Látod hazug állítasz valamit amit be se tudsz bizonyítani 3-at mondtál, egyet tudsz mondani. Talán ez talán az? Mondtál egy nevet! Én is tudok mondani neked egy nevet aki miattad hagyta abba. Kofa73! Ha körbe kérdezek és visszanézek a fórumon, még vagy 20-at találunk akik becsődöltek a nevelési szokásodtól.
Különben nem lettél volna aktív a kinti scout fórumon
Lehet igazad van, bár ez nem bizonyíték. Miután befejeztem, még szezonokig beláttam oda és írtam is.

DE miért nem motsoltál a török ellen? Nem látom azt, hogy mindenáron be akartál kerülni a 4-be, pedig előre ki volt emelve, kb van 10-20% sanszunk legalábbis nagyon kevés esélyünk van!
Kis butus. Olvasni tudni kell. A választ leírtam 2 szezonnal ezelőtt. Sőt leírtam neked már ma is. Mivel gyp-s vagy, leírom még egyszer.
Fontos!
Aki ismer, tudja, én kockáztatós típus vagyok. Engem nem érdekelnek az olyan alap célok, hogy jussunk ki az EB-re vagy jussunk be a vigaszági vb rájátszására. Én nyerni akarok, nem vegetálni, és ha erre lehetőség lesz, mindent megteszek, hogy a maxot hozzam ki a csapatból, és nem a minimum elvárást. Előfordulhat, hogy néha nagyot bukik a csapat velem, de így látok lehetőséget arra, hogy ha lesz egy kis szerencsénk és megfelelő csapatunk, talán valami igazán nagyot érhetünk el! Akit ez zavar, kérem ne szavazzon rám!
Kiemelem a kérdésedre a válaszokat, mert te úgy se találod meg a rengetegben.
1. Én nyerni akarok, nem vegetálni
Ha motsolok, akkor sose jutunk a döntőbe, és sose tudtunk volna nyerni. Kis butus hát ezt se tudod?
2. Engem nem érdekelnek az olyan alap célok, hogy jussunk ki az EB-re vagy jussunk be a vigaszági vb rájátszására
A 4 közé jutás ugyan olyan mint a 8 közé jutás, nem perspektíva, és remélem a jövőben se lesz perspektíva bárki lesz a kapitány.
3. Előfordulhat, hogy néha nagyot bukik a csapat velem, de így látok lehetőséget arra, hogy ha lesz egy kis szerencsénk és megfelelő csapatunk, talán valami igazán nagyot érhetünk el!
Most bukott a csapat. De se igazán jó csapatunk nem volt, se szerencsénk. Trabanttal nem lehet nyerni ugyebár ezt mondta egyszer egy Isten.
Hála a viselkedésednek sose tudjuk meg, mi lett volna, ha így folytatjuk tovább.
Nálam senki sem csinálta azóta sem lelkiismeretesebben a scoutolást!
Senki nem tagadja, bár fingod sincs róla, Szepiz, Kusti, Peter milyen munkát vgez, így ezt nem tudhatod. Nem azt mondtam, hogy nem voltál lelkiismeretes, csupán azt állították rólad a nevelők, hogy miattad mentek csődbe csomóan. Miattad fejezték be. Lelkiismeretesen szarul végezted a dolgokat a tulajok szemszögéből.
Kis butus, az hogy valamit lelkesen csinálsz még nem jelenti azt, hogy jól is csinálod. Mert én lelkesen taktikáztam a törökök ellen, te mégis azt állítod, hogy rosszul csináltam. Pedig lelkes voltam hidd el.

Butuska senki nem állította, hogy trehány voltál. Csupán a nevelők szemszögét nagy ívbe leszartad, és értéktelen (igaz az u21 számára fontos) játékosokat neveltettél szezonokig ha igazak az akkor téged ért vádak.
A hazug szót több kontextusban is rosszul használtad. Nyelvtanból is felmentett voltál? Számon kérni valamit nem lehet hazugság. ÓÓÓ kis butus!