BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Silni Skrzydłowi PF

[NT] Silni Skrzydłowi PF

Set priority
Show messages by
This Post:
00
7348.555 in reply to 7348.552
Date: 2/13/2010 7:39:18 AM
Overall Posts Rated:
112112
Nie da rady ;P Wtorek-egzamin, więc o PFach tylko dla czystej rekreacji i bez stresu ;)

This Post:
00
7348.556 in reply to 7348.555
Date: 2/13/2010 7:43:58 AM
Overall Posts Rated:
773773
Nie da rady ;P Wtorek-egzamin, więc o PFach tylko dla czystej rekreacji i bez stresu ;)

do środy też możemy poczekać :-))

This Post:
00
7348.557 in reply to 7348.556
Date: 2/13/2010 7:49:40 AM
Overall Posts Rated:
112112
Nie bądź taki pesymistycznie nastawiony - może dojdzie do jakichś consensusów :)

Druga sprawa, że jeśli nastrój po egzaminie będzie "niepoprawkowy" to odstresowywanie może się przeciągnąć do niedzieli ;D

PS. Dobrze tam kombinujesz, więc po co pisać o tym samym :) Spamimy, a aimar w swoim wątku tego nie lubi :P

This Post:
00
7348.558 in reply to 7348.549
Date: 2/13/2010 10:33:52 AM
Overall Posts Rated:
77
Kwestia na ile ugodowy wobec ewentualnych rad aimara będzie właściciel. Nie będzie można się zdziwić jeśli te 4-5 kolejnych skoków w OD okażą się zaporą nie do przejścia. To dopiero "szalony" musiałby być ;)

wow Panowie ale zamieszania narobilem ;-) to chyba o moim grajku mowa
1)Szefciu jestem tak szalony ze az sie sam siebie boje ;-))) wiec sie nie musisz martwic o moj potencjal ;-))) oceniam na "bezgraniczny" ;-))
2)dalszy plan treningowy to OD,wlasnie moze lekko przemieszany z 1na1 i JR bo zdecydowanie popieram trenowanie JS za pomoca 1na1 i JR ;-) jesli chodzi o trening innych pozycji niz SG
3)moj polski fin byl juz na tym forum w watku SF na poczatku sezonu gdzie podalem jego staty i pytalem czy jak mu dorobie gore to czy sie nada pod U21 lub NT. Potencjal zablokowalby go na C jak bylo w planach,a strasznie go lubie
Leszek raczej go skreslil, Mr. nie powiedzial nie choc zaznaczyl ze to bedzie bardzo trudne
ja sie zaparlem i powiedzialem ze jeszcze wszystkim pokaze ;-)))))
aimar jako jedyny wierzyl i to mi pomoglo wytrwac i dzieki Ci kolego ;-)))
4)ta dyskusja ktora przeczytalem wyzej pozwala mi poczuc satysfakcje z dokonanej decyzji i daja nadzieje ze kto wie, moze kiedys moj polski fin zalozy koszulke z orlem na piersi
Jesli nie zalozy to tez sie nic nie stanie i sprzedam go za 10 grubych baniek nich bedzie swiadectwem polskiej mysli szkoleniowej
a wtedy za te 10 baniek kupie sobie 3 polskich juniorow i zrobie z nich kolejne gwiazdy :-))))
taki mam plan
amen

ps.wszystkie wasze komentarze przeczytalem, zostana wykorzystane w planowaniu trenigu ;-))
kazdy krok planuje z kalkulatorem na kolanach zeby nie bylo ;-)

Last edited by kozlik at 2/13/2010 10:36:16 AM

This Post:
00
7348.559 in reply to 7348.540
Date: 2/13/2010 11:26:09 AM
Overall Posts Rated:
299299
Dobrze że są takie przypadki. Ratują reputację skautów. Wiem coś o tym ;)

Ty?
a ja Cie uważalem za jednego z najbardziej wytrawnych scotów:)

Zeby kazdy nie myślał , ze z mojej reki nic godnego uwagi nie wychodzi wklejam staty tego oto zawodnika:

Pensja (tygodniowo): $ 22 466
DMI: 75900
Wzrost: 6'8" 203 cm
Potencjał: allstar
Stan formy: porządny
Rzut z wyskoku: sprawny ↑ Zasięg rzutu: przeciętny
Obr. na dystansie: przeciętny Kozłowanie: sprawny
Wejście pod kosz: silny Podania: przeciętny
Rzut z bliska: znaczący Obr. pod koszem: znaczący
Zbieranie: wybitny Blokowanie: silny
Kondycja: przeciętny ↓ Rzuty osobiste: żałosny

Doświadczenie: żałosny

Jak widac nie doradzam trenowanie tylko "C" podobnych karykatur pod koszem:)
Jesli to tylko mozliwe doradzam wielokierunkowy rozwój.
W przypadku wyzej wymienionego zawodnika widzę tylko jeden problem-potencjał :/

jedyna jego szansa na grę w U21, to SF pod LI, na PFa ma za słaby dół, a potencjał nie pozwoli mu na więcej. Teraz to już w zasadzie sam trening OD do 12, ewentualnie przeplatany z DV.

This Post:
00
7348.560 in reply to 7348.541
Date: 2/13/2010 11:27:29 AM
Overall Posts Rated:
299299
myślałem raczej o blokowaniu..niedługo będzie draft i jakbym miał młodego, wysokiego z dosyć dobrymi parametrami mógłbym trenować C i PF równocześnie. obecnie nie mam za bardzo kandydatów na tę pozycję oprócz niego (a on jest ćwiczony na pozycji C). ale sprawa jest jeszcze do przemyślenia..

to może trenuj RB+BL na zmianę :) podobno zwiększa to liczbę skoków ;)

From: kozlik4

This Post:
00
7348.561 in reply to 7348.558
Date: 2/13/2010 11:30:13 AM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
41334133
Second Team:
KS Golden Grizzlies
Bardzo fajny gracz...ale o NT według mojego subiektywnego zdania nie ma żadnych szans nawet na grę na SF. W U-21 miałby szansę zagrać nawet na PF-ie...ale bez znacznego podniesienia dolnych skilli myślę, że będzie mu ciężko. W tej chwili SF do LI w U-21 ma taki dół. Nie wiem jaka jest sytuacja wśród SF-ów ale może by wziąć się mocno za OD i w kierunku SF-a do LI go poprowadzić. Myślę, że na SF-ie miałby największe szanse.

From: lipiluk

This Post:
00
7348.562 in reply to 7348.561
Date: 2/13/2010 11:42:05 AM
Overall Posts Rated:
1010
Jakby jakiś właściciel miał podobnego gracza(tylko z większym potencjałem) i chciałby go sprzedać to pisz do mnie mogę dużo kasy wyłożyć na takie cudeńko. Trening mu zapewnię na długo.

To się też tyczy wszystkich scoutów jak macie jakiegoś wszechstronnego gracza z potencjałem to możecie pisać BBmaila a ja pomyśle czy mi taki gracz pasuje.

From: kozlik

This Post:
00
7348.563 in reply to 7348.561
Date: 2/13/2010 8:32:55 PM
Overall Posts Rated:
77
Bardzo fajny gracz...ale o NT według mojego subiektywnego zdania nie ma żadnych szans nawet na grę na SF. W U-21 miałby szansę zagrać nawet na PF-ie...ale bez znacznego podniesienia dolnych skilli myślę, że będzie mu ciężko. W tej chwili SF do LI w U-21 ma taki dół. Nie wiem jaka jest sytuacja wśród SF-ów ale może by wziąć się mocno za OD i w kierunku SF-a do LI go poprowadzić. Myślę, że na SF-ie miałby największe szanse.

i tak bede go prowadzil
nie liczy sie to czy zagra w NT czy nie
zmienilem priorytety
jak bedzie fajny, a nie da rady oki sprzedam go, kupie bardziej perspektywicznych i im pomoge walczyc o orla
ja sie nie zalamie, ja jak Malysz, wiem w co gram i mam nieduze doswiadczenie (w przeciwienstwie do Mr.Malysz) ale mam chec i chce zeby kozlik kojarzyl sie nie tylko z dobrym scoutem ;)
trzym sie

ps.ci co trenuja OD kolesiom powyzej 200 cm wiedza ze jest wiatr w oczy
a PLK i tak kiedys bede, moze sie spotkamy, to bylyby jaja, dwa kozliki w konfie i kazdy ma swoja gre ;)))))))

ps.ps.jestes dobrym scoutem i z mojej strony szacun

Message deleted
From: aimar

This Post:
00
7348.565 in reply to 7348.563
Date: 3/21/2010 4:04:42 AM
Overall Posts Rated:
16491649
jak wam sie podoba ten oto zawodnik:

> Rzut z wyskoku: silny Zasięg rzutu: okropny
> Obr. na dystansie: słaby Kozłowanie: niezdarny
> Wejście pod kosz: słaby Podania: okropny
> Rzut z bliska: wspaniały Obr. pod koszem: wspaniały ↑
> Zbieranie: przeciętny Blokowanie: porządny
> Kondycja: słaby Rzuty osobiste: okropny

dodam ze ma 19lat i jest genetycznie zmutowany...:)
Czasami zastanawiam sie czy jego prezes mnie nie kantuje, bo sam przecieram oczy gdy widze skoki tego zawodnika trenowanego tylko przez specjaliste o lvl 4...
Co sądzicie?

Advertisement