op trt, opet postalo zanimljivo!
@flavius:
A onda je dosao prosvetitelj, obecao svajcarski standard, a nije u stanju bio ni vrata kuce da pogodi.
jbg, kad niste uzeli u obzir da mi srbi imamo fetiš o švajcarskom standardu... koliko god to zvučalo nerealno, ali je jako lepo verovati da će određeni mesija da dovede švajcarsku ovde, makar i u jednom mandatu :P
@pešić:
Tacno tako! Samo jos nisi shvatio da ti nisi trebao nista da pricas,ni slatko ni gorko, jer je Jarley sam sposoban da vodi svoju predizbornu kampanju bez tvoje i pomoci jos nekih pojedinaca.Neki jednostavno nemaju tu "tezinu" da privuku jos glasova svojim lobiranjem ali svakako su uspeli da ih odvuku na drugu stranu. Svakako da je Kotor,malo je reci unistio ono sto je Flavius uz pomoc vas gradio nekoliko sezona,ALI Kotor ne bi postao selektor da neki nisu pametovali po forumima. Srbi su takav, prkosan narod! Nadam se da ce ovo biti naravoucenije...
delimično tačno... tačno, jer je taj stil pisanja zaista bio surov... delimično, zato što ovo nisu bili izbori za lektora, profesora bon-tona ili tako to, već za selektora reprezentacije... dule vujošević psuje toliko, da bi i udruženje kočijaša zaplakalo, ali mu trenerske sposobnosti niko ne spori :)
@bil:
I ti opet dajes neke izjave iz licne iskompleksiranosti. Pa neces valjda ti da procenjujes sta ja treba da radim ovde i da li moja rec ima tezinu i kakvu. Da nemaju tvoje reci tezinu? Ajde nemoj me zasmejavati! Jedino po cemu si poznat ovde je kompleksasko patolosko kontriranje meni.
na ovo moram da odgovorim, jer mislim da se u uvaj deo teksta bespotrebno ubacuje niz predrasuda, koji svakako imaju veze sa nekim drugim pojedincima, ali ne i sa karijem...
kari je bio skaut za vreme flaviusovog mandata... koliko se sećam, uvek je na forumu lige, u kojoj smo obojica igrali, pozivao ljude da glasaju za kandidata stručnog štaba... ako se ne varam, a gotovo sam ubeđen da se ne varam, sam je glasao za sve kandidate stručnog štaba, pa i sad za jarleya... da je iskompleksirani kontraš, odavno bi on glasao protiv opcije koju ti braniš ;)
dakle, nema njega potrebe bacati u koš gde se nalaze raznorazni provokatori i kontraši, koji javno po forumu objavljuju da im se (citiram) "jebe za reprezentaciju"... naprotiv, njegov post treba skapirati kao konstruktivnu kritiku, jer mu nije cilj da na ovim izborima izgubi kandidat ss-a, već suprotno... a to suprotno je moguće samo ukoliko se i izbegne taj težak govor, koliko god se neko u toj situaciji ujeo za jezik, pa pokušao plastično da objasni, eventualno i nacrta... naprosto, ljudi su većinski plitkoumni, još kad se doda naš mentalitet ("slika na zidu osobe koja obeća švajcarsku"), dolazi do pogrešnog odabira... a cenim da ni tebi, kao ni kariju, nije do još jedne prokockane sezone :)