Ahoj Macrosi,
cíle na příští sezónu jsou jasné - udržet se v 1.lize a trénovat jak nejlépe Mittereggera a Skokana, bude-li čas a prostor též Polakoviče. Ano, ty posily za ty penize...strašné, já vím. Ale bohužel, to je realita této hry. Ekonomika je tady v hodně špatném stavu. Buď máš peníze, ale nic nehraješ a nebo máš skvělý hráče a hraješ dobře, ale ekonomicky neprosperuješ. Vůbec si nestěžuju, pouze konstatuju, jak to tady je. Určitě sis všiml, že jako nováček jsem byl snad jako 2-3 tým, který platil na platech hráčů nejvíc. Play-off - mě bylo jedno, jestli bych měl uhrát ještě jedno nebo 2 kola, titul byl daleko. A mým cílem, jako nováčka nemohlo být nic jiného než záchrana. To jsem splnil nad očekávání. Mám zkušenosti i s jinými manažery a byť nejsou natolik zajímavé jako BB, tak ekonomika a trénink pracují trochu jinak a lépe než tady. Ale jak jsem řekl, beru to jak to je a snažím se to dělat co nejlíp. :) Nikdy jsem ještě netrénoval NT hráče a v tom vidím další motivaci do hry - koupil jsem 2 roztrénované hráče a pokusím se je dotrénovat tak, aby se do NT dostali. Co se týká klubových ambicí - bylo by fajn se tady v 1.lize usadit, hrát si klidnej střed tabulky. Už kvůli tréninku a příjmům. Ambice na sbírání titulů nemám. Ať se ti daří v příští sezóně. kaprman