Szerintem jelentkezz a haladó mentor programba. Ott tapasztalt ügyes felhasználók adnak edzési és csapatépítési tippeket. Ezt azért javaslom neked, mert az eddigi tapasztalataim szerint az elképzeléseidben alapvető problémák vannak. 1-2 dolgot engedj meg, hogy megjegyezzek illetve kommentáljak. Az egy dolog, hogy kétposztos edzést akarsz adni. Sokan látják ezt a a felemelkedés útjának, hiszen így egyszerre 6 játékost tudnak edzeni. Felét eladják felét megtartják. De olyanról még nem hallottam, hogy 2 max 3 játékosnak adjon valaki 2 posztos edzést és ezt jó ötletnek tartsa. Ha egyposztos edzést adsz középszerű indulókkal rendelkező játékosoknak akkor lesznek középszerű játékosaid (amíg bele nem jössz az edzésbe). Ha ugyan ilyeneknek 2 posztost adsz, még gyengébb játékosaid lesznek. +. osztályú szinvonalat fogsz tudni tartani, de előre lépés nem fog történni. Ha véletlenül feljutsz a 2. osztba egy szezont után visszazuhansz a 3.-ba. A játékosaid időközbe kiöregednek, viszont a fiatalok meg nem fejlődnek olyan ütembe ahogy kell. Ha 6 játékost edzel akkor 1-2-őt legalább tudsz értékesíteni, ha 2-3-at akkor ugyebár mind marad nálad. Én a 2. osztba élcsapat vagyok úgy, hogy 3 fiatal 19-20-21 éves neveltjeim vannak talán a legfontosabb C poszton. Nehogy akkor ne tudd megoldani a 3. osztban azt, hogy IR poszton 1 posztos edzést adj. Halgass a többiekre szerintem, senki sem ajánlott butaságot.
Kustival egyetértek:
32 éves tehát jövőre már dobálja el a képességeit.
Utána ki lesz az irányítód?
3. játékosnak mehet az egy posztos edzés.
Kiesési gondod nincs idén, feljutási esélyed sincs.
Tehát ez a szezon volna a legjobb, csak irányító poszton nyomni az edzést.
Amikor 2. meccsed van a héten akkor meg védő 1.1, vagy védő tempó.
Remix jó tanácsot adott:
Legjobb megoldás, ha 3 embert kiszemelsz, és őket edzed egy posztos (IR) edzéssel minden meccsen másikat.
Én is azt mondom, az irányítódat játszasd dh poszton, mivel ott ugyan olyan kiemelkedő tud lenni mint IR poszton (ha már ennyire ragaszkodsz hozzá) és IR-be meg kezdj el edzeni rendesen. Amúgy ha rám hallgatsz akkor most adod el az irányítódat, mivel 3x-os árat kapsz érte. Két szezon múlva meg előreláthatólag a mostani értékének kb a tizedét. Ha jól emlékszem azt írtad, hogy 6-os edződ van. 6-os edzővel tudsz edzeni 2 kiválló játékost és egy középszerűt. Hatalmas hiba a részedről a többposztos edzés amivel majd nevelsz 3 középszerűnek sem mondható játékost drága elit edzővel. Az edző és az edzőcsere + edzők fizetése árakat se fogja behozni a 3 edzett játékosod. Drágának tűnnek a játékosok most, de ha beleveszed azt, hogy 500k-t költesz jó esetben az edződ éves fizetésére+ a megvétele is több száz ezerbe került, 4-5 szezon alatt kijön jó pár milliós tétel amin halomnyi középszerű játékost tudnál venni útközben. Teljesen elherdálod a 6-os edző képességét ráadásul feleslegesen vetted meg sok pénzért. Minden héten kidobsz az ablakon 10-20-30 ezret, ha az elképzelésed szerint csinálod tovább. A csapatod sem fejlődik olyan mértékben mint ahogy fejlődhetne. 3 szezon helyett 5-6-7 szezont kell várnod a messiásra.
Zárszónak csak annyit, (nem simerem a csapatod) nem tudom mik a terveid, de őt nehogy elkezd edzeni
(36934009). 20 éves tehetség tehetségű. Kuka egyből. Add el nehogy elpazarolj rá akár 1 hét edzést. :D Ha befejezed a center edzést, add el a 23 éves MVP-det azonnal, most nagyon nagyon sok pénzt ér neked. Vegyél töredékéért idősebb tapasztaltabb centereket és megfelelően edzhető fiatalokat. Így lesz pénzed erősíteni a csapatodat tovább, lesz edzett játékosod és ha ügyes vagy marad még pénzed spórolás képpen, ha majd idővel nagyot akarsz durrantani dobbantani. Nehogy elkövesd azt a hibát, hogy befejezed az edzését a playádnak és utána hagyod elértéktelenedni a csapatodban. Ha előre akarsz jutni váltsd be értékért mindig a megfelelő játékosaidat a megfelelő időben.