Ajmooooooooooooooo Noleeeeeeeeeeeeeeeeeeee SRBENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ajmooooooooooooooo Noleeeeeeeeeeeeeeeeeeee SRBENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!
Golube,sada sam stvarno jaaaako ozbiljan dok ti ovo pisem. Naime, ti si se u prethodnom periodu vec establirao na forumu kao izuzetno konfliktan i problematican. Trudio sam se da ne kaznjavam ni tebe a ni druge. Imaj u vidu da svaki put kada si prozvao nekog drugog i trazio da bude kaznjen, tvoja kazna i prekrsaj bi povlacili jos vecu kaznu i pitanje je sta bi sa tobom bilo do danas da nisam sve to amortizovao.Niko ti ne trazi da nas volis, niti da mislis isto kao mi. Jedino sto te u tvom interesu molim je da ispostujes energiju koju sam ulozio u to da te sacuvam u ovoj igri i da se uzdrzis od svadja sa svima ostalima.Da je drugi GM u pitanju, ti bi posle onog incidenta juce vec zavrsio svoju karijeru.U mojim ocima trenutno igras sa crvenim kartonom...sve od tebe zavisi.GM-Laimbeer40
nekad branko, sada teletabisi, andjela anakonda i razne karakondzule :P