Nejprve bych chtěl požádat macrose, aby se v tomto případě zdržel komentáře, že za vším stojím zase já. Děkuji
Pepanovi jsem dohodu doporučil já, třeba by k ní dospěl i sám. Důvod? Myslím si, že pro oba týmy může být výhodná.
Oba týmy mají ještě teoretickou šanci postoupit do semifinále (ale ne současně), i když ta šance už klesla někam do jednotek procent. V každém případě cesta vede jen přes 2 výhry a souhru ostatních výsledků a ještě bude potřeba mít dobré skore, což v případě Slovenska dělá šance ještě o kus menší než naše.
Znamená to, že max. 3 týmy se můžou dostat na 4 výhry, zatím je to jen Španělsko. Dále se můžou dostat už jen 2 týmy na 4 výhry, což se stane už v příštím kole, protože se hraje Polsko - Francie a Austrálie-Srbsko, takže potřebujeme, aby týmy, co tyhle zápasy prohrají, prohráli i v posledním kole. V pondělí kromě našeho zápasu se hraje ještě Španělsko - USA, kde by výhra USA taky snížila šance, protože USA nesmí vyhrát oba zápasy.
Poslední kolo se hraje:
USA - Francie, Česko - Austrálie, Slovensko - Polsko, Španělsko - Srbsko
Takže ten, kdo vyhraje vzájemný zápas, může na uchování naděje potřebovat pomoc (výhru) poraženého, pokud v pondělí prohraje Austrálie, tak vy naší, pokud prohraje Polsko, tak my vaší. Když se navzájem vybijeme na CT, tak si asi moc nepomůžeme.
Samozřejmě může být už v pondělí hotovo, pokud USA vyhraje a Francie prohraje, pak by bylo jasné, že si v posledním kole jeden z nich připíše výhru.
Další věc je, jak se která strana cítí při stejném úsilí a jaké jsou nálady. Kdy nepočítám baráž, tak jsme porazili jen slabé Alžírsko, na stejné úsilí Taiwan a na vyšší úsilí Polsko. Takže výsledky hodně podobné. Nálada bude asi taky hodně podobná. Máme jednou vyšší úsilí než soupeř a ne všechny naše stejné úsilí jsou TIE, nehráli jsme CT na MS, rozdíl by mohl být pokud jste CT nějaký zápas hráli, ale z ratingů předpokládám, že ne. My jsme teda MS začínali s nižší náladou, protože baráž jsme hráli TIE-CT-TIE, pokud si dobře pamatuji.
Ještě mě napadá, kdo má jaké cíle, samozřejmě může být váš primární cíl, neskončit osmí. Jak tě znám, tak bych čekal, že budeš živit postupovou naději, dokud bude aspoň teoretická.
Další věcí je, co kdo bude hrát, když dohoda nebude. Ani jedna strana neočekávám, že by bez dohody hrála TIE. Jestli někdo bude chtít riskovat normal, je otázka.
Samozřejmě, pokud si myslíš, že tobě dohoda nic nepřináší, máš právo jí odmítnout nebo na ní nereagovat, ale přijde mi zbytečná tvá reakce. Vůbec jsem nepochopil tvojí myšlenku o morálních příbězích. Něco jiného by bylo, kdybychom chtěli dohodu, že jedna strana vypustí zápas, aby nahnala skore, kdyby přece jen k rovnosti výher o 4. místo došlo, to by bylo i podle mne za hranou.
Last edited by rwystyrk at 4/29/2016 4:56:37 AM