Francuzsko vs. Slovensko 96:98 (19179)Vcera sa nam podarilo uhrat velmi cennu, dolezitu a historicku vyhru. Cennu preto, ze sme na rovnakom pristupe ziskali skalp Francuzska,ktore je 2. tim sveta a nas to posunulu zo 16. na 12. miesto v rebricku. Dolezitu, pretoze sme zostali na cele skupiny dokonca ako jediny neporazeny tim, co je celkom pekny vysledok vzhladom na to, ze sme tu boli za outsiderov a ledva sme sa vobec dostali do dalsej fazy. Ale ako sa vravi, ticha voda brehy myje. A historicku preto, ze toto je nas zatial najlepsi vysledok na ME a podla mna aj moj najlepsi pri NT vobec a mam z neho velku radost. Netesi ma mozno az tak ta vyhra ako to, ze sa hybeme dobrym smerom celkovo.
Vcera opat vyhral kolektivny vykon a podla mna aj to, ze sme mali vdaka lepsiemu striedaniu v zavere viac sil. Hoci zo zaciatku to bolo zle pre oci, tych 13 bodov vyzeralo hrozivo. Neskor sme trosku pritvrdili v obrane a zacalo sa nam vdaka vybornym formam viac darit aj v utoku a postupne sme sa vratili do hry. V 3/4 to bolo miestami uz o 10b, vtedy dakedy som zacal sledovat zapas aj ja a tiez som to nevidel ruzovo. V priebehu par minut sa nam vsak podarilo naskok zmazat a do konca stvrtiny sme si vybudovali 5 bodovy naskok. Posledna cast hry bola natahovacka o kazdy bodik a rozhodol az par sekund pred koncom po paradnej prihravke Gazur. Naslesne uz super nevyuzil posledny utok a my sme sa mohli radovat z cenneho vitazstva. Vdaka za formy minuly tyzden, tento to vyzera tiez slubne s minutami.
Last edited by Psycho1_1_1 at 4/24/2012 2:41:48 PM