nego na GM-a...zato sto me covek izludjuje
da i obrazlozim...evo najbolji primer...svadjamo se lepo u temi Mladi Orlovi 10 i umesto da odma stavi upozorenje pre svog mesanja on se dobro isproziva pa onda kada mu odogvara stavi upozrenje i ja treba da cutim...znas kada cu da cutim NIKAD BRE. On kada je uzeo da bude GM vise nema licno misljenje...ja necu da uposljavam babu da mi baca pasulj da vidim kada se obraca kao GM, a kada kao obican igrac...
Tacno tako, sad bas licis na pravog sesnaestogodisnjaka :):):):):):):) to je ono o cemu skoro pisah, ja znam sve, ja sam najpametniji itd, pa takav sam i ja bio pre desetak godina, jbga, ti imas srece, ja tada nisam znao za online igre. :):):):):):):) a nisam ni imao nekog kao sto je Cika :):):):):):):):)
Nemoj i nemojte, bez potrebe, zbog loseg odnosa sa GM-om, da reprezentaciju uvlacite u sve to, bez obzira sto je Cika selektor. Eto ti dobar primer zasto je bolje kad nas je vise i zasto je ovakav sistem bolji. Ukoliko ne zelis sa njim, kao selektorom, da kontaktiras o bilo cemu vezanom za reprezentaciju, a hoces i imas zelju za tim, imas na raspolaganju ostale menadzere koji ce ti dati odgovore oko reprezentacije, i mene i Jarleya i Frksa. . . . . . .
Ali stvarno mi mnogo smeta, sto zbog loseg odnosa sa cikom ili mozda sa mnom trazite dlake u jajetu da dokazete da se u reprezentaciji ne radi dobro. Ja opet ponavljam i opet cu ponavljati, mozda nekome dosadim pa resi i da uradi nesto korisno. U strucnom stabu reprezentacije imate osam menadzera, nemoguce je da ste sa svakim od njih u losim odnosima.