V pondělí hrajeme se Slovenskem a zápas bude poslední prověrkou před prvním kolem turnaje útěchy. Dopředu jsme si domluvili taktiku z důvodu experimentů, tak ani sestavu nebudu tajit. Všichni hráči mají stejnou formu (resetnutou 7), takže sestava by se mohla hodně blížit ideální pro jednu ze základních variant našeho taktického repertoáru, hlavně osmička hráčů - Klíma, Uhrovic, Lípa, Smolník, Sedlár, Hána, Urbánek, Kubeš - by měla být základem týmu pro turnaj útěchy (minimálně pro jeho úvodní část, samozřejmě někteří hráči mohou tréninkem před/v playoff získat silnější pozici, než jakou mají nyní) a obvykle by se měla v sestavě objevovat (pokud je nevyřadí zranění nebo hodně špatná forma). Na některých pozicích je nominace hodně ovlivněna taktikou, do naší klasiky by hodně promlouvali i jiní hráči, třeba Hemza nebo Volný.
Na Slovensko zkusíme Low Post a v obraně asi 2-3 zonu, ještě čekám na potvrzení taktik z jejich strany, já jsem si určil náš útok a jejich obranu a dal jsem jim možnost výběru pro jejich útok a naši obranu.
PG - Smolník/Uhrovic/Trebický
SG - Lípa/Klíma/Trebický
SF - Sedlár/Horínek/Klíma
PF - Urbánek/Kubeš/Adámek
C - Hána/Vogel/Adámek