D U G A V E-------SEZONA 15
Očekivanja:
Finale konfe, i što dalje u kupu, pojačanje momčadi ,kupovina i trening mladog i perspektivnog hrvata....
Ostvareno:
Ukratko sve,isto ko i kod Crita.
Finale konfe je ostvareno..
U kupu smo ušli među 16 u hrvatskoj što je največi uspjeh momčadi.
Pojačana je momčad na centarskoj poziciji dovođenjem Kineza Lan Shuoshenga koji je zamjenio Sang Shuofa, i svakako najveće pojačanje je bilo zamjena Talijana Massimiliano Della Pietra sa močnim Fincem Ari Stenfors, je da sam se za njega istovario 3,2 milje, ali do sada je opravdao svaki uloženi novčić u njega.
I svakako najveći uspjeh kluba je dovođenje mladog Vicka, isto tako istovar za njega je bio 1,8 milja, ali za sada svojim napretkom opravdava sva sredstva uložena u njega.I nadam se da bi več u drugom djelu iduče sezone mogao već poćeti igrati važniju ulogu u klubu
I svakako največa satisfakcija je pobjeda u prvoj utakmici play offa protiv mrskog nam i omraženog rivala , u gostima pred njegovom publikom, i spuštanje na zemlju njegovih naraslih ambicija ZG-Nomadsa.
Najbolji igrač:
Najbolji igrač definitivno je Ari Stenfors odigrao 9 utakmica, 60% šut za 2, 27% šut za 3, 81% slobodna bacanja,5 asistencija po utakmici i 26 koševa prosjek po utakmici, prosjek ocjena je 13,8 po utakmici, jedino kaj me malo razočaral sa treningom, ni nakon 4 treninga vanjske obrane nije uspio dignuti taj jedan skol da uđe u zeleno i sa tim skilom
Najviše napredovao(li):
Definitivno najbolji napredak u momčadi ima Vicko , 8 dignutih skilova u 11 treninga...i još se nadam bar 2 skoka do kraja sezone, i Lamo koji je imao 4 dignuta skila
Najveće razočaranje:
Največe razočarenje definitivno je poraz od mrskog nam i omraženog rivala ZG-Nomads, i nalaženje na 3 mjestu iza tog mrskog nam neprijatelja u regularnom dijelu sezone.
Od igrača najviše sam razočaran napretkom Lame, ipak sam očekivao koji skil više kod njega, ipak je oh HOF-a.
Slijedeća sezona:
Prvi prioritet svakako je biti na mjestu iznad omraženog i mrskog nam rivala ZG.Nomads.
Drugi je svakako nastavak Vickovog treninga , i Vickov ulazak u U21 reprezentaciju.
Treći je još pojačanje na klupi , tako da imam bar tri dostojne zamjene....
I svakako vidjeti kako bumo stajali sa financijama , s obzirom da očekujem veliki rast plača, na kraju ove sezone..
Evo to je to , više se nisam mogel sjetiti možda se sjetim pa još nekaj dodam .....primam tuć-eve, naravno...:::))))
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!