коротко по матчу...
(15207) - хоч і виграли ми з великою різницею, чого я прагнув, але є одна помилка, про яку всі здається вже здогадались...
не піканув я з тієї причини, що у датчан перед нашою грою з трьох матчів була лише одна перемога, і зважаючи на те, що наступну гру вони грають вдома з несильною збірною Сингапуру (+ наступні матчі з слабшими за нас суперниками), я не виключав проти нас нормал, а можливо і мотс. зараз же у датчан шанси на вихід в ПО ВТ дуже мізерні.
ну і ще згадалась прикра поразка в минулому сезоні...
тактично накінець-то я переграв суперника. очікував від датчан внутрі/персоналку, що вони і зіграли.
всі гравці зіграли просто супер. та все ж найкращим гравцем матчу дозвольте мені назвати Левицького. хоч і можливо деякі гравці зіграли краще за нього, але набрати лише 2 фоли за 33 хвилини - це рекорд ))
а якщо серйозно, то крім того, що він закинув найбільше очок, у нього також жодної втрати мяча ну і бездоганна гра в захисті, яка не дозволила його супернику, проти якого він захищався персонально, набрати жодного очка з гри.
хреново, що менеджер Бессараба награє Тарасу дофіга хвилин, хоча просив же я його тримати збірника у нормальній формі і не награвати стільки хвилин - і знову на цій неділі те ж саме...((( правда радує, що він продовжує апатись.
ну я дякую всім менеджерам за форму збірників і за підтримку! так тримати!!!
ну і накінець, нехай ми не збільшили КД, але наше завдання вийти в ПО з якомога вищого місця та з якомога більшим ентузіазмом поки що виконується.
готуємось до наступного матчу.