eddigiek alapján, akkor most elmondom a ritkább fórumlátogatóknak is, hogy rohadtul utálom a strómanokat, a mások ötleteivel díszelgőket meg a köpönyegforgató csahosaikat.
Azt bírom a hozzátok hasonlókban, hogy érdekes módon, amikor a válogatott folyamatosan keresett tulajdonosokat a nevelőmunkához, akkor az NT-nek a környékére nem jöttetek, lapítottatok, mint nyuszi a fűben, persze a fúrás a hátam mögött a főnök úr vezérletével szezonok óta olyan természetességgel megy, hogy azt a drámaírás jónéhány történelmi koron átívelő története bőven megirigyelhetné.
Ha egy pillanatig is tudtam volna, hogy olyanoknak taposom ki az utat, mint ti, akkor nem hogy 10 szezont nem kinlódtam volna végig scoutként és kapitányként ezzel az egésszel, hanem 10 percet sem.