BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
240885.555 in reply to 240885.549
Date: 11/20/2013 11:21:39 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Τώρα να καταφέρει να τον φτάσει και αν γίνεται να τον ξεπεράσει είναι κάτι που θέλουμε όλοι μας (δεν ξέρω για το Στέλιο :Ρ)

προχώρα και μην κολλώνεις! μακάρι 100 παίκτες να ξεπεράσουν το παιδί μου. και αν κάτι χρειαστείς εγώ εδώ είμαι.

This Post:
00
240885.556 in reply to 240885.555
Date: 11/20/2013 12:15:06 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Χαχαχα πλακα έκανα
Το ξέρω ότι δεν έχεις θέμα οπως δεν έχω και γω ;)
Ας βγει ο Τσόγκας καλός κι ας βοηθήσει την εθνική και μετά ας βγουν 300 καλύτεροι..τη δουλειά του την έκανε
Ευχαριστώ..καταρχάς πάω για εσ.σκορ και περιμένω και οδηγίες απο τον ταπούτο για την επόμενη βδομάδα.Αν έχω καποια απορία που μπορείς να βοηθησεις να σαι σίγουρος ότι δε θα ντραπώ να σε ρωτήσω..!!

From: pazinok
This Post:
00
240885.557 in reply to 240885.1
Date: 11/24/2013 5:53:21 AM
Overall Posts Rated:
335335
αυριο το δευτερο τεστ- ψησιμο των μικρων μας..παλι εντος εδρας διαλεγω λογω πολυ χαμηλου ενθουσιασμου..και με πολυ αδυναμη ομαδα!!..(υπηρχε συζητηση με ολλανδια..αλλα που να τρεχουμε εκει πανω :))
η προπονηση εγινε σε χαμηλους τονους..στο γηπεδο του getho αυτην την φορα..
η πενταδα παραμενει η ιδια εκτος μιας αλλαγης στο κεντρο περνωντας βασικος ο καλογεριδης!!
θα δοκιμασουμε τον τσογκα αλλαγη στο 2 και τον τσαλαβουτα στο 3!!
ο μαλτεζακης αρρωστησε και δεν ακολουθησε οπως επισης και οι γριπαρης,σαγιοναριδης που δεν προτιμηθηκαν!!

Message deleted

This Post:
00
240885.560 in reply to 240885.557
Date: 12/4/2013 2:22:46 PM
Overall Posts Rated:
335335
Dimitris Agaliotis (12597386)
το χασαμε και αυτο το κορμι..οχι οτι ηταν στα πλανα της εθνικης την ερχομενη σεζον..απλα οπως και να το κανουμε ειναι απο τους δημοφιλης παικτες της εποχης μας!! 72 παιχνιδια με τα χρωματα της εθνικης!!

This Post:
00
240885.561 in reply to 240885.1
Date: 12/8/2013 10:35:33 AM
Overall Posts Rated:
335335
(21044324)

σκοπος να διαπραγματευτουμε την τιμη

This Post:
00
240885.562 in reply to 240885.1
Date: 12/15/2013 8:48:28 AM
Overall Posts Rated:
335335
(18028344) .. (16707572) .. (19549119)

3 βασικα στελεχοι προς πωληση!!

This Post:
33
240885.563 in reply to 240885.1
Date: 1/5/2014 3:08:07 PM
Overall Posts Rated:
335335
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!

Επιστροφη στην ενεργο δραση της Εθνικης!!
αντε να ανεβουμε λιγο γτ μας εχει κλεψει την δοξα η μικρη!! :P
λοιπον σας καλωσοριζω στο ομορφο αλλα λιγο κκρυο Πολυκαστρο στο νομο Κιλκις για να γινει και φετος η παρουσιαση της εθνικης..Σ-26!
Απο εδω θα αναχωρησουμε κατευθειαν για τα Τιρανα οπου και αγωνιζομαστε αυριο κοντρα στην γειτονικη Αλβανια αναζητωντας την ρεβανς υστερα απο την περσινη μας ηττα!!
για να κανω ενα γενικο σχολιο..εχουμε για ακομη μια φορα θεμα με τους ψηλους..ειδικα με την φυγη του Αγαλιωτη ανοιξε ακομη παραπανω η τρυπα στα ριμπαουν..και ο Καλογεριδης ακομα θελει προπονηση!!και στους υπολοιπος των φιλικων..ναι μεν ειναι καλοι προπονημενοι παικτες..ωστοσο οι περισσοτεροι με οχι και τοσο αποδοτικη προοπτικη..ωστοσο το παλευουμε με ολους τους..στην θεση 3 ειμαστε καπως πιο κορεσμενοι..με την εισοδο στην εθνικη του Γερμανακου..με ελληνα μανατζερ..οτι καλυτερο για μας!..στους εξω παικτες δεν ειμαστε κομπλε τελειως..αλλα δεν εχουμε και το μεγαλο κενο των ψηλων..στους περιφερειακους εχουμε το θεμα με τις καταστασεις..για παραδειγμα δεν περιμενω τον γεροθοδωρο φετος να ειναι ετοιμος για κανενα παιχνιδι!!
η κληρωση δεν ειναι κακη..δεν ειναι ομως και η καλυτερη δυνατη..δλδ ναι μεν δεν βρεθηκε στον δρομο μας η Ουκρανια..ωστοσο δεν μας ετυχε το Βιετναμ..παιζουμε με δυο γειτονικες χωρες οι οποιοες μαλιστα την προηγουμενη σεζον εκμεταλευοντας τις τοτε καταστασεις μας ειχαν κερδισει!!
δεν εχουν ομως καλυτερο ροστερ και μη θελοντας να ρισκαρω καμια νικη..θα κατεβαινουμε σε καθε παιχνιδι συντηρητικα!!
εμφανιστηκε και ο παραγοντας προβλεψης φετος που εμενα προσωπικα δν μου εχει γεμισει και πολυ το ματι και μου κοστισε 2 νικες στο πρωταθλημα με την ομαδα μου!!
σε αυτο το σημειο θελω να ευχαριστησω τον Στεφανο tapoutos 7 ..ο οποιος ακουραστος εργατης της εθνικης ειναι συνεχεια στο πλευρο μου στο κομματι της υποδομης..οπως και τον μαμου τον οποιο θα εχω την ευλογια να τον εχω και φετος μαζι μου στο σκαουτιγκ των αντιπαλων!!
τελος με τα λογακια και τα μπλα μπλα..
δεν θελω να προδοθω απο κανεναν και για αυτο ηθελα να ειμαι πολυ αυστηρος με την επιλογη μου στους παικτες πρωτης γραμμης!!

1.Kirilos Sidiropoulos (16707371) ..{fay_stelaios}
Πρωτος παικτης που επιλεγω για φετος να φορεσει την γαλανολευκη φορμα δεν θα ταν αλλος απο τον περσινο ψηφισμενο mvp..
ο Σιδηροπουλος απο την Τριπολη εχοντας ηδη 29 παιχνιδια στα χερια του με την εθνικη ερχεται και φετος για τις δυσκολες αποστολες..γνωστος για την σταθεροτητα του απο την θεση 3 ελπιζουμε να ειναι σε θεση να μας λυσει τα χερια!!

2.Agisilaos Germanakos (24004222) ..{Indestructible}
Ηταν γνωστο απο περσι οτι ο Γερμανακος ηταν εντος πλανων για την φετινη σεζον!! ο 26χρονος σμαλλ πηρε καποιες ευκαιριες στα περσινα φιλικα και αρεσει..επισης με ελληνα μανατζερ ειμαστε σιγουροι οτι το νεο αιμα θα ανανεωσει την εθνικη..ο ιδιος ο παικτης θα εχει μια τυχερη χρονια μιας και κερδισε το φρουρι που κοψαμε το τιμ..με βελτιωση σε ολους τους τομεις..και με καλη αγωνιστικη κατασταση ωστε να δικεωσει ολους εμας που τον εμπιστευτηκαμε!!

3.Nikos Yianniotis (13396281) ..{Cercle Saint-Pierre}
Βγαινουμε εκτος συνορων για να βρουμε την πιο γνωστη συνταγη της εθνικης..σε μια θεση που ποναμε ο Γιαννιωτης ειναι το γνωστο δυνατο οπλο μας!!εχοντας συμπληρωσει ηδη 60 παιχνιδια με τα χρωματα της εθνικης για αλλη μια,ισως και τελευταια χρονια ειναι εδω..δειλωνει παρον και ειναι ετοιμος με την σταθερωτητα που διαθετει στα παιχνιδια του να μας χαρισει ευχαριστο πονοκεφαλο στα πλανα των αγωνων!

4.Alexios Tsatsaronis (18028344) ..{KB Ensari}
Απο τους πιο δημοφιλης παικτες και ο Τσατσαρωνης δεν θα μπορουσε να απουσιαζει απο το ροστερ μας φετος..εχοντας αλλαξει ομαδα πλεον..εχει μετακομησει στην γειτονικη Αλβανια,ενω θελαμε και αγωνιστηκα να τον φερουμε πισω..ευχομαστε να ειναι σε θεση να δωσει το 1000% των δυνατοτητων του για μας!!..34 παιχνιδια με την εθνικη!!

This Post:
11
240885.564 in reply to 240885.1
Date: 1/5/2014 3:08:11 PM
Overall Posts Rated:
335335
5.Panos Adamakis (21038013) ..{IV Bullets}
Αν ειχε ενα δυνατο σημειο η περσινη εθνικη μεσα στο παρκε..αυτο ηταν η ροη της..και δεν θα το καταφερνε ποτε αυτο χωρις την συμμετοχη του Πανου!!ας μην κρυβομαστε ομως..η αληθεια ειναι οτι περσι μας απογοητευσε αρκετα με τα παιχνιδια που εκανε..η αντοχη του παραμενει χαμηλα..η αμυνα του αδιορθωτη..ωστοσο δεν μπορουμε να μην τον υπολογιζουμε..πρεπει να διαψευσει ολους οσους τον αμφισβητησαν..για αυτο και του δεινουμε την ευκαιρια να σταματησει να ειναι ο πιο παρεξηγημενος παικτης της κοινοτητας!!εφτασε κιολας τα 33 παιχνιδιa..

6.Stathis Kranidiotis (13395633) ..{Чики-Чики-Чики-Да}
Την τιμητικη του ο Κρανιδιωτης και φετος!..ο αρχηγος μας για φετος με 74 παιχνιδια στην πλατη του με την εθνικη παιρνει και για την σ26 φανελα ..κοταξτε παιχνιδια που κανει στα 32 του (66238158) ..με ενα ερωτηματικο εαν θα παραμεινει στην ομαδα που αγωνιζεται τωρα..τον χρειαζομαστε πρωτα γιατι ειναι καλος αθλητης..μετα για τις ικανοτητες του στο μπασκετ..και τελος για να κραταει την ηρεμια στα αποδυτηρια!!

7.Ektoras Ipnaras (21039207) {I.C.I. BC}
Το περσινο μπαλαντερ επιστρεφει στην εθνικη καθως ο χορος των περσινων παικτων πρωτης γραμμης συνεχιζεται!!
πλεον αγωνιζεται εντος της χωρας μας..πραγμα που μας ανακουφιζει στο θεμα επικοινωνιας..ο ρολος του στην εθνικη ευτυχως ή δυστυχως εχει αλλαξει και ειναι περισσοτερο αναγκαιος!!στα χερια του δεινουμε σε μεγαλο βαθμο την αποδοση που θα κιμανθουμε!!

8.Yiorgos Vamvakaris (21041730) ..{Gustavson TEAM}
Δεν ειναι ετοιμος για το πρωτο παιχνιδι της εθνικης..ωστοσο αυτον ξερουμε αυτον εμπιστευομαστε..κερδιζει μια θεση στην πρωτη γραμμη για δευτερη συνεχομενη σεζον..

9.Asimakis Krasakis (16707572) ..{Sleeping Dragon}
Ισχυει το ιδιο με τον Βαμβακαρη..ο Κρασακης αυτην την στιγμη ειναι το καλυτερο ελληνικο κεντρο εν ζωη!!
ελπιζουμε η κουραση να τον αφησει να χαλαρωσει στην συνεχεια της σεζον για να μπορει να μας βοηθησει και να κανει αυτο που ξερει καλυτερα..

φτανοντας στην επιλογη νο10 να κανω μια μικρη εισαγωγη!!
εχουμε ηδη παρουσιασει δυο παικτες ας πουμε 2αρια..δυο παικτες σμαλλ..δυο παικτες καθαροαιμα σμαλλ και 4 ψηλους..πραγμα που σημαινει οτι λειπει ενας ακομη ασσος και 2 ακομα μπαλαντερ για να κλεισουμε μια 12αδα που θα ηταν το φυσιολογικο-ειδανικο-αναγκαιο αρχικο ροστερ για την εθνικη!!
το χειροτερο που μου συνεβει στην μεχρι τωρα θητεια μου στο τιμωνι της εθνικης ηταν η χειριστη επικοινωνια με τον προηγουμενο προπονητη της 21..δικαιολογημενα βεβαια απο την μερια του καθως ειχε τρεχαματα..ωστοσο το γεγονος ειναι οτι δεν πηραμε ποτε στα χερια μας κατασταση των 22χρονων!!μονοι μας δν καταφεραμε και πολλα..ευτυχως ο ταπουτος απο το περασμα του στην μικρη εθνικη ειχε μια λιστα..δν βρηκαμε πολλα χρυσαφια..βρηκαμε ομως τον..!!

10.Tellis Tirogalos (26399951) ..{Quinoline}
Η φετινη μας εκπληξη..ερχεται για να σταματησει την παρελαση των περσινων αρχικων παικτων πετωντας εξω τον Μπιτουλα που ειναι στην λιστα αγορας και δεν ξερουμε που μπορει να ειναι αυριο!!με ενα ερωτηματικο ομως και με μεγαλο ρισκο καθως ο μανατζερ του αν και ελληνας δεν μας κανει παρεα :O
ειναι το ανερχομενο αστερι..παικτης που θα συζητηθει πολυ τις επομενες σεζον..ο καλυτερος ασσος που εχουμε τωρα..με πολλες ομοιοτητες στο παιχνιδι του με τον Αδαμακη!!

για τις υπολοιπες πολυτιμες 2 θεσεις στο ροστερ θε ηθελα να βαλω τα 2 καλυτερα δυνατα μπαλαντερ που θα μπορουσα!!
και ενω πολυ σωστα θα παρατηρησατε οτι λειπει ο Γεροθοδωρος απο τα πλανα..
θα ηθελα να υπολογιζω παικτες πρωτης γραμμης αυτους που θα μπορω να εμπιστευτω για μια καλη κατασταση..ο Τοτης αν και ειναι ο αγαπημενος που απο τοτε πο αλλαξε ομαδα δεν ειχε ουτε μια φορα καλη αγωνιστικη κατασταση..και δεν θα ηθελα να παρω το ρισκο και να γεμισω τζαμπα μια θεση για αυτον!!

This Post:
22
240885.565 in reply to 240885.1
Date: 1/5/2014 3:08:15 PM
Overall Posts Rated:
335335
11.Panagos Kavoukis (20436493) ..{Atsalakotoi B.C.}
Μεχρι και την τελευταια στιγμη σκεφτομουν ποιον θα επαιρνα για αυτην την θεση!
Καταρχας ξεκαθαριζω οτι η επιλογη ειναι καθαρα με βαση την αγωνιστικη κατασταση που πιστευω οτι θα εχει ο παικτης κατα την διαρκεια της σεζον και οχι τοσο με βαση τις ικανοτητες του..για αυτο και ο Καβουκης προτιμηθηκε απο τον Λεπτογιαννο..περσινος νταμπλουχος παιρνει επιτελους την ευκαιρια να διξει τι αξιζει και στα εθνικα παρκε..καλυτερος στα ριμπαουν ,δλδ εκει που ποναμε..και απο τα βασικους!ο Καλογεριδης εχει ακομα περιθωρια βελτιωσης..ωστοσο θα κληθει εντος χρονιας!!

12.Yiannis Christoulakis (22761996) ..{Great Alexander}
Αλλη μια επιλογη της τελευταιας στιγμης υστερα απο πολυωρη σκεψη..
παικτης που προερχεται και αυτος απο ελληνικη ομαδα..ολοκληρωμενος παικτης με τα παντα του..καλυτερος απο Κιζεριδη και Τσογκα σε αντοχοβολες..οπως και απο τον Σιχαμενοπουλο απο τον οποιο ειναι καλυτερος σε περισσοτερα σκιλλς..εκτος ο παπαπετρου,παπαντωνιου διοτι παιζουν μονο 3αρια..ενω αυτος υπο συνθηκες μπορει να παιξει σε 2 θεσεις!!οσο αμφισβητουμε τον γεροθοδωρο και τον μπιτουλα οτι μπορουν να βοηθησουν μπορει να μας λυνει τα χερια..

καλη αρχη να εχουμε αυριο με τους αλβανους και βλεπουμε..
λοιπον!!???

Advertisement