ha vettem a fáradtságot beírni ide a szöveget, hidd el vettem a fáradtságot végig olvasni a szabályzatot.tegnap 2x végig olvastam nehogy csiribirinek tűnjek egy ilyen suttyó kérdéssel.addig a játékosaimat sem néztem meg anno amikor bereggeltem, amíg a szabályt át nem olvastam.és most is elolvastam a kupára vonatkozó szabályt és 2x-ra szúrta ki csak a válasz a szememet.és nem fikáztam csak a véleményemet írtam le.fikázódni én nem így szoktam.
a biztonság kedvéért végig olvastam írogatás közbe újra de most sem találom pl leírva mennyire befolyásolja az erőnlét a lassú vagy gyors játékokat pl.mert egyedül erről találtam utalást, hogy szükséges hozzá a jó erőnlét.persze lehetnek ezek egyértelmű dolgok is.
Egész pályás letámadás: Nagyban növeli a labdaszerzések számát, jó erőnlét kell hozzá, a védekezés és a lepattanózás rovására megy. Nagyon gyors tempójú.
Egy csomó mindent megtaláltam már más tapasztalt játékos által leírva.pl. adott poszton a játékosoknak milyen képességekre van szüksége, vagy milyen edzés pontosan mit fejleszt.De nem biztos , hogy mindenki olyan, hogy más játékból már úgymond rutinnal érkezik ide és kezd el fórumozni utánajárni olvasni.Átolvassa a szabályzatot de az meg ilyen téren hiányos.Mint írtam nem fikázódni akarok ez csak meglátás, vagy esetleg egy jelzés hátha úgy érzi valaki lehet változtatni ezen valamilyen irányba.
Last edited by JoeBlack at 4/23/2010 9:09:30 AM