Kwestia na ile ugodowy wobec ewentualnych rad aimara będzie właściciel. Nie będzie można się zdziwić jeśli te 4-5 kolejnych skoków w OD okażą się zaporą nie do przejścia. To dopiero "szalony" musiałby być ;)
wow Panowie ale zamieszania narobilem ;-) to chyba o moim grajku mowa
1)Szefciu jestem tak szalony ze az sie sam siebie boje ;-))) wiec sie nie musisz martwic o moj potencjal ;-))) oceniam na "bezgraniczny" ;-))
2)dalszy plan treningowy to OD,wlasnie moze lekko przemieszany z 1na1 i JR bo zdecydowanie popieram trenowanie JS za pomoca 1na1 i JR ;-) jesli chodzi o trening innych pozycji niz SG
3)moj polski fin byl juz na tym forum w watku SF na poczatku sezonu gdzie podalem jego staty i pytalem czy jak mu dorobie gore to czy sie nada pod U21 lub NT. Potencjal zablokowalby go na C jak bylo w planach,a strasznie go lubie
Leszek raczej go skreslil, Mr. nie powiedzial nie choc zaznaczyl ze to bedzie bardzo trudne
ja sie zaparlem i powiedzialem ze jeszcze wszystkim pokaze ;-)))))
aimar jako jedyny wierzyl i to mi pomoglo wytrwac i dzieki Ci kolego ;-)))
4)ta dyskusja ktora przeczytalem wyzej pozwala mi poczuc satysfakcje z dokonanej decyzji i daja nadzieje ze kto wie, moze kiedys moj polski fin zalozy koszulke z orlem na piersi
Jesli nie zalozy to tez sie nic nie stanie i sprzedam go za 10 grubych baniek nich bedzie swiadectwem polskiej mysli szkoleniowej
a wtedy za te 10 baniek kupie sobie 3 polskich juniorow i zrobie z nich kolejne gwiazdy :-))))
taki mam plan
amen
ps.wszystkie wasze komentarze przeczytalem, zostana wykorzystane w planowaniu trenigu ;-))
kazdy krok planuje z kalkulatorem na kolanach zeby nie bylo ;-)
Last edited by kozlik at 2/13/2010 10:36:16 AM