BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar válogatott III.

Magyar válogatott III. (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Cimi

This Post:
00
215892.553 in reply to 215892.552
Date: 3/12/2013 3:00:16 PM
Overall Posts Rated:
146146
Van akármiféle lista a mostani 18-21 évesekről, ami skilleket is tartalmaz??

Igy kezdted az elsö leveled. Szerintem ez egyértelmü?
Én mártirkodom. Érdekes modon pont te akarod megmenteni azt az embert aki eddig nagy ivben leszarta a kapitányt és az,hogy mit kér töle.
Érdekes modon most hirtelen átadóra került jó áron.

De tényleg hagyjuk ezt a vitatkozást.

From: Wenger92

To: Cimi
This Post:
00
215892.554 in reply to 215892.553
Date: 3/12/2013 3:10:50 PM
Overall Posts Rated:
145145
Amennyiben arra utalsz, hogy Tham farmcsapatnál van, akkor óriásit tévedsz. És nem is kell utalgatni itt semmire.
Gunnar tulajával volt ma egy kb 10 leveles váltásom. Nem adott volna neki használható edzést. Kv ment volna fél évig.
Amennyiben 3,6 milka jó ár, akkor te nem vagy tisztában a piaccal. Nekem megér annyit, mert válogatott lesz.Haza akartam hozni, ennyiért volt hajlandó eladni.

Tehát ha gyanusitgatni akarsz, akkor először gondolj bele a dolgokba, és szerezz valami bizonyítékot.

Mert az egész csak kezd átmenni vagdalkozásba

edit: hogy ilyen félbizonyíték is legyen, az egy üzenet két szezonnal ezelőttről:

"Sziasztok!

A külföldieknél találtunk egy egész fiatal, ámde nagyon szépen multisra kiedzett centert, aki véleményem szerint 3-4 szezon múlva kiemelkedő játékos lehetne a válogatottunkban C-ECS poszton.
Jelenleg nem edzené főskillekre, pedig ideje lenne, ezért ha lenne érte jelentkező, akkor haza lehetne őt hozni.

A fizuja 23 évesen 66ezer(!!)

A főskilljei: 2 pontos: titáni (15) Belső védekezés: csodálatos (14)
Lepattanózás: világklasszis (13) Blokkolás: megfelelő (6)
Erőnlét: gyenge (4) Büntető: jó (7

Első és második ligás tulajok előnyben, de a harmadikban is még eledzhető-tartható véleményem szerint.
Az ára 2,7 misi lenne, esetleg alkudható.

Várom az érdeklődőket PM-ben."

pörköltszáj írta. a stáb most rajta kívül ugyanaz (ő cserélődött Cyrussal).

Ha nálunk lett volna a játékos, akkor nem lett volna baj, nem próbáltuk volna hazahozni nagy nehezen.

Last edited by Wenger92 at 3/12/2013 3:32:20 PM

To: Cimi
This Post:
00
215892.555 in reply to 215892.553
Date: 3/12/2013 3:14:32 PM
Overall Posts Rated:
145145
Most jött az első válasz U21-es korú játékostól, aki leírta, hogy ki felügyelte az edzését. Nem adtam neki semmi tanácsot, nem is állt szándékomban. Csak felírtam az adatbázisomba a neve mellé a scoutot. Így vele tudok majd egyeztetni.
Persze itt is lehet gyanúsítgatni, csak fölösleges.

From: kaygee
This Post:
55
215892.556 in reply to 215892.552
Date: 3/12/2013 3:47:52 PM
Overall Posts Rated:
173173
Nem kell itt mártírkodni meg ködösíteni.

No, akkor végigolvastam.

Egyszer vagyok hajlandó ehhez az egészhez hozzászólni, remélhetőleg tanulságos lesz mindenkinek, főleg azok figyelhetnének a fórumra (tényleg csak ez egyszer), akik megválasztottak.

Az a módszer, hogy kiválogatjuk a multis magas potokat és nem az U21-re neveljük őket, szakállasabb, mint azoknak az össz játszott szezonja, akik a 45 között vannak. Szerinted a Szoboszlaik, a Plotárok, a Chalúmovok, a Menyhértek, a Gécsekek hogy a búsba kerültek oda? Gedóval, Schar-rel történt kísérletezések során mi a búbánatot csináltunk szerinted eddig? A Gondák és a Novákok mi a franc alapján nevelkedtek eddig?

Otthagytad az U21-es stábot, gőzöd nem volt, és nem is lehetett arról, hogy milyen munka megy a válogatott mellett, az egyetlen dolog, amivel be tudtad (ismételten) hülyíteni a tapasztalatlanabb, válogatott környékére legjobb esetben is csak választáskor benéző réteget, az a saját informálatlanságod az eddigi munkáról.

Az, hogy megválasztottak ide azután, hogy két szezonnal ezelőtt azzal köszöntél el tőlünk, hogy sz@rsz a válogatottra, maximum azoknak a szegénységi bizonyítványa, akik megnyomták a nevednél a gombot, nem pedig az u21-es stábnak, akik nem akarnak együtt dolgozni veletek (minden logikusan gondolkodó ember számára érthető módon).

Ha eddig nem derült volna ki rólam egyértelműen az eddigiek alapján, akkor most elmondom a ritkább fórumlátogatóknak is, hogy rohadtul utálom a strómanokat, a mások ötleteivel díszelgőket meg a köpönyegforgató csahosaikat.

Azt bírom a hozzátok hasonlókban, hogy érdekes módon, amikor a válogatott folyamatosan keresett tulajdonosokat a nevelőmunkához, akkor az NT-nek a környékére nem jöttetek, lapítottatok, mint nyuszi a fűben, persze a fúrás a hátam mögött a főnök úr vezérletével szezonok óta olyan természetességgel megy, hogy azt a drámaírás jónéhány történelmi koron átívelő története bőven megirigyelhetné.

Ha egy pillanatig is tudtam volna, hogy olyanoknak taposom ki az utat, mint ti, akkor nem hogy 10 szezont nem kinlódtam volna végig scoutként és kapitányként ezzel az egésszel, hanem 10 percet sem.

This Post:
00
215892.557 in reply to 215892.556
Date: 3/12/2013 4:20:29 PM
Overall Posts Rated:
145145
Köszönöm a hozzászólást!

Két évvel ezelőtt azért hagytam itt a közösséget, mert becsapottnak éreztem mindenkit, aki az akkori győztes csapatra szavazott. És nem akartam azzal a stábbal együtt dolgozni. Attól még igényelek egy jó válogatottat, jó fórumélettel.
Az, hogy el sem olvastad a levelemet amit választás után írtam (vagy később elolvastad, csak már nem tudom csekkolni), az nem engem minősít. Annyit nem kaptam, hogy "gratulálok". A válogatott ismételt szándékos hátráltatása a listák át nem adásával szintén nem azt mutatja, hogy törődnél a válogatottal.

"Ha eddig nem derült volna ki rólam egyértelműen az eddigiek alapján, akkor most elmondom a ritkább fórumlátogatóknak is, hogy rohadtul utálom a strómanokat, a mások ötleteivel díszelgőket meg a köpönyegforgató csahosaikat."

Ha mások ötletével díszelgek, akkor miért ütközik akkora ellenállásba amit csinálok? Akkor ez most új ötlet, vagy az eddigi?
Az U21-es stáb részéről én látom az igényt az együtt dolgozásra, cimivel még nem jutottunk közös nevezőre.
Félreértések vannak, amik remélem hamarosan tisztázva lesznek. A többi scout többnyire segítőkész a mi stábunk felé is.
A másik csapatról meg akkor sem kéne így nyilatkozni, ha így is érzed.

"Otthagytad az U21-es stábot, gőzöd nem volt, és nem is lehetett arról, hogy milyen munka megy a válogatott mellett, az egyetlen dolog, amivel be tudtad (ismételten) hülyíteni a tapasztalatlanabb, válogatott környékére legjobb esetben is csak választáskor benéző réteget, az a saját informálatlanságod az eddigi munkáról. "

Tehát nem értek hozzá. Oké hagyjuk, majd eldönti az idő. Ezt nem az "ellenzék" fogja megmondani.

"Az a módszer, hogy kiválogatjuk a multis magas potokat és nem az U21-re neveljük őket, szakállasabb, mint azoknak az össz játszott szezonja, akik a 45 között vannak. Szerinted a Szoboszlaik, a Plotárok, a Chalúmovok, a Menyhértek, a Gécsekek hogy a búsba kerültek oda? Gedóval, Schar-rel történt kísérletezések során mi a búbánatot csináltunk szerinted eddig? A Gondák és a Novákok mi a franc alapján nevelkedtek eddig?"

Ott van a mostani utánpótlás válogatottban egy jó kis multis. De kéne neki 4 szint passz.
Ki fogja megadni neki 22 évesen 100k-s fizetéssel?
Miért nem lehetett neki 18-19 évesen megadni? Onnantól kikövezett út lett volna a válogatottságig. Így, ha nem vállalja be valaki, hogy irányítóba játszatja, nem lesz válogatott. Nem lett volna jobb a tulajnak is, ha egy picit enyhébb a fizetése, viszont legalább ára is van? Nem vette volna át valaki könnyebben az MKL-ből, ha nem kéne ir-ként játszani ahhoz, hogy elérje a válogatottat? Na akkor most a ti ötleteteket használom fel ellenetek, vagy valami újat próbálok?

"Azt bírom a hozzátok hasonlókban, hogy érdekes módon, amikor a válogatott folyamatosan keresett tulajdonosokat a nevelőmunkához, akkor az NT-nek a környékére nem jöttetek, lapítottatok, mint nyuszi a fűben, persze a fúrás a hátam mögött a főnök úr vezérletével szezonok óta olyan természetességgel megy, hogy azt a drámaírás jónéhány történelmi koron átívelő története bőven megirigyelhetné."

Ezt meg nem is értem. Ki a főnök úr? Ki fúrt kit a hátad mögött?
Lehet nem véletlen amúgy, hogy nem akartak/akartunk játékost nevelni.
Én csak feljöttem a fórumra, és elment tőle a kedvem egy-két hozzászólásodat látván.

"Egyszer vagyok hajlandó ehhez az egészhez hozzászólni, remélhetőleg tanulságos lesz mindenkinek, főleg azok figyelhetnének a fórumra (tényleg csak ez egyszer), akik megválasztottak."

Könnyű azt mondani, hogy egyszer szólsz hozzá. Lehet szidni akárkit, gyanúsítani akárkit, és aztán meg normális vita nélkül le se tudja magáról mosni az ember.

És nehogy azt hidd, hogy csak az én ötletem az ilyenfajta edzés. Jöhetnék külfölddel, de most nem fogok. Vannak itthon is eléggé elismert menedzserek a stábomon kívül, akiknek a támogatottságát élveztem.

Nem másokban kéne mindig keresni a hibát egy elvesztett választás után. Az nem vezet sehova.

From: LA-Hukli

This Post:
88
215892.558 in reply to 215892.556
Date: 3/12/2013 4:34:56 PM
Overall Posts Rated:
9797
Ennek a hsz-nek a stílusa az, ami miatt nem rád szavaztam. Én nem láttam seholsem parasztvakítást. Én azt láttam, amit leírtak. 1-2 dolgot (apróbbakat) másként csinálnának. Nem szidtak téged. Nem mondták, hogy rossz munkát végeztél. Sőt, kiemelték, hogy eddig is jó volt a válogatott körüli helyzet.

Már a második választást veszítetted el, és ezt sem tudod rendesen viselni, parasztvakítást, meg megtévesztett szavazókat említesz...

10 szezont voltál a válogatott mellett, éppen ezért jobban tisztelhetnéd.

Mi ment itt ma te jó ég... Halálos ítélet a válogatottnak, meg egyéb baromságok, mikor a kapitány csak egy listát kért a fiatalokról, hogy átnézhesse, és ahogy a programjában leírta, kiválasszon párat, akiknek az edzéséről EGYEZTETNI SZERETETT volna.

This Post:
22
215892.559 in reply to 215892.558
Date: 3/12/2013 5:09:29 PM
Carpathian Bears
II.2
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Szerintem itt lenne az idő a két Kiskakasnak (tudom, hogy az égig érő egok miatt a "kis" előtagon megsértődnek az érintettek, de nem érdekel...) nem a tömegeket próbálni befolyásolni fórumon, hanem elkezdeni megbeszélni a problémákat privátban és kitalálni, hogy hogyan fognak együttműködni. Nem kell ahhoz szeretni egymást, hogy együtt tudjon két ember dolgozni.

Hadd emlékeztessek mindenkit 1-2 dologra:

1. Nem kell itt ekkora szakadékot felépíteni a kicsik és a nagyok közt, válogatott van és kész, nyílvánvaló, hogy mindkét oldalnak valamilyen szinten kompromisszumos megoldásokat is el kell fogadni... ez együttműködés nélkül nehéz.

2. Ez nem arról szól, hogy vagytok ti, a nagy sztár kapitányok és mindenki alátok kell dolgozzon, hanem épp ellenkezőleg, van a közösség, van a válogatott és azért lettetek megválasztva, hogy legjobb tudásotok szerint képviseljétek a közösséget... na ez nagyon nehéz úgy, hogy nem vagytok hajlandóak ténylegesen együttműködni.

3. Oldjátok meg, ne "forum queen"-kedjetek itt tovább...

Bocsi ha bárkit megsértettem, de ez jött ki belőlem miután végigolvastam amit produkáltatok... szánalmas a sok hiszti.

From: kaygee

This Post:
00
215892.560 in reply to 215892.557
Date: 3/12/2013 5:14:43 PM
Overall Posts Rated:
173173
Két évvel ezelőtt azért hagytam itt a közösséget, mert becsapottnak éreztem mindenkit, aki az akkori győztes csapatra szavazott. És nem akartam azzal a stábbal együtt dolgozni. Attól még igényelek egy jó válogatottat, jó fórumélettel.

Hogy sírva ne fakadjak... Tudtommal nem engem zártak ki csalás miatt, hanem azt, aki megnyerte. Akkor ki is csapott be kit? Nehogy már még rohanjak is részvétet nyilvánítani.

Persze nekem legyen mondva, bevettem a stábba egy játékost, aki veletek kampányolt az előző választások során, egy fórumüzenetig el is jutott az ötlete két szezon alatt.

Hiába, múlandó dolog a hazafiság.

A játékosnevelés meg eddig tart nálad. (26652533) Javaslom, hogy erre bíztasd majd azokat is, akiket a programodba beveszel.

A Tham trade (19814758) időzítése is érdekes dolog, mintha úgy rémlene, hogy ennél 1 millával olcsóbban, időarányosan jóval kedvezőbb edzettségi állapotban agyon reklámoztuk korábban. Ha megválasztanak megveszem, ha nem, hát nem veszem...

No, tényleg megyek.

This Post:
00
215892.561 in reply to 215892.560
Date: 3/12/2013 5:19:16 PM
Overall Posts Rated:
145145
Kezdek tényleg kétségbeesni.

Most az a baj, hogy hazahozok drága pénzért egy játékost, és így nem fog elkallódni?
Itt már tényleg nem értem az embereket.

Révay-t meg azért adtam el, és ezt le is írtam, mert túl sokat faltolt. Ezt nem lehetett előre látni.
Ez van, tovább kell menni.

"Hiába, múlandó dolog a hazafiság."

This Post:
00
215892.562 in reply to 215892.559
Date: 3/12/2013 5:24:15 PM
Overall Posts Rated:
145145
Elkezdtem megbeszélni privátban, az első leveleim egyike oda ment.
Én még mindig várom, addig is kutatom a játékosokat. Ahol eddig is volt scout, ott nem szólok bele, csak feljegyeztem az eddigi scoutot.

A következő lépés az lesz, hogy amint megvannak a listák, megnézzük a játékosainkat, és nevekkel fogok cimihez menni egyeztetni. Én úgy érzem, megtettem mindent, és még mindig megteszek, hogy ez működjön.
Ha nem, szívesen fogadok kritikát, miben változtassak.

From: Cimi

This Post:
00
215892.563 in reply to 215892.562
Date: 3/12/2013 6:25:29 PM
Overall Posts Rated:
146146
Kérlek szépen minden kötekedés nélkül az én nevem Cimi és nagybetűvel. Nem vagyok én Nemecsek Ernö sem áruló.

Nem érted meg a problámám igaz? Egy barátommal beszéltem akinek van egy superstarja és irtál neki levelet és azt kérdezted valaki beszélt -e vele és ha nem majd te szivesen segitesz. Na ez nem a te feladatod miért nem lehet ezt megérteni? Ezután csak a húzoemberekkel foglalkozzunk? Tudtam,hogy ez lesz és nekem ez az egyetlen problémám semmi más.
Minden fiatalt behivtál. 2 olyan játékos van aki multis és válogatott közelében van az egyik az enyém bezzeg ezzel nem kerestél meg ami a munkád lenne de a superstarokat már edzeni akarod. Kérlek nehogy azt mondjátok,hogy nincs igazam.

De tényleg hagyjuk abba vitatkozást mert utálom én is. Soha senkivel nem vesztem itt össze. Huklival amikor a Választáson indultunk 1 rossz szó nem hangzott el egy korrekt választás volt ha nyer meghajolok elötte és segitettem volna a munkáját ha megkér erre .

Advertisement