először is köszi a meglátásokat elgondolkoztató, egy hosszabb reakciót engedj meg.
190%-ban sikerül linkelnem úgyhogy ..............
![:P](/images/conf/emoticons/tongue.png)
!
akkor ez egy jó kis vita téma lesz.nekem 18-19 a jegyáram 2. osztban és tele van a csarnokom.vagyis 7400 nézőnél több jönne ki ilyen jegyár mellett.nem hasonlíthatod a mi csarnokaink jegyárait a tiedéhez ahol 14k csak az álló hely.ha nekem 19-el 7400-an kijönnek a 2. osztban úgy, hogy az utolsók utolsója vagyok max 3 labda a szurkolói elégedettség, akkor 3. osztban miért nem jön ki 7000 néző 15-ös jegyárral 4,5 szurkolói elégedettséggel?ha megnézel egy 4. osztos élcsapatot ott 13-14 jegyárral megtellik a csarnok, egy 3. osztos élcsapat meg 15-el nem lehet megtölteni.ilyen csarnokkal megtöltöttem tavaly max jegyárak mellett a teljes csarnokomat a 2. osztban.nézegettem én mindenhol a dolgokat de ezekre a kérdésekre nem kapom a választ.nagyon sok embernek adok tanácsot ez ügyben és mindenkinél bejöttek a tippjeim.sorolhatnám az embereket vannak közte prominens felhasználók is.de ugyan az a metódus kofánál borul teljesen.ha megnézed, nem jött ki sokkal több ember most, mint szezon elején amikor 17 volt a jegyár.sőt talán még vissza is esett.az eredményesség maradt ugyan az.
nehogy már az elvesztett 2 tv meccs miatt jöjjön már ki 20%-al kevesebb ember.amikor a hazai meccseit hozta a rivális ellenit hozta és ott van az abszolút 2. helyen a 3. osztban, valamint a szurkolói elégedettség is 4+ folyamatosan.nehogy a tv-s meccs többet nyomjon a latba mint minden más.ha így van, akkor át kell gondolni a dolgokat, akár a saját csapatomnál is.