ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!
Επιστροφη στην ενεργο δραση της Εθνικης!!
αντε να ανεβουμε λιγο γτ μας εχει κλεψει την δοξα η μικρη!! :P
λοιπον σας καλωσοριζω στο ομορφο αλλα λιγο κκρυο Πολυκαστρο στο νομο Κιλκις για να γινει και φετος η παρουσιαση της εθνικης..Σ-26!
Απο εδω θα αναχωρησουμε κατευθειαν για τα Τιρανα οπου και αγωνιζομαστε αυριο κοντρα στην γειτονικη Αλβανια αναζητωντας την ρεβανς υστερα απο την περσινη μας ηττα!!
για να κανω ενα γενικο σχολιο..εχουμε για ακομη μια φορα θεμα με τους ψηλους..ειδικα με την φυγη του Αγαλιωτη ανοιξε ακομη παραπανω η τρυπα στα ριμπαουν..και ο Καλογεριδης ακομα θελει προπονηση!!και στους υπολοιπος των φιλικων..ναι μεν ειναι καλοι προπονημενοι παικτες..ωστοσο οι περισσοτεροι με οχι και τοσο αποδοτικη προοπτικη..ωστοσο το παλευουμε με ολους τους..στην θεση 3 ειμαστε καπως πιο κορεσμενοι..με την εισοδο στην εθνικη του Γερμανακου..με ελληνα μανατζερ..οτι καλυτερο για μας!..στους εξω παικτες δεν ειμαστε κομπλε τελειως..αλλα δεν εχουμε και το μεγαλο κενο των ψηλων..στους περιφερειακους εχουμε το θεμα με τις καταστασεις..για παραδειγμα δεν περιμενω τον γεροθοδωρο φετος να ειναι ετοιμος για κανενα παιχνιδι!!
η κληρωση δεν ειναι κακη..δεν ειναι ομως και η καλυτερη δυνατη..δλδ ναι μεν δεν βρεθηκε στον δρομο μας η Ουκρανια..ωστοσο δεν μας ετυχε το Βιετναμ..παιζουμε με δυο γειτονικες χωρες οι οποιοες μαλιστα την προηγουμενη σεζον εκμεταλευοντας τις τοτε καταστασεις μας ειχαν κερδισει!!
δεν εχουν ομως καλυτερο ροστερ και μη θελοντας να ρισκαρω καμια νικη..θα κατεβαινουμε σε καθε παιχνιδι συντηρητικα!!
εμφανιστηκε και ο παραγοντας προβλεψης φετος που εμενα προσωπικα δν μου εχει γεμισει και πολυ το ματι και μου κοστισε 2 νικες στο πρωταθλημα με την ομαδα μου!!
σε αυτο το σημειο θελω να ευχαριστησω τον Στεφανο tapoutos 7 ..ο οποιος ακουραστος εργατης της εθνικης ειναι συνεχεια στο πλευρο μου στο κομματι της υποδομης..οπως και τον μαμου τον οποιο θα εχω την ευλογια να τον εχω και φετος μαζι μου στο σκαουτιγκ των αντιπαλων!!
τελος με τα λογακια και τα μπλα μπλα..
δεν θελω να προδοθω απο κανεναν και για αυτο ηθελα να ειμαι πολυ αυστηρος με την επιλογη μου στους παικτες πρωτης γραμμης!!
1.Kirilos Sidiropoulos (16707371) ..{fay_stelaios}
Πρωτος παικτης που επιλεγω για φετος να φορεσει την γαλανολευκη φορμα δεν θα ταν αλλος απο τον περσινο ψηφισμενο mvp..
ο Σιδηροπουλος απο την Τριπολη εχοντας ηδη 29 παιχνιδια στα χερια του με την εθνικη ερχεται και φετος για τις δυσκολες αποστολες..γνωστος για την σταθεροτητα του απο την θεση 3 ελπιζουμε να ειναι σε θεση να μας λυσει τα χερια!!
2.Agisilaos Germanakos (24004222) ..{Indestructible}
Ηταν γνωστο απο περσι οτι ο Γερμανακος ηταν εντος πλανων για την φετινη σεζον!! ο 26χρονος σμαλλ πηρε καποιες ευκαιριες στα περσινα φιλικα και αρεσει..επισης με ελληνα μανατζερ ειμαστε σιγουροι οτι το νεο αιμα θα ανανεωσει την εθνικη..ο ιδιος ο παικτης θα εχει μια τυχερη χρονια μιας και κερδισε το φρουρι που κοψαμε το τιμ..με βελτιωση σε ολους τους τομεις..και με καλη αγωνιστικη κατασταση ωστε να δικεωσει ολους εμας που τον εμπιστευτηκαμε!!
3.Nikos Yianniotis (13396281) ..{Cercle Saint-Pierre}
Βγαινουμε εκτος συνορων για να βρουμε την πιο γνωστη συνταγη της εθνικης..σε μια θεση που ποναμε ο Γιαννιωτης ειναι το γνωστο δυνατο οπλο μας!!εχοντας συμπληρωσει ηδη 60 παιχνιδια με τα χρωματα της εθνικης για αλλη μια,ισως και τελευταια χρονια ειναι εδω..δειλωνει παρον και ειναι ετοιμος με την σταθερωτητα που διαθετει στα παιχνιδια του να μας χαρισει ευχαριστο πονοκεφαλο στα πλανα των αγωνων!
4.Alexios Tsatsaronis (18028344) ..{KB Ensari}
Απο τους πιο δημοφιλης παικτες και ο Τσατσαρωνης δεν θα μπορουσε να απουσιαζει απο το ροστερ μας φετος..εχοντας αλλαξει ομαδα πλεον..εχει μετακομησει στην γειτονικη Αλβανια,ενω θελαμε και αγωνιστηκα να τον φερουμε πισω..ευχομαστε να ειναι σε θεση να δωσει το 1000% των δυνατοτητων του για μας!!..34 παιχνιδια με την εθνικη!!